Prémium

DVD kölcsönzés az egész országban már angolul is (x)

Portfolio
A filmdirekt online DVD kölcsönző (www.filmdirekt.hu) április 15-én elindította szolgáltatását angol nyelven. Ezentúl Magyarország egyetlen országos DVD kölcsönzője a nem magyar anyanyelvűek számára is elérhető lesz, mivel nem csak a jelenleg közel 1700 címet tartalmazó filmkatalógus tekinthető meg angolul, hanem az előfizetés megrendelése és az online fizetés is elintézhető angol nyelven. A szolgáltatás angol nyelvű elindításával a társaság az országban található, közel 120 ezer főre becsült és dinamikusan növekvő közösséget is ki szeretné szolgálni, akik általában csak korlátozott mértékben tudnak filmekhez hozzáférni Magyarországon, akár moziról, akár TV-ről legyen szó.

A filmdirekt 2004 novemberében indult és havi előfizetési díjért korlátlan DVD kölcsönzést tesz lehetővé előfizetőinek. A filmek az előfizetőkhöz postai úton jutnak el, akik a DVD-ket tetszőleges ideig tarthatják magunknál, majd megtekintés után egy ingyenes válaszborítékban visszaküldik, és postafordultával kapják a következő kiválasztott filmeket.
STA_2167
ekb
európa

Holdblog Peak nonszensz

Vendégünk Kun-Welsz Edit, témánk számos, közte WeWorkkel, szunnyadó vulkánokkal, Matáv-kudarcokkal. Valamint megünnepeljük...

2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. szeptember 28.
Property Investment Forum 2023
2023. október 11.
Pécs - Új lendület a hazai vállalkozásoknak!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
AdobeStock_157167850