2024 az újautópiacon a vadonatúj Toyota C-HR éve lehet (x)
Prémium

2024 az újautópiacon a vadonatúj Toyota C-HR éve lehet (x)

PR cikk
Új generációval jelentkezik a Toyota slágermodellje, amely trendivé tette a környezetbarát autózást.

A most először a világ legfejlettebb öntöltő hibrid elektromos meghajtása mellett a világ legfejlettebb plug-in hibrid elektromos meghajtásával is elérhető, vadonatúj Toyota C-HR mind a dizájn, mind a fejlett technológiák, mind az aktív biztonság tekintetében magasra teszi a lécet.

A kompakt crossover C-HR a mind világszinten, mind Magyarországon toronymagasan a legkedveltebb autómárkának számító Toyota egyik legfontosabb európai modellje, csak tavaly több, mint 2000 darab talált belőle gazdára hazánkban. Az immáron hazánkban is rendelhető vadonatúj generáció új szintre emeli az elődmodell formabontó, futurisztikus formavilágát: az autóra pillantva olyan érzésünk támad, mintha egy sorozatgyártású koncepcióautót látnánk.

A modern, high-tech utastérben kiemelt szerepet kapnak az újrahasznosított és vegán anyagok, amelyek egyszerre szolgálják a fenntarthatóságot és a tömegcsökkentést. Az új C-HR esetében a vezetési élmény és a környezettudatosság különleges kettőséről a négyfélre elektrifikált meghajtás (köztük egy négykerékmeghajtású öntöltő hibrid elektromos és egy plug-in hibrid elektromos hajtáslánc) gondoskodik.

HU_Toyota_C-HR_1500x844_January_v3

A Toyota modell esetében most először alkalmazott síkba süllyesztett ajtókilincsek tovább hangsúlyozzák a jármű rombuszmetszetű karaktervonalait, kiemelve erőteljes megjelenését, amely még markánsabbá válik az opcionális bi-tone fényezés esetén, ahol immáron nem csupán az autó teteje, hanem hátsó része és eltérő színt kap. A letisztultság érdekében a kamerák, radar- és fényszórómosók integrációja tökéletesen beleillik a minimalista formavilágba, egyszerre gondoskodva az aerodinamikai hatékonyságról és látványos megjelenésről.

 A Toyota az új C-HR funkcióival már azelőtt kielégíti a felhasználói igényeket, hogy azoknak ideje lenne megformálódni. A modern felhasználói igényekhez szorosan alkalmazkodva az autó tökéletes összhangban működik az okostelefonokkal, beleértve az Android Auto és Apple CarPlay alkalmazásokat és a hangvezérlést, egyedi felhasználói élményt biztosítva. Mindezt tovább fokozza a teljesen digitális műszeregység és az egyedülálló hangulatvilágítás, mely képes tükrözni környezetét, vagy az adott napszakot, de az esetleges veszélyhelyzetekre is figyelmeztet. Mindehhez a Toyota Safety Sense által csokorba fogott aktív biztonsági rendszerek egyedülállóan széles tárháza társul, egyszerre gondoskodva az autó utasai, és forgalom többi szereplőjének biztonságáról.

(x)

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

Holdblog

Ismét a HOLD az Év Alapkezelője

Megint - immáron nyolcadik alkalommal - mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep Value 2024 és a Columbus alapjainkat is kategóriájuk... The post Ismét a HOLD az Év Alapke

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01