ASUS ExpertBook B9: A könnyed üzleti kiválóságért (x)
Prémium

ASUS ExpertBook B9: A könnyed üzleti kiválóságért (x)

PR cikk
Új technológiák sorával állít mércét az üzleti világban.

Az ASUS ExpertBook B9 OLED valószínűleg minden cégvezető álma, hiszen kiemelkedő teljesítményt, eddig nem tapasztalt hordozhatóságot és bizonyított tartósságot nyújt. A 14 hüvelykes OLED kijelző nem csupán lenyűgöző vizuális élményt kínál élénk színeivel és hihetetlen kontrasztarányával, hanem a szemeinket is jobban óvja. A káros kék fény kibocsátásának alacsony mértékét a TÜV Rheinland tanúsítvány igazolja, így a 16:10-es képaránynak köszönhetően tágas munkaterület a nap bármely szakaszában biztonságosan rendelkezésre áll.

portfolio_asus_kep1

A laptopot 13. generációs Intel® Core™ i7-1355U processzor hajtja, amely zökkenőmentes munkavégzést biztosít még az erőforrás igényesebb munkafolyamatok esetén is. Az Intel® vPro® támogatás fejlett felügyeletet és biztonságot tesz lehetővé, amit a TPM 2.0 chip és számos egyéb biometrikus vagy fizikai megoldás egészít ki. Az ASUS AdaptiveLock érzékeli a felhasználó jelenlétét és egy beépített infravörös kamera segítségével, arcfelismeréssel bejelentkezik, a géptől való eltávolodáskor pedig automatikusan lezárja azt. Mindemellett akár ujjlenyomat-érzékelő és integrált NFC-olvasó is elérhető, a webkamera pedig fizikai pajzzsal eltakarható.

Vékony profilja ellenére az ASUS ExpertBook B9 OLED más eszközökkel is kivételes kompatibilitással bír. A gondos tervezésnek köszönhetően annak ellenére kínál Thunderbolt 4-es USB-C, USB Type-A és HDMI csatlakozókat, hogy a világ legkönnyebb 14" OLED üzleti laptopja címet is magáénak tudhatja. Az 1kg-os súly határai alatt maradva a vezetékes hálózati csatlakozás és a klasszikus fejhallgató/mikrofon csatlakozó sem maradt el. Mindezt egy olyan prémium, magnézium-lítium ötvözetből készült felépítésben tapasztalhatják meg a felhasználók, mely a hozzáadott szerkezeti megerősítésnek köszönhetően megfelel az iparágvezető MIL-STD 810H amerikai katonai szabványnak.

portfolio_asus_kep2

Az előző generáció a környezettudatosság terén is példát mutatott az IT iparnak, hiszen a világ első karbonsemleges üzleti laptopjaként vonult be a történelembe. Az új ASUS ExpertBook B9 OLED több nemzetközileg elismert környezetvédelmi tanúsítással is rendelkezik, miközben a szabadalmaztatott gyártási eljárásával csökkenti a felhasznált anyagok mennyiségét és a gyártási időt. Mindezek együttese minden hazai vállalkozás számára megteremti a fenntartható üzleti sikerekhez vezető utat.

(x)

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg