Ingatlan

Lakást bérelnél, megbízható tulajtól, olcsón egy passzív házban? - Itt a ritka lehetőség!

Portfolio
A XIII. kerület pályázatot írt ki az önkormányzat által építtetett bérház új építésű lakásainak 5 évre szóló bérleti jogára.
Az önkormányzati tulajdonban lévő, 23 lakásos épület környezetbarát megoldások alkalmazásával készült, megfelel a passzív minősítés kritériumainak, a fűtés levegő-víz hőszivattyús rendszerrel működik. A házban található lakások 25 százaléka 1 szobás, átlagosan 37 négyzetméteresek. A lakások felében két szoba van, ezek 50-77 négyzetméteresek, a lakások további része pedig 1 szoba + 2 félszoba vagy 2 szoba +1 félszobás, melyek területe 65-77 négyzetméter.

A lakások lakbére költség alapú, 2018-ban ez az összeg 867 ft+ áfa négyzetméterenként havonta. Ez azt jelenti, hogy egy 50 négyzetméteres lakás havi díja 55 ezer forint mindössze. Ez meglehetősen kedvezőnek tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy az Otthon Centrum adatai szerint 2017 első felében is már 1700-2700 forint volt az átlagos fajlagos bérleti díj havonta Budapesten. A beköltözés előtt 2 havi lakbérnek megfelelő összeget számítanak fel óvadékként.

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

KonyhaKontrolling

Megéri még a nyelvvizsga?

Sokaknak nagy célja, hogy nyelvvizsgát szerezzen, ezzel bizonyítsa tudását, illetve remélhetőleg jobb esélyekkel induljon a munkaerőpiacon. Ebben a bejegyzésben a nyelvtanulás és a nyelvvizsga

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Üzemanyagválság felé halad Magyarország, kiadták a figyelmeztetést
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
forma 1 versenyautó