Prémium

Megéri minél hamarabb lecsapni a Park West lakásaira (x)

Nem kell sokáig keresgélniük azoknak a fiataloknak, akik a belváros pezsgő, mégis barátságos részén szeretnék megtalálni az otthon melegét: a WING lakóingatlanokra szakosodott ernyőmárkája, a LIVING emberközpontú szolgáltatásokkal várja őket a XIII. kerület szívében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt épülő Park Westben. Azok számára pedig, akik még hezitálnak mindenképp érdemes fontolóra venniük a lakások értékesítése alatt végig elérhető, kedvezményes, 5 százalékos áfakulcsot, amellyel jelentős megtakarítás érhető el. A Park West építési munkálatai már 2019 nyarán megkezdődtek, így nincs sok idejük a tétlenkedőknek.

Azoknak, akik nem szeretnek a négy fal között ülni, érdemes fontolóra venniük a Park West nyújtotta lehetőségeket: a lakóingatlanból kilépve szolgáltatások sorával találhatjuk szembe magunkat. A jövőbeli lakóknak mindössze 10 percet kell sétálniuk a WestEnd City Center bevásárlóközpontig, valamint a Városligetben épülő Biodom-ig. Továbbá, csupán egy utcányira lesznek a belvárosba induló 105-ös busztól, a 14-es villamostól, a 75-ös, és a 79-es trolibusztól, valamint a Lehel téri 3-as metrótól is.

ParkWest

A Park West megálmodói a 21. századi fiatalok nyüzsgő életstílusához, és merőben új munkakultúrájához kívántak alkalmazkodni a lakások nyújtotta közösségi szolgáltatásokkal. Az örökös időhiánnyal küzdők a nap bármely órájában megoldást találhatnak problémájukra. Többek között igénybe vehetik a 0-24 órás postaszolgálatot, amelynek köszönhetően bármelyik napszakban feladhatják, illetve átvehetik csomagjaikat az épület előterében. Ugyancsak hasonló előnyöket tartogat az épület közösségi fészere, ahová bátran leugorhatnak a lakók, ha az otthoni barkácsoláshoz éppen szerszámra van szükségük. Ráadásul, a sokak által nyűgként megélt takarítási munkálatok alól is mentesülhetnek, amennyiben élnek az épület takarítási szolgáltatásaival. A rugalmas munkavégzést preferáló lakók kiváltképpen megtalálhatják számításukat a Park Westben, ugyanis a közösségi nappali, valamint a könyvtár révén nincs akadálya az otthoni munkának sem.

A Park West ezen felül olyan okos megoldásokat kínál lakói számára, amelyek nemcsak, hogy az energiagazdálkodás terén bizonyulnak gazdaságosnak, hanem igazodnak a 21. századi fogyasztói igényekhez is, melynek elengedhetetlen kritériuma a testreszabottság. Ilyen megoldásoknak minősül a Smart Home alapcsomagban található távoli fűtésvezérlés, az okos dugalj, vagy a távvezérelhető riasztó, illetve bővített Smart+ csomagunkban többek között a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés, valamint a hőszivattyús fűtési rendszer is.

Érdemes a tettek mezejére lépniük azoknak, akik még hezitálnak a vásárlást illetően. A lakások értékesítése már megkezdődött, és sokaknak csalogatónak ígérkezhet a kedvező fizetési konstrukciók miatt: a projekt végig 5%-os áfakörben épül, és a fizetés 20-80%-os fizetési ütemezéssel is lehetséges.

A projekt állását figyelemmel kísérhetik a LIVING honlapján.

(x)

borkai zsolt_győr_mti
Varga Mihály
Szekesfehervar panelbeszelgetes cimlap1500
boris johnson
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Tudatos tervezés és stratégia nélkül nincs tőzsdei siker!
shutterstock_1007133835