Ingatlan

Váci úti irodaházat vásárolt az OTP ingatlanalapja

Portfolio
Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. adásvételi szerződést kötött a Váci Greens irodaház "B" épületét fejlesztő Atenorral. Ez az épület az első, amely a január közepén indult OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap portfóliójába került. Az Alapkezelő a következő időszakban is aktív marad a prémium irodaházak piacán és további ingatlanok megvásárlását készíti elő a PRIME Alap részére.
Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. januárban indította el OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alapját, mely elsősorban az "A" kategóriás irodaházak felső szegmensében keres akvizíciós célpontokat. Az Alapkezelő célja, hogy a következő időszakban mintegy 70-80 milliárd forint értékű prémium ingatlanportfoliót hozzon létre a PRIME Alapban.

A Váci Greens 24 739 négyzetméter alapterületű "B" épülete BREEAM "Excellent" minősítéssel rendelkezik. Az épület 65%-a hosszú távra bérbe van adva nemzetközi hátterű bérlőknek, továbbá a még üresen álló területek mintegy kétharmadára is aláírták már a bérlői szándéknyilatkozatot.

A Váci úti irodakomplexum két másik épülete is értékesítésre került az elmúlt hónapokban. A 2013-ban átadott, 15 700 négyzetméteres "A" épületet egy magyar befektető-társaság vásárolta meg idén februárban, a 18 500 négyzetméteres "C" épületet pedig a szlovák IAD Investments csehországi leányvállalata, a ZFP Investments ingatlanalap vásárolta meg még tavaly decemberben. A belga fejlesztő összesen 141 millió eurót keresett a három épület eladásával.

Váci úti irodaházat vásárolt az OTP ingatlanalapja
A teljes Váci Greens projekt, amelyet az Atenor 2008-ban indított, hat irodaépületből áll majd, összesen több mint 120 000 négyzetméter irodaterülettel.
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
WLP Ebes 1