Prémium

Megéri minél hamarabb lecsapni a Park West lakásaira (x)

PR cikk
Nem kell sokáig keresgélniük azoknak a fiataloknak, akik a belváros pezsgő, mégis barátságos részén szeretnék megtalálni az otthon melegét: a WING lakóingatlanokra szakosodott ernyőmárkája, a LIVING emberközpontú szolgáltatásokkal várja őket a XIII. kerület szívében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt épülő Park Westben. Azok számára pedig, akik még hezitálnak mindenképp érdemes fontolóra venniük a lakások értékesítése alatt végig elérhető, kedvezményes, 5 százalékos áfakulcsot, amellyel jelentős megtakarítás érhető el. A Park West építési munkálatai már 2019 nyarán megkezdődtek, így nincs sok idejük a tétlenkedőknek.

Azoknak, akik nem szeretnek a négy fal között ülni, érdemes fontolóra venniük a Park West nyújtotta lehetőségeket: a lakóingatlanból kilépve szolgáltatások sorával találhatjuk szembe magunkat. A jövőbeli lakóknak mindössze 10 percet kell sétálniuk a WestEnd City Center bevásárlóközpontig, valamint a Városligetben épülő Biodom-ig. Továbbá, csupán egy utcányira lesznek a belvárosba induló 105-ös busztól, a 14-es villamostól, a 75-ös, és a 79-es trolibusztól, valamint a Lehel téri 3-as metrótól is.

A Park West megálmodói a 21. századi fiatalok nyüzsgő életstílusához, és merőben új munkakultúrájához kívántak alkalmazkodni a lakások nyújtotta közösségi szolgáltatásokkal. Az örökös időhiánnyal küzdők a nap bármely órájában megoldást találhatnak problémájukra. Többek között igénybe vehetik a 0-24 órás postaszolgálatot, amelynek köszönhetően bármelyik napszakban feladhatják, illetve átvehetik csomagjaikat az épület előterében. Ugyancsak hasonló előnyöket tartogat az épület közösségi fészere, ahová bátran leugorhatnak a lakók, ha az otthoni barkácsoláshoz éppen szerszámra van szükségük. Ráadásul, a sokak által nyűgként megélt takarítási munkálatok alól is mentesülhetnek, amennyiben élnek az épület takarítási szolgáltatásaival. A rugalmas munkavégzést preferáló lakók kiváltképpen megtalálhatják számításukat a Park Westben, ugyanis a közösségi nappali, valamint a könyvtár révén nincs akadálya az otthoni munkának sem.

A Park West ezen felül olyan okos megoldásokat kínál lakói számára, amelyek nemcsak, hogy az energiagazdálkodás terén bizonyulnak gazdaságosnak, hanem igazodnak a 21. századi fogyasztói igényekhez is, melynek elengedhetetlen kritériuma a testreszabottság. Ilyen megoldásoknak minősül a Smart Home alapcsomagban található távoli fűtésvezérlés, az okos dugalj, vagy a távvezérelhető riasztó, illetve bővített Smart+ csomagunkban többek között a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés, valamint a hőszivattyús fűtési rendszer is.

Érdemes a tettek mezejére lépniük azoknak, akik még hezitálnak a vásárlást illetően. A lakások értékesítése már megkezdődött, és sokaknak csalogatónak ígérkezhet a kedvező fizetési konstrukciók miatt: a projekt végig 5%-os áfakörben épül, és a fizetés 20-80%-os fizetési ütemezéssel is lehetséges.

A projekt állását figyelemmel kísérhetik a LIVING honlapján.

(x)

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek