Prémium

Új Partnerrel bővül a Noerr budapesti irodája (x)

Portfolio
A Noerr nemzetközi ügyvédi iroda magyarországi vezetése új partnerrel bővült azt követően, hogy Dr. Schweizer Edina, a Kinstellar egyik vezető ügyvédje, Partnerként csatlakozott az Irodához.
Edina több, mint másfél évtizedes nemzetközi jogi tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. A Kinstellar-nál eltöltött több, mint 8 évet megelőzően a Linklaters-nél és a Freshfields-nél szerzett értékes szakmai tapasztalatokat.

A vezető ügyvéd új feladatköre a Noerr budapesti irodájának bankjogi területének vezetése és tovább-fejlesztése lesz. Egyúttal a Noerr közép-európai bankjogi szakterületének társvezetését is ellátja.

Edina kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik mind hazai mind határon átnyúló bankjogi tranzakciós tanácsadás területén mind hitelezői mind hitelfelvevői oldalon. Jogi tanácsadói szakértelme felöleli a bankjogi és pénzügyi szektort érintő ügyletek széles körét beleértve a szindikált hitelezést, a projekt- és ingatlan-finanszírozást, akvizíciók finanszírozását,strukturált finanszírozási ügyleteket, csőd- és felszámolási kérdéseket és bankjogi szabályozási kérdéseket.

Ugyancsak elmélyült tapasztalatokkal rendelkezik tőkepiaci ügyletek jogi tanácsadásában beleértve a kötvénytranzakciókat és tőzsdei bevezetéseket (IPO), valamint egyéb strukturált termékek pl. derivativák (ISDA) és tőkepiaci szabályozási kérdések széles körét.

Dr. Nádasdy Zoltán, a Noerr budapesti Iroda vezetője kiemelte:

"Edina személyében egy olyan tapasztalt ügyvéd csatlakozik vezető pozícióban Irodánkhoz, aki jelentős mértékben képes hozzájárulni eddigi sikeres szolgáltatásaink további erősítéséhez, valamint új szakterületek felépítéséhez különös tekintettel a bankjogi területen, mind a magyar piacon, mind cross-border ügyletekben, mindezt szoros együttműködésben a Noerr németországi valamint közép-európai irodáival."

A Noerr nemzetközi ügyvédi iroda több, mint 20 éve van jelen szolgáltatásaival Magyarországon és a közép európai piacokon. Németország és a kontinentális európai piacok egyik legjelentősebb németországi központú független ügyvédi irodájaként, globális ismereteket és know-how-t ad hozzá budapesti irodánk szakértőinek tudásához.

(x)
Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
kep_szoveg