Prémium

Újépítésű otthonok a Westend közelében! (x)

PR cikk
Kösd le Park West 2 lakásod idén 1 millió Ft befizetésével!

Újépítésű otthonok idén 1 millió Ft befizetésével!

Sokak szerint szinte lehetetlen olyan otthont találni, amely minden elvárásunknak megfelel. Vagy mégsem? A LIVING Ingatlanfejlesztő mindent megtesz azért, hogy lerombolja ezt a nézetet. Legújabb projektje, a Park West 2 egyszerre tesz eleget a tökéletes lokáció-keresők és a legmagasabb minőséget elvárók igényeinek, a Westend-hez közeli teraszos okosotthonaival. Az már csak hab a tortán, hogy a lakások 2020-ban mindössze 1 millió Ft befizetéssel leköthetők.

PW2-03

A nagysikerű Park West projekt folytatása, a Park West 2 a Szabolcs utca 15-25. szám alatt, a Dózsa György úttól és a Lehel úttól mindössze pár percre található. A környék a főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete: egymás után jelennek meg új lakóépületek és irodaházak, a lakópark környezetében szinte gombamód nőnek ki a földből a trendi kávézók, boltok, de van gyógyszertár, óvoda és iskola is a közelben. A kiváló lokációnak köszönhetően a belváros könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel – buszokkal, villamossal és metróval – egyaránt.

Ezek az otthonok elsősorban azoknak épülnek, akiknek fontos a belváros közelsége, ugyanakkor környezettudatosak, és a személyre szabható okos és közösségi szolgáltatásokat is be szeretnék építeni életükbe. Mert a Park West 2 egyszerre kínálja a központ pezsgését és egy kertváros csendes, zöld atmoszféráját a napsütötte, teraszos lakásokkal, a tágas, növénnyel teli belső udvarokkal.

A lakások pedig egytől egyig okosotthonok: mindegyikhez ingyenes Smart Home alapcsomag biztosított, mely tartalmazza a központi egységet, fűtésszabályozást és okos dugaljat. A szolgáltatások igény szerint, felár ellenében Smart+ funkciókkal is bővíthetők.

PW2-02

De manapság már nem csak a felszereltségnek kell megfelelnie a kor követelményeinek, hanem a szolgáltatásoknak is. Ezek pedig elsősorban a közösségi (community) szolgáltatások, melyekkel a lakóközösség épül!  A házon belül többek között elérhető lesz közösségi nappali és közösségi könyvtár is, a házban kialakított közösségi fészerben pedig minden szerszám megtalálható, amire a háztartásban szükség lehet. A Park West 2 kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen élhetünk igazi környezetbarát városi életet akár autó nélkül is, de ha épp szükségünk lenne egy kocsira, a car-sharing szolgáltatás a segítségünkre lesz. A rendszeresen online vásárlóknak pedig a lakópark 0-24 órás csomagátvételi pontja áll majd rendelkezésre.

PW2-01

A tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása. És hogy a finanszírozást is megkönnyítsék, az itt található újépítésű lakásokat 5% áfával és a piacon egyedülállóan kedvező fizetési konstrukcióval vásárolhatják meg az érdeklődők: 2020-ban mindössze 1 millió Ft-ért leköthetők a lakások, így idén már nem is kell többet fizetni érte.

Még ha szeretnénk, se tudnánk a Park West 2 projekt ellen érvelni, egyszerűen minden feltételnek megfelel, amire egy fiatal, modern lakáskeresőnek szüksége lehet. Nem marad más hátra, mint felkeresni a Park West 2 lakásait, és megtalálni álmaink otthonát!

(X)

kórház
repulogep_dzsungel_klima
mozi
bét

Alapblog A stockpicking adás

Irány New York! Még két világvége! Most kell shortolni? Az elzálogosított Szent Korona Címlap indikátor jelez? Többek...

Alapblog A stockpicking adás

Irány New York! Még két világvége! Most kell shortolni? Az elzálogosított Szent Korona Címlap indikátor jelez? Többek...

Alapblog S&P500, te drága

A P/E ráta a részvények árazottságának egyik legismertebb mérőszáma. Azt mutatja meg, hogy a jelenlegi vállalati...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
company-gift-cufflinks-skanska[1]