Mit kap, aki most felvételizik a Corvinusra? Két éves a modellváltás

Mit kap, aki most felvételizik a Corvinusra? Két éves a modellváltás

A Budapesti Corvinus Egyetem az első modellváltó felsőoktatási intézmény volt Magyarországon. A 2019 júliusa óta alapítványi fenntartásban működő egyetem jelentős átalakuláson ment keresztül az utóbbi két és fél évben. Utánajártunk, mégis milyen eredményei látszanak már az alapítványi fenntartásra való átállásnak, mit tapasztalnak mindebből a hallgatók és az egyetem munkatársai.

A külföldi egyetemekre induló középiskolásokkal is számol a Corvinus

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) a 2020/2021-es tanévre összesen 2809 hallgatót vett fel. Alapképzésen 2116-an, mesterképzésen 632-en, osztatlan képzésen 61-en kezdhetik meg ősszel a tanulmányaikat. A diákok az új tanévben 13 alapszakon, egy osztatlan képzésen és 21 mesterszakon kezdhetik meg tanulmányaikat - hangzott el az egyetem pénteki sajtó-háttérbeszélgetésén.

Anthony Radev: neves oktatókat csábítana Budapestre a Corvinus Egyetem

Anthony Radev: neves oktatókat csábítana Budapestre a Corvinus Egyetem

Anthony Radev, a Budapesti Corvinus Egyetem elnöke az Inforádió Aréna című műsorában beszélt arról, hogy neves külföldi oktatókat csábítana Budapestre az egyetem, emellett számos más változás is életbe lép annak érdekében, hogy minél színvonalasabb oktatást tudjanak biztosítani. Ez ugyanakkor együtt járhat a tandíj jelentős emelkedésével.

Csütörtökön igazi nagyágyúk árulják el, hogy néz ki a jövő bankja

Csütörtökön igazi nagyágyúk árulják el, hogy néz ki a jövő bankja

Immáron negyedik alkalommal rendezzük meg a bankszektor, az IT-szektor és a fintech cégek egyik legfontosabb szellemi műhelyéül szolgáló Banking Technology konferenciánkat, ahol a bankok digitális transzformációjával, a szektor legfontosabb üzleti és technológiai fejlesztési irányairól van szó.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagyon gyorsan terjed egy régi-új fertőzés Magyarországon - Ezt kell tenni, hogy megelőzzük a halálos bajt!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.