zöld munkavállaló, zöld iroda
Gazdaság

Van egy jó üzleti ötleted? Teszel a fenntarthatóságért? - Legyen tiéd a Zöld Díjaink egyike

Portfolio
Második alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közös támogatásával. A díjakra azon vállalatok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a vállalat tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára vagy innovációjára. Jelentkezz a vállalatod nevében, vagy jelöld partneredet, ügyfeledet!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A nagyvállalatoknak szóló kategória kikötése a 250 főnél nagyobb munkavállalalói létszám, a Zöld Nagyvállalat, valamint a Zöld Kkv kategóriákban pedig az adott gazdasági társaság elmúlt egy évben tett fenntarthatósági eredményeit értékeljük.

Az Év Zöld Innovációja kategóriában azon cégek jelentkezését várjuk - mérettől függetlenül -, amelyeknek a tevékenysége, vagy egy programja, már megvalósított ötlete, új választ, új szemléletet jelenthet a fenntarthatósági megoldások terén.

A Zöld Befektetések kategóriában várjuk a pénzügyi intézmények fenntarthatósággal kapcsolatos befeketetési termékeit, valamint az olyan befektetési lehetőségeket is, amelyek nemcsak hasznot hoznak a felhasználóiknak, de a termék, szogáltatás használatával még a környezetet, a társadalmat, a gazdaságot is jobbá, zöldebbé teszik.

Az Év Jó Ügye kategória minden, leginkább társdalmi, és környezeti előnyöket jelentő programot magába foglal, amely akár a cég egy személyéhez, akár a vállalat egy részlegéhez, termékéhez, programjához vagy az egész társasághoz kötődik.

A jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 2-ig.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-éN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

A jelentkezési lap innen tölthető le.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustianable World konferenciát. A részletekért kattintson!

A magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett, a győzteseket a díjátadót követően bemutatjuk Portfolio.hu hasábjain, az általuk képviselt program vagy a vállalat fenntarthatósági tevékenységére kitérve. A "shortlisre" kerülő vállalatot/programot képviselő személy számára a Portfolio VIP jegyet biztosít a 2023. szeptember 12-én megrendezésre kerülő Sustainable World 2023 konferenciára, ahol a szakmai programot az ünnepélyes díjátadó, majd állófogadás követi.

A pályázat részletes leírása itt található, a jelentkezéshez a pályázatnak tartalmaznia kell a jelentkező nagy-, vagy kis- és középvállalat (Nagyvállalati kategória 250 fős alkalmazotti létszám felett) elmúlt évben nyújtott fenntarthatósági szempontból kiemelkedő munkáját; a Zöld Innováció és Befektetés kategóriák esetén ezeknek a bemutatását a társadalmi, illetve környezeti pozitív hatásokkal együtt; valamint a Jó Ügy kategóriában való jelentkezés esetén a program pontos leírását, társadalmi hatásait (max. 3 oldalon - 1500 szóban).

SW_awards_2023
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

debrecen-magyarorszag
Szír polgárháború Aleppó ostroma
eso-zivatar-idojaras-magyarorszagon-milyen-idojaras-lesz-ma-milyen-ido-lesz-milyen-idojaras-varhato-esernyo-sarga-riasztas-sarga-figyelmeztetes-sarga-veszelyjelzes
Benzin
GettyImages-667612203factoryworker
Tematikus PR cikk
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. szeptember 28.
Property Investment Forum 2023
2023. október 11.
Pécs - Új lendület a hazai vállalkozásoknak!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Benzin