Legyél te 2020-ban
Ingatlan

Legyél te 2020-ban "Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége" - Jelentkezz a pályázatra!

Portfolio
Rendkívüli év az idei, amely eddig soha nem látott kihívások elé állította a gazdaságot, így az ingatlanpiaci szakembereket is. Többek között ezért is tartotta kiemelten fontosnak az Indotek Group és a Portfolio Csoport, hogy az idei évben is odaítélje az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat annak a tehetséges szakembernek, aki értékteremtésével idén is maradandót alkotott az ingatlanpiacon. A díj legfőbb célja, hogy idén is inspirálja mindazon tehetséges fiatalokat, akik elhivatottak a munkájuk iránt és teljesítményükkel szeretnének valós értéket teremteni. A jelentkezés elindult, november 9-ig várjuk a jelölteket, illetve a jelöléseket, az idei év újdonsága ugyanis, hogy nemcsak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket.

Az idei, rendkívüli év eddig soha nem látott kihívások elé állította a piacokat és az ingatlanpiaci szakembereket, ugyanakkor jó volt arra, hogy megmutassa, kik a minden helyzetben helytálló igazi tehetségek. Azokat a fiatal szakembereket szeretnénk elismerni ebben a kifejezetten nehéz időszakban, akik munkájukkal maradandót alkotnak a hazai ingatlanpiacon. Ebből a célból alapította meg az Indotek Group és a Portfolio Csoport tavaly hagyományteremtő jelleggel az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat. Tavaly a fiatal tehetségek biztatása, most a támogatásuk lett az ingatlanpiac egy nagy feladata. 

Lássuk a díjat! - A jövő tehetségei

Az idei év újdonsága, hogy nem csak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket, amennyiben a jelölt ingatlanszakmában végzett tevékenysége kiemelkedő.

"Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díj 2020" nyertesének, a magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett a Portfolio.hu lehetőséget biztosít egy kiemelt interjúra, melynek keretében a nyertes tehetség részletesen mesélhet a szakmában végzett munkásságról és piaci meglátásairól.

Emellett a VIP jegyet biztosítunk a hazai ingatlanszakma egyik legfontosabb eseményére a „Shortlist”-re kerülő négy jelölt számára, akik így részt vehetnek a 2020. november 19-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum konferencián. 

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2020. október 16. ÉS 2020. november 9. KÖZÖTT, A RÉSZLETEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐK EL.

A jelentkezéshez és a részletekért kattints ide!

Az egész ingatlanpiac most egy bizonytalan időszakot él át, nem tudni, hogy mikorra tér vissza a lendület a gazdaságba, de az biztos, hogy a fiatal és tehetséges munkavállalókra ebben a nehéz időben is szükség van, talán még jobban is, mint máskor.

Hagyományteremtő jelleggel hoztuk létre a díjat, annak érdekében, hogy ezzel is honoráljuk azon szakemberek munkáját, akik egész évben azért dolgoznak, hogy a tevékenységük által fejlődhessen az ingatlanpiac. A mostani járvány által átitatott évben pedig különösen fontos a kiemelkedő és fáradhatatlan munka elismerése, hiszen idén a megszokottnál is nagyobb helytállásra van szükség a szakemberek részéről.” - mondta el Jellinek Dániel az Indotek vezérigazgatója.

Jellinek Dániel
Indotek, vezérigazgató
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing
Tovább
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing Tovább

Jelentkezési határidő: 2020. november 9., a részletek ide kattintva érhetők el.

A tavalyi évi díjátadóról ebben a cikkben számoltunk be: 

Ismét összegyűlik a hazai ingatlanpiac november 19-én, a Property Investment Forumon!
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Liberty Hotel_big, tribe