A nagymama konyhájának ízei a Stelázsiból (x)
Prémium

A nagymama konyhájának ízei a Stelázsiból (x)

PR cikk
Ugye mindenki emlékszik a nagymama kamrájában sorakozó befőttekre, lekvárokra, kolbászokra? Az ízeket még a szánkban érezzük és hiányzik, mert ma már nagyon kevesen érünk rá befőzni, és a kolbásznak való húst sem mi keverjük.

A Stelázsi lelkes csapata minden műkedvelőnek elhozza a nagymama konyhájának ízeit, hangulatát, és olyan csemegéket gyűjt össze, amelyek éppen olyan lelkiismeretesen, szeretettel készültek, mint amelyre gyermekkorunkból emlékezünk. Az eperlekvárban a meleg napsütés, a barackban a fáramászás hangulata köszön vissza. A málnaszörpöt kortyolva a guruló, piros málnaszemek jutnak eszünkbe, a füstölt finomságokról pedig a nagypapa kedves kacagása disznóvágás idején.

stelázsi

Nem csak nekünk fog ízleni, de bátran adhatjuk gyermekeinknek, unokáinknak, mert ezek az ínyencségek családi gazdaságokban, fenntartható gazdálkodással készültek. Így találkozik a minőség a megbízhatósággal.

Az édes finomságok, amelyek cukormentesen is készültek, mellett különböző kencék, liba és kacsatermékek, szalámi és kolbász, savanyúság, mézek, zselék, ételízesítők, köztük sok csípős ízű, frissítő nedűk, borok, sörök teszik elérhetővé gyermekkorunk „titkos receptjei” alapján készült csemegéket.

stelázsi

Ha nem csak magunkat akarjuk kényeztetni, különböző méretű ajándék kosarakkal szerezhetünk örömet a tradicionális, ínyenc és örökzöld csemegék színes világából.

Teljesen természetes, hogy szeretnénk ezeket a finomságokat rejtő üvegeket kézbe fogni, megérezni a libatepertő illatát. Budapesten a Hollán Ernő utcai Stelázsi boltban mindenkit szeretettel várnak. Amennyiben ennél többre vágynak, látogassanak el Etyekre, ahol a Stelázsi Borbirtok- Kulturspriccben  a hagyományos ízek gasztronómiai remekműveit is kóstolhatják az adott évszak aromáival és zamataival, kiváló borok és remek programok kíséretében.

stelázsi

Aki pedig szeretne mielőbb megismerkedni néhány csemegével, böngéssze át a Stelázsi kézműves webáruházát!

Tavaszi epres piknik - Stelázsi Birtok Kultúrspricc

Epres finomságok, csodás tavaszi hangulat és a Stelázsi Birtok – Kultúrspricc vendégszeretete vár mindenkit Etyeken április 13-án és 14-én. Kiss Sándor séf ínycsiklandó fogásaival várja a látogatókat.

Etyek piknik

Az ízletes menü részei között szerepel a sült karfiolkrémleves medvehagymás pestoval, a csirkerolád epermártással és burgonya rösztivel, valamint a tépett szarvas ciabattában áfonyával és lilahagyma chutneyval. A Stelázsi Birtok egyik slágere, a szarvas hamburger sem maradhat ki a repertoárból. Az édes ételek rajongói sem fognak csalódni, hiszen az epres panna cotta desszertet Stelázsi eperlekvárral kínálják.

stelázsi etyek

A piknik tökéletes választás a családi kikapcsolódásra és a finom ételek szerelmeseinek.

Készüljünk tehát egy felejthetetlen piknik élményre, ahol az eper és a kulináris élvezetek kerülnek a középpontba.

(x)

Címlapkép forrása: Stelázsi

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg