Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

BTC/USD árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BTC/USD statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 20332.89235108
Előző záró ár: 20208.39706914
Napi átlagár: 20268.754543188
180 napos átlagár: 36304.857529968
360 napos átlagár: 42479.598457728
Napi minimum: 20134.20298265
Napi maximum: 20445.57881454
Éves minimum: 17593.44017329 2022-06-18
Éves maximum: 68998.60241978 2021-11-10
Történelmi minimum: 352 2016-01-16
Történelmi maximum: 68998.60241978 2021-11-10
Árfolyamváltozás 1 hó: -31.547546277102%
Árfolyamváltozás 6 hó: -56.126230980251%
Árfolyamváltozás 12 hó: -41.745245922327%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
Bitcoin
ISIN XTTBTCUSDEXS
Kijelzés módja (Ticker) BTCUSD
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: baha Crypto
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Bitcoin árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Bitcoin hírek

Jó hangulatban indul a hét a tőzsdéken

A hét első napján az iránykeresésé lehet a főszerep, Ázsiában vegyes a hangulat, Európában jó hangulatban indult a kereskedés, az amerikai tőzsdék ma Függetlenség Napja miatt zárva tartanak.

Messze még a vége, újabb kriptohitelező szünetelteti a kifizetéseket

A Vauld nevű kriptohitelező a kriptovaluták árfolyamának idei zuhanásának legújabb áldozatává vált, miután a bitcoin 2011 óta a legrosszabb negyedéves teljesítményt produkálta a második negyedévben, valamit a teljes kriptopiac összértéke több mint 1000 milliárd dollárral csökkent az előző három hónapos időszakban.

Nehezen indult be, de a vége szép lett a Wall Stereeten

Tegnap mínuszban zártak a vezető amerikai részvényindexek, az esés ma úgy nézett ki tovább folytatódik, az európai tőzsdéken azonban a nyitást követően némileg javult a hangulat, és Amerikában sem láthatunk nagy elmozdulást.

Már vége is a mini ralinak, folytatódott az esés a tőzsdéken

Tegnap vegyesen zártak a vezető amerikai részvényindexek, ma reggel azonban gyorsulni látszik az esés, a mérsékelt ázsiai elmozdulások után jelentősnek mondható mínuszokkal indult a nap Európában. A nap végére fokozódott az esés, az USA-ban pedig 1970 óta nem volt olyan rossz első félév, mint most.

Megint esnek a kriptovaluták, 20 000 dollár alatt a bitcoin

Ismét nyomás alá kerültek a kriptovaluták, a szélesebb részvénypiaci eséssel párhuzamosan nagyot esett többek között a bitcoin és az ethereum árfolyama. Amellett, hogy rossz a hangulat a tőkepiacokon, a kriptovaluták felől érkező negatív híráram is rontja a helyzetet, akár a napokban reflektorfénybe kerülő kriptós hedge fund, a Three Arrows Capital felszámolására, vagy a legnagyobb stablecoinnal szemben felvett, egyre nagyobb short pozíciókra is gondolhatunk.

Nem tudták az amerikai tőzsdék, merre menjenek

A tegnapi napot jelentős mínuszban zárták a vezető amerikai részvényindexek. Az esés folytatódott: az ázsiai tőzsdék után az európai és amerikai börzék is mínuszban nyitottak, a hangulatromlás betudható a vártnál rosszabb fogyasztói bizalmi index adatoknak. Végül az amerikai indexek vegyesen zártak.

Csúnya lett a vége: leütötték az amerikai indexeket

Mérsékelt elmozdulással zártak tegnap a vezető amerikai részvényindexek. Az ázsiai tőzsdék ma reggel emelkedtek, és Európában is jó hangulatban telik a kereskedés, szintén pluszban nyitottak a vezető amerikai részvényindexek is, napközben viszont már mínuszokat látunk. Az esti órákra aztán a mínuszok tovább híztak, a zárás pedig egészen csúnya lett.

Mínuszban zártak az amerikai indexek

Mostanában ritkának mondható emelkedő hetet zártak az amerikai tőzsdék múlt héten, miután némiképp enyhültek a befektetők kamatemelésekkel kapcsolatos várakozásai. A pozitív momentum úgy tűnt, hogy ezen a héten is kitart, hiszen az európai tőzsdéken emelkedéssel indult a nap, azonban a nyitástól távolodva elkezdték visszaadni a korai emelkedés egy részét a vezető indexek, és végül vegyes lett a zárás. Az USA-ban is átmenetileg bizonytalanság jellemezte a tőzsdéket, de itt végül mínuszban zártak az indexek.

Kapitulálnak a kriptobányászok, közel lehet kriptopiaci mélypont

Az elmúlt hetekben a kriptobányászok nagy tételben adtak el kriptoeszközöket a tőzsdéken, a CryptoQuant vezető elemzője, Julio Moreno szerint ezek az események a korábbi esések tapasztalatai alapján a piaci mélypont közeledtét jelzik.

Ítéletet mondott a JP Morgan a Bitcoinról

A tőzsdén jegyzett bányászok - amelyek a teljes kínálat mintegy 20%-át teszik ki - már májusban és júniusban Bitcoin-eladásokról számoltak be a likviditás növelése, a költségek fedezése és esetlegesen a tőkeáttétel csökkentése érdekében, írták a JPMorgan stratégái, akik a folyamat folytatódására számítanak a következő negyedében, ami további  nyomást gyakorolhat a kriptodeviza árfolyamára.

Szép pluszokban zártak az amerikai indexek

A reggel iránykereséssel indult az európai tőzsdéken, a nap során azonban egyre jobban erősödtek a vezető börzék, a jó hangulat a zárásra is kitartott. A csütörtöki naphoz hasonlóan folytatódott az emelkedés a tengerentúlon is, az amerikai indexek végül 3% feletti pluszban zártak.

Fordulatos nap végén pluszban az amerikai tőzsdék

A keddi nagy emelkedést követően szerdán már újra nagyobb esés körvonalazódott az európai és az amerikai tőzsdéken, végül azonban a tegnapi amerikai jegybankelnöki beszéd fordulatot hozott, Powell beszéde után napon belül élesen felfelé kanyarodtak az amerikai benchmarkok, a nap végére már csak minimális mínuszban zártak. A reggeli nyitást megelőzően iránykeresés látszott a tőzsdéken, az európai nyitást követően azonban elromlott hangulat, és jelentős mínuszba kerültek a vezető európai börzék. Délutánra valamelyest javult a nemzetközi hangulat, az európai tőzsdék ennek ellenére mínuszban zártak, Amerikában pedig napon belül több fordulatot is láttunk, de végül pluszban fejezték be a napot a vezető indexek.

Összecsaptak a hullámok a kriptobányászok feje fölött

Az elmúlt időszakban a kriptovaluták piacán látott hatalmas mértékű esés mellett a növekvő energiaárak is jelentősen megnehezítik a bányászok életét, a növekvő költségek mellett pedig az eladói nyomás is fokozódik a piacon.

Rángatják az amerikai tőzsdéket, nagy a csata a bikák és a medvék között

Újra alaposan megnőtt a volatilitás a világ tőzsdéin, ez látszik ma az amerikai piacon is, a vezető részvényindexek a hétfői szünet után kedden nagyot emelkedtek, ma viszont a nap elején már újra lefordulás körvonalazódott, de aztán megjöttek a vevők, és visszahúzták a vezető benchmarkokat.

Javult a hangulat a tőzsdéken, nagy esés után emelkednek az árfolyamok

Hétfőn nem volt kereskedés az Egyesült Államok tőzsdéin, így onnan nem érkeztek impulzusok, ennek ellenére az európai részvénypiacokon egyfajta fordulat látszott, és emelkedtek az árfolyamok. Fontosabb makro adat sem idehaza, sem külföldről nem várható, folytatódhat a hangulat alapú kereskedés, a befektetők az inflációval kapcsolatos, a jegybankoktól érkező, és a háborús hírekre figyelnek. A tengerentúli tőzsdék jelentős, 2 százalék körüli pluszban nyitottak, az európai emelkedés azonban némileg megtorpant az amerikai nyitást követő percekben.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra