Prémium

Újépítésű otthonok a Westend közelében! (x)

PR cikk
Kösd le Park West 2 lakásod idén 1 millió Ft befizetésével!

Újépítésű otthonok idén 1 millió Ft befizetésével!

Sokak szerint szinte lehetetlen olyan otthont találni, amely minden elvárásunknak megfelel. Vagy mégsem? A LIVING Ingatlanfejlesztő mindent megtesz azért, hogy lerombolja ezt a nézetet. Legújabb projektje, a Park West 2 egyszerre tesz eleget a tökéletes lokáció-keresők és a legmagasabb minőséget elvárók igényeinek, a Westend-hez közeli teraszos okosotthonaival. Az már csak hab a tortán, hogy a lakások 2020-ban mindössze 1 millió Ft befizetéssel leköthetők.

PW2-03

A nagysikerű Park West projekt folytatása, a Park West 2 a Szabolcs utca 15-25. szám alatt, a Dózsa György úttól és a Lehel úttól mindössze pár percre található. A környék a főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete: egymás után jelennek meg új lakóépületek és irodaházak, a lakópark környezetében szinte gombamód nőnek ki a földből a trendi kávézók, boltok, de van gyógyszertár, óvoda és iskola is a közelben. A kiváló lokációnak köszönhetően a belváros könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel – buszokkal, villamossal és metróval – egyaránt.

Ezek az otthonok elsősorban azoknak épülnek, akiknek fontos a belváros közelsége, ugyanakkor környezettudatosak, és a személyre szabható okos és közösségi szolgáltatásokat is be szeretnék építeni életükbe. Mert a Park West 2 egyszerre kínálja a központ pezsgését és egy kertváros csendes, zöld atmoszféráját a napsütötte, teraszos lakásokkal, a tágas, növénnyel teli belső udvarokkal.

A lakások pedig egytől egyig okosotthonok: mindegyikhez ingyenes Smart Home alapcsomag biztosított, mely tartalmazza a központi egységet, fűtésszabályozást és okos dugaljat. A szolgáltatások igény szerint, felár ellenében Smart+ funkciókkal is bővíthetők.

PW2-02

De manapság már nem csak a felszereltségnek kell megfelelnie a kor követelményeinek, hanem a szolgáltatásoknak is. Ezek pedig elsősorban a közösségi (community) szolgáltatások, melyekkel a lakóközösség épül!  A házon belül többek között elérhető lesz közösségi nappali és közösségi könyvtár is, a házban kialakított közösségi fészerben pedig minden szerszám megtalálható, amire a háztartásban szükség lehet. A Park West 2 kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen élhetünk igazi környezetbarát városi életet akár autó nélkül is, de ha épp szükségünk lenne egy kocsira, a car-sharing szolgáltatás a segítségünkre lesz. A rendszeresen online vásárlóknak pedig a lakópark 0-24 órás csomagátvételi pontja áll majd rendelkezésre.

PW2-01

A tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása. És hogy a finanszírozást is megkönnyítsék, az itt található újépítésű lakásokat 5% áfával és a piacon egyedülállóan kedvező fizetési konstrukcióval vásárolhatják meg az érdeklődők: 2020-ban mindössze 1 millió Ft-ért leköthetők a lakások, így idén már nem is kell többet fizetni érte.

Még ha szeretnénk, se tudnánk a Park West 2 projekt ellen érvelni, egyszerűen minden feltételnek megfelel, amire egy fiatal, modern lakáskeresőnek szüksége lehet. Nem marad más hátra, mint felkeresni a Park West 2 lakásait, és megtalálni álmaink otthonát!

(X)

Holdblog

Amerikai sajátlakás = 347 ezer dollár

Az átlagos egyesült államokbeli otthon 347 ezer dollárba (körülbelül 125 millió forintba) került 2024 februárjában a Zillow Home Value Indexe szerint. A \"tengerentúli ingatlan.com\" egy... The

Kiszámoló

Ez történt a héten 03.17

A Boeing repülőgépgyártónak nincsenek jó napjai mostanában, szinte minden napra jut egy hír, hogy szétesik valami valamelyik gépükön. A részvényárfolyam is ennek megfelelően alakul idén: B

Holdblog

Krúbi, Zsiday és az aranystandard

HOLD After Hours. Krúbi, Zsiday, aranystandard és az S&P500, ami még mindig több mint 3000 pont. Jó szórakozást! 00:45    Celebet keresünk! 01:45    Az izlandi zú

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új befektetési őrület hódít, napok alatt lesznek emberek milliárdosok

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
BIF Tower bejárat