Telenor-ház drónfelvétel
Üzlet

Telenor: további fejlesztések jönnek a vállalati szolgáltatásoknál

Portfolio
Továbbfejleszti vállalati szolgáltatásait a Telenor. A távközlési vállalat a Portfolio-t arról tájékoztatta, hogy együttműködést támogató mobil és felhő megoldásaik, a fix-mobil integrációt megvalósító MobilHíd szolgáltatásuk, valamint (az IoT előszobáját jelentő) ipari és M2M kártyáik is üzleti ügyfeleik igényeire reagálva kerültek kialakításra.

A Telenor tapasztalatai szerint nagyvállalati ügyfeleik az elmúlt hónapokban a biztonság és a garantált megoldások, valamint az adott vállalatra szabott hatékony kommunikációs igények felé mozdulnak el. Esetükben nem csak az egyéni kommunikációs és internet elvárásokat kell biztosítani (klasszikus mobil portfóliókkal), hanem a céges munkavállalói flotta igényeit is. Emellett vállalati szinten a központi internet és esetleg zárt adatkapcsolati igényeket (privát hálózat) a nemrég megjelent Hiperline szolgáltatásaik szolgálják ki.

Vállalati ügyfeleik központi kommunikációs, ügyfélkapcsolati igényeire (kapcsolattartás ügyfelekkel, beszállítókkal, dolgozókkal) a MobilAlközpont megoldásukkal reagáltak. Ez egy, vagy akár több központi telefonszámon, hang alapú menürendszerrel az adott vállalat igényeire szabható, és jól skálázható.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az adott cég tetszőleges helyszínről és eléréssel férjen hozzá az elosztott szolgáltatói infrastruktúrához,

webes felületen keresztül eszköztől függetlenül elérhető a menedzsment felület vagy a kliensprogram. A digitális megoldás előnyei között kiemelhető, hogy a felhasználói igényeknek megfelelő telefonos rendszer nem igényli helyszínen telepített alközponti eszközök, külön telefonkészülékek beszerzését és üzembe helyezését. Meglevő mobilkészülékeikkel, a szolgáltatáshoz tartozó adminisztrációs felülettel és kliensekkel tetszőleges módon használható.

Emellett a rendszer kiegészíthető egy call-center/contact center funkcionalitással, melynek segítségével operátori szolgálat, klasszikus call center vagy akár marketing kampányok is menedzselhetők.

Szintén a cégek kommunikációját segíti az SMS Futár megoldás, amely tömeges SMS küldést és fogadást is támogató ügyfélkapcsolati eszközt ad a Telenor partnereinek kezékbe, amihez a saját belső rendszereikhez fejlesztett interfészen keresztül férnek hozzá – a megoldást nem csak a nagy bankok használják, számos esetpélda között olyan alkalmazási terület is van, ahol a cég a készenléti dolgozóit értesít ki ezen a rendszeren keresztül.

Mobil adatátviteli megoldásaik pedig olyan ügyfeleinknek szólnak, akik információkat, adatokat kívánnak küldeni és fogadni meghatározott, sokszor speciális végpontok (eszközök/berendezések) irányában (M2M – Machine-to-Machine).

Itt különleges felhasználások is előfordulnak, a mezőgazdaságtól az ipari mérésekig, a legváltozatosabb ügyfelek és méretek mellett.

Ezek a végpontok zárt hálózatba is szervezhetők, melyek forgalmát egy ponton adják át az ügyfélnek, akár dedikált bérelt vonalon.

Klasszikus fix-mobil integrációs megoldás a Telenor Mobilhíd, mely még a fizikai alközpontok fénykorában alakult ki, és általa lehetőség nyílik az asztali készülékek és a vállalati mobiltelefonok integrált és hatékony használatára. A szolgáltatás az ügyfél alközpontja (telefonközpontja) és a Telenor hálózata közötti közvetlen összeköttetést biztosítja, így az alközpont közvetlenül a mobiltelefon-hálózatra kapcsolódhat. Az alközponton keresztül így a vezetékes mellékek közvetlenül képesek a mobiltelefon-hálózaton keresztül költséghatékonyan hívásokat indítani. Kisvállalati ügyfelek esetében a mobil hang megoldásaik kisképernyős mobilinternettel kombinálva a napi munkavégzés mobilitását segítik.

Nagyképernyős mobilinternetük az egyéni és kis irodai igényeket képes kiszolgálni, emellett felhőalapú megoldásokkal tudnak modern, mobil irodai környezetet nyújtani számukra, mely digitális megoldások a Telenor tapasztalatai szerint a digitális transzformáció fontos lépéseként a kisvállalkozások versenyképességét is javítja a jelenlegi vírushelyzetben is.

A cikk megjelenését a Telenor támogatta.

Címlapkép: Portfolio

egészségügy dolgozó kórház koronavírus járvány
olasz_koronavirus
astrazeneca vakcina doboz
meghuztak a forintot mnb dontes utan meddig erosodhet1500

Variance Minden (is) eladó!

Közel két hónapja próbálok nekifogni, hogy kiírjam magamból az NFT (Non Fungible Token) téma kapcsán a gondolataimat...

Kiszámoló A bőség zavara

A mai ember a bőség zavarában él. Elég elmenni egy bevásárlóközpontba, bemenni az éttermi részre vagy ellátogatni...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Mik azok a japán gyertyák és miért hasznosak? Aktuális, élő példák az amerikai részvénypiacról.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
koronavirusszigoritas