Prémium

Újépítésű otthonok a Westend közelében! (x)

PR cikk
Kösd le Park West 2 lakásod idén 1 millió Ft befizetésével!

Újépítésű otthonok idén 1 millió Ft befizetésével!

Sokak szerint szinte lehetetlen olyan otthont találni, amely minden elvárásunknak megfelel. Vagy mégsem? A LIVING Ingatlanfejlesztő mindent megtesz azért, hogy lerombolja ezt a nézetet. Legújabb projektje, a Park West 2 egyszerre tesz eleget a tökéletes lokáció-keresők és a legmagasabb minőséget elvárók igényeinek, a Westend-hez közeli teraszos okosotthonaival. Az már csak hab a tortán, hogy a lakások 2020-ban mindössze 1 millió Ft befizetéssel leköthetők.

PW2-03

A nagysikerű Park West projekt folytatása, a Park West 2 a Szabolcs utca 15-25. szám alatt, a Dózsa György úttól és a Lehel úttól mindössze pár percre található. A környék a főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete: egymás után jelennek meg új lakóépületek és irodaházak, a lakópark környezetében szinte gombamód nőnek ki a földből a trendi kávézók, boltok, de van gyógyszertár, óvoda és iskola is a közelben. A kiváló lokációnak köszönhetően a belváros könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel – buszokkal, villamossal és metróval – egyaránt.

Ezek az otthonok elsősorban azoknak épülnek, akiknek fontos a belváros közelsége, ugyanakkor környezettudatosak, és a személyre szabható okos és közösségi szolgáltatásokat is be szeretnék építeni életükbe. Mert a Park West 2 egyszerre kínálja a központ pezsgését és egy kertváros csendes, zöld atmoszféráját a napsütötte, teraszos lakásokkal, a tágas, növénnyel teli belső udvarokkal.

A lakások pedig egytől egyig okosotthonok: mindegyikhez ingyenes Smart Home alapcsomag biztosított, mely tartalmazza a központi egységet, fűtésszabályozást és okos dugaljat. A szolgáltatások igény szerint, felár ellenében Smart+ funkciókkal is bővíthetők.

PW2-02

De manapság már nem csak a felszereltségnek kell megfelelnie a kor követelményeinek, hanem a szolgáltatásoknak is. Ezek pedig elsősorban a közösségi (community) szolgáltatások, melyekkel a lakóközösség épül!  A házon belül többek között elérhető lesz közösségi nappali és közösségi könyvtár is, a házban kialakított közösségi fészerben pedig minden szerszám megtalálható, amire a háztartásban szükség lehet. A Park West 2 kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen élhetünk igazi környezetbarát városi életet akár autó nélkül is, de ha épp szükségünk lenne egy kocsira, a car-sharing szolgáltatás a segítségünkre lesz. A rendszeresen online vásárlóknak pedig a lakópark 0-24 órás csomagátvételi pontja áll majd rendelkezésre.

PW2-01

A tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása. És hogy a finanszírozást is megkönnyítsék, az itt található újépítésű lakásokat 5% áfával és a piacon egyedülállóan kedvező fizetési konstrukcióval vásárolhatják meg az érdeklődők: 2020-ban mindössze 1 millió Ft-ért leköthetők a lakások, így idén már nem is kell többet fizetni érte.

Még ha szeretnénk, se tudnánk a Park West 2 projekt ellen érvelni, egyszerűen minden feltételnek megfelel, amire egy fiatal, modern lakáskeresőnek szüksége lehet. Nem marad más hátra, mint felkeresni a Park West 2 lakásait, és megtalálni álmaink otthonát!

(X)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13