Legyél te 2020-ban
Ingatlan

Legyél te 2020-ban "Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége" - Jelentkezz a pályázatra!

Portfolio
Rendkívüli év az idei, amely eddig soha nem látott kihívások elé állította a gazdaságot, így az ingatlanpiaci szakembereket is. Többek között ezért is tartotta kiemelten fontosnak az Indotek Group és a Portfolio Csoport, hogy az idei évben is odaítélje az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat annak a tehetséges szakembernek, aki értékteremtésével idén is maradandót alkotott az ingatlanpiacon. A díj legfőbb célja, hogy idén is inspirálja mindazon tehetséges fiatalokat, akik elhivatottak a munkájuk iránt és teljesítményükkel szeretnének valós értéket teremteni. A jelentkezés elindult, november 9-ig várjuk a jelölteket, illetve a jelöléseket, az idei év újdonsága ugyanis, hogy nemcsak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket.

Az idei, rendkívüli év eddig soha nem látott kihívások elé állította a piacokat és az ingatlanpiaci szakembereket, ugyanakkor jó volt arra, hogy megmutassa, kik a minden helyzetben helytálló igazi tehetségek. Azokat a fiatal szakembereket szeretnénk elismerni ebben a kifejezetten nehéz időszakban, akik munkájukkal maradandót alkotnak a hazai ingatlanpiacon. Ebből a célból alapította meg az Indotek Group és a Portfolio Csoport tavaly hagyományteremtő jelleggel az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díjat. Tavaly a fiatal tehetségek biztatása, most a támogatásuk lett az ingatlanpiac egy nagy feladata. 

Lássuk a díjat! - A jövő tehetségei

Az idei év újdonsága, hogy nem csak jelentkezni lehet a díjra, hanem jelölni is a munkatársakat és a szakmai partnereket, amennyiben a jelölt ingatlanszakmában végzett tevékenysége kiemelkedő.

"Az Év Ingatlanpiaci Tehetsége Díj 2020" nyertesének, a magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett a Portfolio.hu lehetőséget biztosít egy kiemelt interjúra, melynek keretében a nyertes tehetség részletesen mesélhet a szakmában végzett munkásságról és piaci meglátásairól.

Emellett a VIP jegyet biztosítunk a hazai ingatlanszakma egyik legfontosabb eseményére a „Shortlist”-re kerülő négy jelölt számára, akik így részt vehetnek a 2020. november 19-én megrendezésre kerülő Property Investment Forum konferencián. 

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2020. október 16. ÉS 2020. november 9. KÖZÖTT, A RÉSZLETEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐK EL.

A jelentkezéshez és a részletekért kattints ide!

Az egész ingatlanpiac most egy bizonytalan időszakot él át, nem tudni, hogy mikorra tér vissza a lendület a gazdaságba, de az biztos, hogy a fiatal és tehetséges munkavállalókra ebben a nehéz időben is szükség van, talán még jobban is, mint máskor.

Hagyományteremtő jelleggel hoztuk létre a díjat, annak érdekében, hogy ezzel is honoráljuk azon szakemberek munkáját, akik egész évben azért dolgoznak, hogy a tevékenységük által fejlődhessen az ingatlanpiac. A mostani járvány által átitatott évben pedig különösen fontos a kiemelkedő és fáradhatatlan munka elismerése, hiszen idén a megszokottnál is nagyobb helytállásra van szükség a szakemberek részéről.” - mondta el Jellinek Dániel az Indotek vezérigazgatója.

Jellinek Dániel
Indotek, vezérigazgató
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing
Tovább
Jellinek Dániel 1999-ben szerzett közgazdász diplomát. Az általa alapított Indotek csoport 1997 óta van jelen az ingatlan fejlesztési piacon, és ma vezető szereplő a B és C kategóriás kereskedelmi ing Tovább

Jelentkezési határidő: 2020. november 9., a részletek ide kattintva érhetők el.

A tavalyi évi díjátadóról ebben a cikkben számoltunk be: 

Ismét összegyűlik a hazai ingatlanpiac november 19-én, a Property Investment Forumon!
Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
forma 1 versenyautó