Prémium

Madárhegyi fészekrakás (x)

Portfolio


' title='
A főváros XI. kerülete példaértékű növekedésnek indult az elmúlt években, több kerületrendezési terv megvalósult. A látványossá épített Gellért tér, Bartók Béla út felújítása, a Lágymányosi öböl megkezdődött fejlesztése példázza, hogy Újbuda dinamikus fejlődésnek indult.
A XI. kerület terveiben kitüntetett helyen szerepelnek a társasházi lakás- és az igényes irodaház építések. Ingatlanpiaci befektetők rámutatnak, hogy a Dunától a Madárhegyig, a Gellérthegy lábától a Hosszúrétig elterülő Újbuda további fejlődésének adhat lendületet a tervezett M4-es metróvonal átadása, a hozzá vezető főúthálózat kiépítése, valamint két új Duna híd megnyitása.


A gyorsan fejlődő Újbudán a nyár közepén kezdődik el egy teraszos házakból álló zöldövezeti lakópark építése a Madárhegy és Hosszúrét találkozásánál fekvő tízhektáros területen. A beruházó Cordia Magyarország Zrt. még tavaly ősszel megújította a teljes környezetet, ahová 28 - 130 négyzetméter alapterületű, igényesen kialakított lakásokat emel. Most júniusban az első 69 lakást befogadó két háztömb alapozásával veszi kezdetét az építkezés, s az új otthonaikba várhatóan jövő októberben költözhetnek be a lakók.

' title='
Főként a Corvin Sétány és a La Siesta lakópark lakásairól ismert Cordia (a Futureal Csoport tagja) új ingatlanfejlesztése iránt a tavalyi első bejelentések óta nagy a vásárlói érdeklődés. Sokan rajzasztalról kiválasztották már leendő otthonukat.

A madárhegyi otthonok megközelítési úthálózatát a közművesítésekor már kialakították. Még áprilisban megnyitnak egy újabb utat a szomszédos ligethez, ahol egy sétálóparkot avatnak a közeljövőben.

' title='
Az igényes, zöld budai otthonok prémium jellegét a csendes környezet, a több irányban kitárulkozó panoráma, a tágas telekbeépítési forma, a lakások igényes tervezése és kivitelezése mellett a körzet jó közlekedése, illetve fejlett szolgáltatási infrastruktúrája teremti meg. A Cordia ajánlata szerint a két égtáj felé néző nagy ablakok, a 30-40 négyzetméter területű teraszok és a választható konyhabútor része az alapárnak.
A Cordia Terrace Madárhegy lakóparkon belüli helyi igényeket kisebb élelmiszerbolt szolgálja ki, továbbá kávézó, cukrászda kényezteti majd a betérő vendégeket. A tervekben eleve számoltak azzal, hogy az oktatási intézmények, bevásárló helyek, sportpályák széles skálája található gyalog is könnyen megközelíthető távolságban, illetve a környék kiváló szolgáltatói, intézményi hátteret nyújt.

A budai hegyvidék egyik utolsó beépíthető gyöngyszemén, a területfejlesztés jövője nem korlátozódik Madárhegyen a Cordia telkekre. A kerületi építési tervek alapján a környéken igényes társasházak épülhetnek, míg a Gazdagréti út felöl kialakított ingatlanon kertes családi házas övezetet jelöltek ki.

www.cordia.hu

(x)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019