FONTOS Mennyire drága a tankolás Magyarországon?
Prémium

A 20. születésnapját ünneplő KÖBE egy igazi sikertörténetet írt (x)

Portfolio
A semmiből kinőtt egy biztosító, amely ma már mintegy 200 ezer fős tagsággal rendelkezik
Nem kevés szakmabeli állítja, hogy a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület minden előzetes várakozást alaposan túlteljesített a fennállása óta eltelt két évtizedben.

S valóban, ez egy igazi magyar sikertörténet, hiszen a semmiből kinőtt egy biztosító, amely ma már mintegy 200 ezer fős tagsággal, több mint 8 milliárdos befektetési állománnyal, 3 milliárdos törzstőkével, és milliárdos ingatlan vagyonnal rendelkezik.

A 20. születésnapját ünneplő KÖBE egy igazi sikertörténetet írt
Ádám Imre, az Igazgatótanács elnöke

Mindez azonban nem meglepetés azoknak, akik a közelről figyelték az elmúlt időben az Egyesület munkáját. Az egész szakmának feltűnt a "csábítás trükkje". Az eleinte csak a gépjármű felelősségbiztosításra, majd a lakásbiztosításra fókuszáló Egyesület az elmúlt években olyan innovatív termékeket vezetett be rendkívül eredményesen, mint pl. a "Kötelező és casco egy áron" az "Önrész biztosítás", a "Defekt, gumiabroncs és kátyúkár biztosítás", vagy éppen a "Last Minute utasbiztosítás".

A KÖBE közben országos képviseleti irodahálózatot hozott létre, sorra nyíltak meg korszerűen felszerelt ügyfélszolgálati irodái.

A folyamatosan bővülő ügyfélkör számára természetesen az is nagyon vonzó volt, hogy az Egyesület közismerten erős anyagi háttérrel és magas presztízsű nemzetközi viszontbiztosítói körrel rendelkezik. Fontos volt és fontos ma is a számukra az a tény, amit dr. Zámbó Ákos, az Egyesület vezérigazgatója így fogalmaz meg: "Bebizonyosodott, hogy külföldi tőke bevonása nélkül is lehet eredményesen gazdálkodni, fejlődni. Ily módon is lehet több száz embernek nyugodt megélhetést biztosító munkát nyújtani. Megerősítést nyert, hogy a magyar állampolgárok növekvő hányada igényli az olyan hazai biztosító szolgáltatásait, amely a profitot nem kiviszi az országból, hanem azt visszaforgatja a meglévő és a potenciális ügyfelek előnyére."

A KÖBE, a napokban megtartott, 20 éves születésnapi rendezvényén többször elhangzott, hogy a siker csak örömre, de semmiképpen sem az "ön- és közveszélyes" lassításra adhat okot. Sőt, az Egyesületnek kifinomult tervei vannak a "gyorsítósávban történő körültekintő haladás terén".

A 20. születésnapját ünneplő KÖBE egy igazi sikertörténetet írt
Az ünnepi torta első szeletét felvágta Kovács István, a Felügyelőbizottság elnöke. Dr. Zámbó Ákos vezérigazgató és Ádám Imre, az Igazgatótanács elnöke támogatóan nézte a sikeres vállalkozást
Az Egyesület Igazgatótanácsának elnöke, Ádám Imre mindezt így öntötte szavakba:

"Természetesen az elmúlt két évtized még csak az út kezdetét jelenti. Bízunk abban, hogy a KÖBE az európai biztosító egyesületekhez hasonlóan egyszer majd akár több száz éves sikeres múltra is visszatekinthet. Addig is további köveket gyűjtünk, amelyekből az újabb és újabb eredményekhez vezető utat építhetjük tovább. Fontos célunk, hogy a jövőben ez a különleges sikertörténet sok örömteli fejezettel folytatódjon."

A KÖBE hosszú ideje az egyik leginnovatívabb magyarországi biztosító. Nem lenne nagy meglepetés, ha az Egyesület már néhány hónap múlva egy újabb népszerű, meghökkentően újszerű biztosítás bevezetésével ajándékozná meg a meglévő és a közeljövőben szerződő ügyfeleit.

A biztosítási szakma szereplői jól tudják, hogy a KÖBE igen gyakran jelenik meg a piacon új, rendkívül hasznos biztosítással. Ügyfelei közül sokan tippelnek arra, hogy 2017-ben ismét találkozhatnak egy nagyon kedvező, innovatív megoldással. Gyaníthatóan igazuk lesz...


A 20. születésnapját ünneplő KÖBE egy igazi sikertörténetet írt





(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019