Van egy jó üzleti ötleted? Teszel a fenntarthatóságért? - Legyen tiéd a Zöld Díjaink egyike
Gazdaság

Van egy jó üzleti ötleted? Teszel a fenntarthatóságért? - Legyen tiéd a Zöld Díjaink egyike

Portfolio
Második alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közös támogatásával. A díjakra azon vállalatok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a vállalat tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára vagy innovációjára. Jelentkezz a vállalatod nevében, vagy jelöld partneredet, ügyfeledet!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A nagyvállalatoknak szóló kategória kikötése a 250 főnél nagyobb munkavállalalói létszám, a Zöld Nagyvállalat, valamint a Zöld Kkv kategóriákban pedig az adott gazdasági társaság elmúlt egy évben tett fenntarthatósági eredményeit értékeljük.

Az Év Zöld Innovációja kategóriában azon cégek jelentkezését várjuk - mérettől függetlenül -, amelyeknek a tevékenysége, vagy egy programja, már megvalósított ötlete, új választ, új szemléletet jelenthet a fenntarthatósági megoldások terén.

A Zöld Befektetések kategóriában várjuk a pénzügyi intézmények fenntarthatósággal kapcsolatos befeketetési termékeit, valamint az olyan befektetési lehetőségeket is, amelyek nemcsak hasznot hoznak a felhasználóiknak, de a termék, szogáltatás használatával még a környezetet, a társadalmat, a gazdaságot is jobbá, zöldebbé teszik.

Az Év Jó Ügye kategória minden, leginkább társdalmi, és környezeti előnyöket jelentő programot magába foglal, amely akár a cég egy személyéhez, akár a vállalat egy részlegéhez, termékéhez, programjához vagy az egész társasághoz kötődik.

A jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 2-ig.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-éN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

A jelentkezési lap innen tölthető le.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustianable World konferenciát. A részletekért kattintson!

A magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett, a győzteseket a díjátadót követően bemutatjuk Portfolio.hu hasábjain, az általuk képviselt program vagy a vállalat fenntarthatósági tevékenységére kitérve. A "shortlisre" kerülő vállalatot/programot képviselő személy számára a Portfolio VIP jegyet biztosít a 2023. szeptember 12-én megrendezésre kerülő Sustainable World 2023 konferenciára, ahol a szakmai programot az ünnepélyes díjátadó, majd állófogadás követi.

A pályázat részletes leírása itt található, a jelentkezéshez a pályázatnak tartalmaznia kell a jelentkező nagy-, vagy kis- és középvállalat (Nagyvállalati kategória 250 fős alkalmazotti létszám felett) elmúlt évben nyújtott fenntarthatósági szempontból kiemelkedő munkáját; a Zöld Innováció és Befektetés kategóriák esetén ezeknek a bemutatását a társadalmi, illetve környezeti pozitív hatásokkal együtt; valamint a Jó Ügy kategóriában való jelentkezés esetén a program pontos leírását, társadalmi hatásait (max. 3 oldalon - 1500 szóban).

SW_awards_2023
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
ukrán zászló