Prémium

Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára! (x)

Portfolio
Kelenföld teljesen megújulhat a következő években, ennek pedig egyik legfontosabb sarokköve a Futureal új irodaház projektje a Budapest ONE, mely ikonikus formájával fogadja majd a fővárosba érkezőket. A 70 ezer négyzetméteres komplexum több ütemben valósulhat meg Budapest nyugati kapujában, Őrmezőn, az Etele tér és a Kelenföldi pályaudvar mellett, az ország első számú intermodális csomópontjában. A kiváló elhelyezkedés mellett, a szomszédjában épülő Etele Plaza csak fokozza a létesítmény vonzerejét, de az épület kialakítása is egy élhető, kellemes, inspiráló környezetet teremt, amit a tágas belső kert, vagy a tetőn megvalósuló futópálya csak fokoz.

Dél-Buda megújulásának sarokköve

Különleges homlokzati kialakítással és egyedi szerkezeti megoldásokkal valósul meg a dinamikus formavilágú, mintegy 70 ezer négyzetméteres Budapest One irodapark, Őrmezőn, az Etele tér és a Kelenföldi pályaudvar mellett, az M1-M7 autópályák fővárosi bevezető szakasza közelében. A Mérték Építész Stúdió által tervezett ikonikus formájú épületegyüttes látványa fogadja majd elsőként a nyugati irányból, autóval vagy vonattal Budapestre érkezőket. A projekt több ütemben valósul meg, az irodapark 1. üteme közel 25 000 négyzetméter bérirodát és 2600 négyzetméternyi kereskedelmi és szolgáltató egységet tartalmaz majd, de 480 férőhelyes mélygarázs is kialakításra kerül.

Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára!
A Budapest ONE látványterve
Az új, több mint 7000 irodai dolgozó elhelyezésére alkalmas létesítmény ideális lehet egy SSC vagy BPO központ számára. Kedvező tulajdonságai közé tartozik, hogy a terület könnyen megközelíthető, mivel itt található az ország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontja, közvetlen összeköttetése a 4-es metróval, valamint a helyi buszjáratokkal biztosítja, hogy a belváros átszállás nélkül, akár 10 perc alatt elérhető. De szintén jó kapcsolattal rendelkezik a nemzetközi vonathálózathoz, valamint ide fut be számos helyközi autóbuszjárat is, kitűnő elérést biztosítva a nyugati agglomerációból és tágabb régióból.

Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára!
A Budapest ONE látványterve

Gondoltak a dolgozókra!

A pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók számára a Budapest One-hoz tágas belső kertet is megálmodtak a tervezők, a tetőn pedig futópálya kaphat helyet. A kitűnő szolgáltatási környezetet a jelenleg megvalósítás alatt álló 53 000 m2 alapterületű Etele Plaza bevásárlóközpont fogja biztosítani, amely a környéken élők és dolgozók minden igényét kielégíti majd. Az épület kialakításakor kitüntetett figyelmet fordítottak a dolgozókra is, inspriráló munkakörnyezetet igyekeznek teremteni, amit bizonyít, hogy a házon jelenleg well-building precertification zajlik, miközben a legmagasabb fenntarthatósági sztandardokat tarják szem előtt.

A Well Building Standard (WELL) minősítésről: A Well az International Well Building Institute nemzetközi minősítése, amely nyolc különböző szempont szerint értékeli az épületeket, hogy azok ne csupán a környezettudatosságnak megfelelően legyenek a legmodernebbek, de a dolgozók közérzetére és egészségi állapotára is pozitív hatást gyakoroljanak. Utóbbiak azért is nagyon fontosak, mert így növelhető a dolgozók hatékonysága és a legkiválóbb munkatársakat nyerhetik meg maguknak a vállalatok. A világ több mint hatszáz - a dolgozók és a lakók egészségének szempontjait is figyelembe véve tervezett - épülete közül minden ötödik Európában épült vagy épül. Magyarország 7, a dolgozói "jóllétet" szem előtt tartó irodakomplexummal szerepel a listán, így lakosságszámra vetítve Magyarország a világon a hatodik, Európában pedig a második helyen áll a WELL Building minősítésre regisztrált épületek száma alapján. A WELL nemzetközi szervezete a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülettel együttműködésben adna további lendületet a minősített épületek elterjedésének Magyarországon.Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára!
A Budapest ONE látványterve
A bérlői tárgyalások jelenleg is zajlanak, bár a leendő bérlők kiléte egyelőre még nem ismert. A folyamatban lévő megbeszélések ugyanakkor azt mutatják, hogy a Budapest One projekt nemcsak a hagyományos dél-budai bérlőket vonzza, hanem jelenleg a belvárosban illetve a Váci úti irodafolyosón lévő cégeket is. Ezeket a bérlőjelölteket az motiválja, hogy a projektünk remekül megközelíthető a pesti oldalról ugyanúgy, mint a budai hegyekből, ezért tökéletes helyszín a több-lokációs nagycégek irodakonszolidációjára.A cikk megjelenését a Futureal Zrt. támogatta.
Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért

Könyvelő

Könyvelő
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
GettyImages-654401327