Prémium

Nemsoká kiderül, melyek a leggyorsabban fejlődő hazai kkv-k (x)

PR cikk
November 28-án osztják ki az idei Pegazus Díjakat

Idén alig több mint két hét múlva, november 28-án kapják meg a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások az immár tizenegyedik alkalommal odaítélt Pegazus Díjakat. Az évek során már több száz díjazott vállalat gyűjtötte be ezt az elismerést, közülük számosan – sikeres működésük eredményeként – nagyon széles körű ismertséggel rendelkeznek.
Pegazusdíj2018

A feltörekvő kategória díjazottjai között szerepelt például néhány éve a Szállás.hu online szállásközvetítő cég, míg a piacvezető kategóriában olyan vállalatokkal találkozhattunk, mint a Hell Energy, a Mogyi, az Univer, a Cserpes Sajtműhely vagy a Szarvasi Mozzarella.

Ha pedig már az élelmiszeripari cégeknél tartunk, ők a közelmúltban is fontos szereplői voltak a Pegazus-díjátadóknak: két éve a Nádudvari Élelmiszer Kft., tavaly pedig a Szegedi paprika Zrt. kapott helyet a piacvezető díjazottak között. Az elmúlt években az élelmiszeriparban működő vállalatok mellett gép-, bútor- és műanyagipari, egészségügyi termékeket és szolgáltatásokat kínáló cégek, informatikai, valamint megújuló energiával foglalkozó vállalkozások kerültek leggyakrabban a kiemelkedő növekedést produkáló piaci szereplőknek járó dobogóra.

A Pegazus Díjra nem lehet pályázni, azokat Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektetője, az Enterprise Investors hazai szakértői gárdája választja ki azok közül a feldolgozóiparban vagy a szolgáltatások területén működő vállalkozások közül, amelyek

  • előző években az adott régió többi cégéhez képest a legnagyobb növekedést érték el
  • magyar többségi tulajdonban vannak
  • árbevételük az előző évben 1 millió euró felett volt
  • előző évre vonatkozó EBITDA értékük pozitív volt
  • legalább öt éve alapították és jelenleg is aktívak
  • kielégítő likviditással rendelkeznek és
  • működésük átlátható.
Tuske Tamas
Tüske Tamás, az Enterprise Investors országigazgatója

„Idén is bőven találunk majd a díjazottak között olyan vállalkozásokat, amelyek először kerülnek a szélesebb közönség látóterébe. Reményeink szerint közülük is számos cég válik néhány éven belül a sikeresen fejlődő kis- és középvállalkozások követendő példaképévé” – mondta Tüske Tamás, a díjat alapító Enterprise Investors országigazgatója a küszöbön álló tizenegyedik díjátadó kapcsán.

A díj támogatója a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója és a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája.

(x)

egri kórház koronavírus vakcina védőoltás pfizer biontech
párizs
joe biden
janet yellen
f-35
Federal Reserve sets the tone for the week
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Hitelkockázati modellező

Hitelkockázati modellező

Üzleti modellező

Üzleti modellező

Jogász

Jogász
company-gift-cufflinks-skanska[1]