Prémium

Közösségi szerepvállalás (x)

Portfolio
Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország mindig az új lehetőségeket keresi, ezzel elősegítve a pozitív társadalmi hatásváltozást az Egészségügy, az Oktatás és a Szociális Jólét területén.
Közösségi Szerepvállalás programunk hatékony eszköze a közösségi szükségletek felmérésének és azok megoldásának. E tevékenység - saját gyermekbiztonsági programunk mellett - része a szervezeti kultúránknak.



Közösségi szerepvállalás
Füzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország ügyvezető igazgatója arról számolt be, hogy 1998-óta működő szervezet megújult stratégiával válaszol az non profit szervezeteket érintő környezeti kihívásokra.

"Új missziónkban a társadalmi jólét érdekében helyi közösségek mozgósításával érjük el az élet minőségének javulását Magyarországon. Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország egyike Magyarország legrégebbi civil szervezeteinek. Emberi, tárgyi és pénzügyi forrásokat hangolunk össze annak érdekében, hogy eredményesen és hatékonyan oldjuk meg a felmerülő társadalmi szükségletek kielégítését. Arra törekszünk, hogy hosszú távú, proaktív, fenntartható megoldásokkal válaszoljunk a társadalmi kihívásokra.

Alapításunk óta közel 110 közösséget támogattunk, magánszemélyek és vállalatok által nyújtott adományokból. Programjaink és események jelentős figyelmet fordítanak a különböző társadalmi szükségletekre, valamint vállalatok társadalmi felelősségvállalásának szükségességére is. 2013-tól bővítjük alapítványunk programjait, ezzel elősegítve a pozitív társadalmi hatásváltozást az Egészségügy, az Oktatás és a Szociális Jólét területén. Elindítottuk új programunkat, a Közösségi Szerepvállalás-t, amely hatékony eszköze az információk összegyűjtésének, a közösségi szükségletek felmérésének és azok megoldásának. Lelkesedést és érdeklődést érjünk el a témában, és minél több embert vonnunk be az új programba, annál szélesebb körben tudjuk elkötelezni őket egy-egy nemes ügy mellett. A Közösségi Szerepvállalás nem egy start - stop tevékenység, hanem folyamatos része a szervezeti kultúránknak, melyben mindig keressük az új lehetőségeket. Készek vagyunk, és elkötelezettek amellett, hogy egy közös platformon összehozzuk az érdekelt feleket azért, hogy segítségükkel közösen megtervezzük és végrehajtsuk programunkat.

Saját gyermek balesetvédelmi programunk - amely töretlenül folytatódik - az elkerülhető gyermekbalesetek megelőzésére fókuszál, hiszen Magyarországon a gyermekhalálozásnak ez az elsődleges oka. A pedagógiai módszertan mellyel, tanítunk interaktív, és nem azt mutatja be, hogy "mit ne tegyenek?" a gyerekek, hanem azt, hogy biztonságosan viselkedni nem megerőltető dolog. Önkéntes tanárokat képzünk saját, vezető szakembereink által az iskolai képzésre, és ezáltal képesekké válnak arra, hogy programunkat saját maguk tudják tanítani további osztályok számára. A tanári oktató csomagot térítésmentesen biztosítjuk az iskoláknak. Az indulás óta az ország különböző településein 115 iskolában 217 önkéntes tanárt képeztünk, ezzel megteremtve annak lehetőségét, hogy az iskolákban tanuló közel 23 000 gyerek kapja meg az oktatást.

Munkánkat nagy lendülettel és optimizmussal folytatjuk, bízva az olyan emberekben és a vállalatokban, melyek mellénk álnak és segítenek céljaink elérésében."

Kapcsolat:
Tamás Füzesy, ügyvezető
Tel.: +36 1 236 9731
e-mail: tamas.fuzesy@unitedway.hu
Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország
Postacím: H-1134 Budapest, Váci út 33. III. em.
Bejegyzett név: Erőforrás Alapítvány
Székhely: H-1061 Budapest, Andrássy út. 11.
Adószám: 18093951-1-42
Bankszámlaszám: 10102244-06753300-01003000
Web: www.unitedway.hu



Közösségi szerepvállalás


Közösségi szerepvállalás
(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház