Vasárnap is marad az átlagnál melegebb idő

Vasárnap is marad az átlagnál melegebb idő

A hidegfront mögött ma napos, fátyolfelhős idő várható, emellett kevés gomolyfelhő képződik, de csapadék sehol sem lesz - írja rövidtávú, vasárnapra szóló előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Megváltozik az időjárás jellege - még ma este távozik a hidegfront

Megváltozik az időjárás jellege - még ma este távozik a hidegfront

Még ma este távozik az időjárásunkat alakító hidegfront, ezt követően hosszú ideig anticiklon lesz a meghatározó térségünkben. Az előttünk álló hét folyamán szinte felhő is alig lesz az égen, és újra egyre melegebb időre számíthatunk. A kezdetben még többfelé élénk, erős északi, északkeleti szél pedig keddre mérséklődik - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Szokatlan időjárási fordulat jön - megszólalt az OMSZ

Szokatlan időjárási fordulat jön - megszólalt az OMSZ

Csütörtökön délelőtt északkelet felől egy tőlünk keletre elhelyezkedő ciklon csapadékzónája éri el az országot, melynek hatására az északkeleti országrészben változó intenzitású havazás valószínű egészen péntek reggelig. Kiemelten Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségében (illetve Hajdú-Bihar megye északkeleti részén, valamint a Bodrogközben) több cm-es, egyes forgatókönyvek alapján akár síkvidéken is 5 cm-t meghaladó friss, olvadozó hóréteg összejöhet péntek reggelig. A Zempléni-hegységben 10 cm-t meghaladó mennyiség is összegyűlhet - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Tovább hízik az OTP

Péntek hajnalban jelent az OTP, a fontosabb eredménysorokon növekedésről számolhat be a bank.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.