Prémium

Dinamikusabb portfolió (x)

Portfolio
Credit Suisse feltörekvő piaci alapok

A feltörekvő piacokon történő befektetésekkel jelenleg magasabb hozamot lehet elérni, mint a fejlett országokban. Ez az erősen emelkedő részvénypiacra és a kötvényekre egyaránt vonatkozik. A Credit Suisse feltörekvő piaci alapok segítségével a befektetők ebből a fellendülésből profitálhatnak.
Egy jól összeállított portfolióban a feltörekvő piaci befektetések jó kiegészítői lehetnek a hagyományos eszközosztályoknak. A régió dinamikus növekedése számos lehetőséget rejt magában, portfoliót diverzifikáló eszközként pedig kimondottan előnyös lehet. A magas volatilitás, illetve a hosszú távú trend miatt a feltörekvő piacokban leginkább hosszútávon érdemes gondolkodni.
A jövő piacának legmeghatározóbb szereplője az óriási nyersanyagtartalékokkal rendelkező Brazília, a szolgáltatásokra specializálódó India és a világ műhelye, Kína lehet. Ugyanakkor szem előtt kell tartani azt is, hogy a feltörekvő piacok gazdasági és politikai kockázatot is magukban rejtenek.
A feltörekvő piacok már az elmúlt években is olyan növekedési rátákat és piaci fejlődést mutattak, ami a fejlett régiókban alig lehetne elképzelhető. 1999 óta a feltörekvő piaci részvénypiac évesített hozama 17,2%, míg a kötvénypiacé 10%. Az előrejelzés továbbra is kedvező: a szakértők arra számítanak, hogy ez a fejlődés folytatódik.
A Credit Suisse alapokon keresztül a befektetők a feltörekvő piacok fejlődéséből profitálhatnak. A szakértőink már a 80-as évektől aktívan jelen vannak a feltörekvő országokban, pontosan ismerik a piacot és a területet. Akár Kelet-Ázsiáról, Latin-Amerikáról vagy Közép- illetve Kelet-Európáról beszélünk. Minden fontosabb feltörekvő piaci központban dolgozik Credit Suisse befektetési csapat.
A Credit Suisse alapok segítségével profitálni lehet a feltörekvő piacok növekedéséből és egyúttal növelni lehet az összportfólió dinamikáját. A Credit Suisse Emerging Markets alapok azon stratégiai befektetők számára ideálisak, akik hosszútávon gondolkodnak.
* (Teljesítményadatok Euróban; 2008. 01. 31; Forrás: Lipper Hindsight)

A feltörekvő piaci kötvényekben rejlő potenciál
A fellendülés miatt vonzóak az ázsiai feltörekvő piaci kötvények. A szerkezeti reformok és a folyó fizetési mérleg többlete hozzájárul a stabilitáshoz, ami tükröződik a kötvények minőségében is. Ezzel együtt hozamtöbblet is lehetséges az iparosodott országok kötvényeihez képest. A regionális fellendülés a devizafelértékelődéshez is hozzájárul. A Credit Suisse Bond Fund (Lux) Asia segítségével profitálni lehet az ázsiai devizák felértékelődéséből az USA dollárral és Euróval szemben. Ezenfelül nagyon jó diverzifikációs eszköz is, mivel az ázsiai kötvények korrelációja más eszközosztályokhoz viszonyítva meglehetősen alacsony.

A Credit Suisse Bond Fund (Lux) Asia R EUR teljesítménye

' title='
Alappaletta perspektívával
A Credit Suisse feltörekvő piaci alapok magukba foglalják a feltörekvő piacok legfontosabb hajtómotorjait.

Credit Suisse Bond Fund (Lux) Asia
Az ázsiai feltörekvő piacok fellendülésével attraktívabbá váltak az ázsiai kötvények és felértékelődött a deviza is. Az alapok ebből a fejlődésből profitálhatnak.
Credit Suisse Bond Fund (Lux) Emerging Market
Az alap feltörekvő piaci kötvényekbe fektet világszerte, úgy mint Oroszország, Latin-Amerika vagy Ázsia.
Credit Suisse Equity Fund (Lux) Infrastructure
A Neil Gregson által kezelt portfólió célja, hogy profitáljon a feltörekvő piaci infrastruktúra kiépítésének fellendüléséből.
Credit Suisse Equity Fund (Lux) Asian Property
A dinamikus gazdasági növekedés az ázsiai régióban az ingatlanárak erőteljes emelkedését generálja.
Credit Suisse Equity Fund (Lux) Total Return Asia Pacific
Az ázsiai-csendes-óceáni térségben tapasztalható tartós növekedés sok lehetőséget rejt magában, legyen szó akár részvényről, kötvényről, vagy pénzpiaci instrumentumról.
Credit Suisse Equity Fund (Lux) Latin America
A latin-amerikai országok az elmúlt években rohamtempóban tudták csökkenteni lemaradásukat a világgazdasághoz képest. Az alapok Latin-Amerika legjobb vállalatait keresik.
Credit Suisse Equity Fund (Lux) Russia Explorer
Oroszországon kívül szinte nincs még egy olyan ország, melyben ekkora lehetőségek rejlenek.
(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019