Prémium

ILLY - kapszulás kávégép akció! (x)

Portfolio
Az IperEspresso kapszulás illy kávégépek mellé ajándék illy Nude csészekollekció és jegyek a Messiások kiállításra a Portfólió olvasóknak! Krémes, bársonyos, intenzív kávé... Ingyenes kiszállítás, ajándék Messiás jegyek! Már kaphatók a Pedro Almodóvar által tervezett illy csészék is!
Nézze meg működés közben! illy IperEspresso video site itt !

' title='
Ha az Espresso Webshopban most vásárol illy Francis Francis! X7 vagy X8 kapszulás kávégépet megajándékozzuk egy díszdobozos illy Nude csészekollekcióval, mely a 4 db kult design illy eszpresszó csésze mellett Ombra kiskanalakat és cukortartót is tartalmaz. Az ajánlat a készlet erejéig és csak a portfolio.hu-ról érkezőknek érvényes. Az ajándékigény érvényesítéséhez megrendelése feladásánál a megjegyzés rovatba a Portfolió szót írja, és mi küldjük a géppel együtt a Nude kollekciót is. Ha munkaidőben tudja átvenni, a kiszállítás díját mi fizetjük! Szeptemberben és októberben a webshopban legalább 35ezer Ft értékben vásárlóknak 1db, 50ezer Ft felett 2 db jegyet adunk ajándékba a MODEMMessiások kiállítására. Sőt, szeptemberi és októberi vásárlóink között 2 éjszakás pihenést sorsolunk ki 2 főre a Villányi Borvidék legszebb falujában, Palkonyán levő exkluzív Borostyán Vendégházba .*


' title='

Nézzen körül
a kifinomult olasz kávé és design világában! Már előrendelhetők a Pedro Almodóvar által tervezett Illy Art Collection csészekollekció számozott, díszcsomagolásos darabjai, melyek várhatóan novemberben érkeznek. Jelenleg is kaphatók a sima, nem számozott Almodóvar csészék .

illy IperEspresso: a presszókávé új generációja

A jó kávé a mindennapok luxusa. A 100% arabica kávékeverékével világhírűvé vált illycaffé 75 éve tökéletesíti az igazi olasz eszpresszót, folyamatos innovációival a kávé trendcsinálója. Az illy most megalkotta az eszpresszó új generációját, az IperEspresso-t, mellyel felülmúlhatatlan, kávéházi minőségű eszpresszót, kapucsínót élvezhet otthonában is barista tudás nélkül, néhány mozdulattal. Az úttörő, szabadalmazott kétfázisú extrakció technológia különlegesen lágy, bársonyos, intenzív aromájú kávét eredményez hosszantartó krémes habbal. Az egyszerű használatú iper kapszulákhoz tervezett gyönyörű Francis Francis! X7 és X8 kávégépek az olasz design remekei, Luca Trazzi munkái. Az IperEspresso egyedülálló különlegessége, hogy a kapszulán belüli kávé és a gép egyáltalán nem érintkezik egymással, így minden egyes csésze kávé tökéletes tisztaságú, és minimális a géptisztítás szükségessége is. A gőzölőkarral felszerelt gépekkel kapucsínóját is elkészítheti. A gépek, és többféle ízű kapszula megrendelhető az Espresso Webshop -ban!

Az IperEspresso technológiáról, kapszulákról és kávégépekről további infó itt >>>

' title='
Kávéválaszték: ha Ön lágy ízre, kifinomult aromára vágyik a klasszikus normál pörkölést (piros kapszula ), ha a markáns, erős kávéízt kedveli a sötét pörkölésű illyt (fekete kapszula ) ajánljuk. A hosszú kávé rajongói a kék kapszulát keressék, és ha már csak az íze és a rituálé miatt vágyik rá válassza a koffeinmentes (zöld) kapszulákat. Figyeljen egészségére! A tévhitekkel ellentétben a mérsékelt kávéfogyasztás egészséges. Az arabica kávé aromásabb és akár 35-40%-kal kevesebb koffeint tartalmaz mint a robusta kávék, így a 100% arabica kávé nemcsak finomabb, hanem egészségesebb, több is fogyasztható belőle mint a robustát tartalmazó kávékeverékből.

illy - a kávé tudománya és művészete

A trieszti illycaffé-t 1933-ban a magyar származású Illy Ferenc, azaz Francesco Illy alapította, a céget ma is az Illy család vezeti. Az illy-t alapítása óta egy cél, a tökéletes kávé megalkotása vezérli. Mára az illy a világ vezető 100 % arabica kávékeveréke, világszerte 140 országban van jelen.

Az illy egyetlen fajta kávékeveréket készít, mely 3

' title='
kontinenst és 20 országot átszelve a legjobb ízeket hozza el. Brazíliai arabica a kávé leghangsúlyosabb íze. Costa Ricából származnak a csokoládé és karamell édes nyomai. Etiópiából jön a virágos, gyümölcsös aroma. Indiai a fűszeres íz. A legritkább összetevő a tudás, amivel összekeverik, hogy a 9 különböző arabica aromája mindig ugyanazt az állandó harmóniát adja. Az illy kávékeveréke egyedi, összetéveszthetetlen, az egész világon elismerik. Kétféle pörkölésben (normál pörkölés édes és virágos, valamint sötét teljes csokoládé ízzel) és sokféle formában kóstolhatja meg: darált, szemes kávé, E.S.E. podos, IperEspresso és Itaca I-Espresso kapszulás kávé eszpresszó gépekhez koffeines és koffeinmentes változatban.

Nézzen be hozzánk egy jó kávéra: http://espressoshop.hu/

Olvasnivaló még:
A Time magazin az IperEspresso-ról
Húsosfazék blog: Coppola kedvence a konyhánkban
Deluxe: Pedro Almodóvar Illy Art Csészekollekció
Népszabadság: Kávékirály
Deluxe: A tökéletes kávé titka
Figyelőnet:A presszókávé is magyar?
Netriport: Művészet és tudomány egy csésze kávéban
Gusto: Illy-k ezt inni

További akciónk Portfólió olvasóknak az illy irodai kapszulás kávégépeire ingyenes gépkihelyezéssel itt >>>

' title='
* A szállás 2 főre, 2 éjre a palkonyai Borostyán Vendégház által meghatározott időpontban vehető igénybe szabad helyek függvényében. A sorsoláson csak a 2009 szeptemberében és októberében fenti akcióban a portfolio.hu-ra hivatkozó, IperEspresso gépet ajándék Nude csészekollekcióval vásárlók vesznek részt. A nyeremény másra nem váltható, a vendégházzal való időpont megállapodás alapján, de legkésőbb 2009 nov. 30-ig vehető igénybe. A sorsolást 2009 nov. 2-án tartja az Espresso Kft, a nyertest azonnal értesítjük.

(x)
MNB Intézet

A növekvő adósságok dilemmája

Mind az USA-ban, mind Kínában heves viták folynak az adósságszintek emelkedéséről. Michael Pettis szerint ez alapvetően strukturális probléma, és szükségszerűség a jelenlegi gazdaságpoliti

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
ORLEN toltoallomas 2