Ingatlan

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája

Portfolio
Január elején megnyitotta kapuit hazánk első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel, amely a WING fejlesztésében valósult meg.
A 145 szobával rendelkező szálloda célcsoportjába az üzleti céllal utazók és a turisták egyaránt beletartoznak. A 2-es terminál előtti volt külső parkoló helyszínén a Market Építő Zrt. kivitelezésében épült fel az ötszintes szálloda, amelynek belső tereit szobáit a repülőtér hangulatát idézve és a kor belsőépítészeti trendjeit követve alakította ki az építésztervező Aspectus Architect.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája

Érdekességek a projektről

  • A szálloda a 2-es termináltól 200 m-re van
  • Az ötemeletes épület bruttó szintterülete 6600 négyzetméter
  • A szállodában összesen 145 kétágyas vendégszoba van; melyből 127 standard szoba (16-19 négyzetméter), 10 db junior suite (23-24 négyzetméter) és 8 db suite (33-34 négyzetméter)
  • Az éttermi igényeket 300 adagos melegkonyha szolgálja ki.
  • A rendezvényi részleg a földszinten található összesen 350 négyzetméteren. A konferenciaközpont egy két részre osztható konferenciateremből, 2 db szemináriumi teremből, egy tárgyalóból és egy kávészünetek megtartására alkalmas előtérből áll, maximális kapacitása 250 fő


Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
A szállodát a WING-gel kötött management szerződés alapján az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
A szálloda várhatóan az átutazó vendégek, a légiforgalmi személyzet, a konferenciaturizmus és az üzleti utak kapcsán hazánkba érkező utasok igényeit fogja tudni kielégíteni. Számítanak azokra is, akik a kora reggeli indulást megelőző este megérkeznek a repülőtérre, hogy másnap csak kényelmesen átsétálhassanak, és üzletemberekre, akik egy villámlátogatás alkalmával itt bonyolítanák tárgyalásaikat magyarországi partnereikkel. Ehhez a szálloda vendéglátó részlege egy 135 fő befogadóképességű, nemzetközi konyhát kínáló étterem és kapcsolódó borbár szolgáltatásait nyújtja. A hotelben egy 150 fős két különálló részre bontható konferenciaterem található, valamint kisebb szemináriumi termek és exkluzív tárgyalók is várják az üzleti utazókat.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
A szálloda várható szobaárairól egy korábbi cikkünkben írtunk, a reptér utasforgalmának folyamatos bővüléséből adódóan az üzemeltető magas kihasználtságra számít, adott esetben akár további bővítésre is lesz lehetőség.

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

Megnyitott Magyarország legújabb reptéri szállodája
Az ingatlanpiac szárnyalása 2017-ben is folytatódott, de a gyors felívelés újfajta kockázatokat is hozott. Az építőipari kapacitással és a munkabérekkel kapcsolatos problémák miatt a projektek folyamatosan drágulnak, ami gyakran a fejlesztőket is újratervezésre kényszeríti. Ez azonban nem szab gátat a beruházásoknak, a következő években több tízezer új építésű lakás, félmillió négyzetméternél is több modern irodaterület, ezret meghaladó 4 és 5 csillagos szállodai szoba, logisztikai csarnokok és hatalmas új székházak - Telekom, MOL, OTP - készülhetnek el. Az 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő között most is jelen vannak a legnagyobb cégek képviselői, az ismert nevek mellé azonban egyre több új versenytárs zárkózik fel. A legfrissebb számot keresd a Portfolio Könyvesboltban vagy a nagyobb újságárusoknál!

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
menedzser cégvezető ceo iroda