Prémium

Kényelem felsőfokon az Ytong Kész Ház programjával (x)

PR cikk
Az Ytong Kész Ház programjával megérkezett a stresszmentes építkezés
Mivel leendő családi házunk jó esetben évtizedeken át szolgál majd, elég sok dolgot kell figyelembe venni, mielőtt építkezésbe fognánk. A munkálatokat minden esetben alapos tervezési időszaknak kell megelőznie, nemcsak az alaprajz és a helyiségek elrendezése tekintetében, hanem az építkezéshez használt alapanyagok és a mesteremberek kiválasztásakor egyaránt. A megfelelő döntések meghozatalakor széleskörű szaktudásra van szükség, ám természetesen kevesen értünk a házépítéshez, így teherként és félve tekinthetünk az egész folyamatra. De az építkezésnek nem kell feltétlenül fejtöréssel járnia, szerencsére van már megoldás arra, hogy megkíméljük magunkat a házépítéssel járó gondoktól.
Ios_1

Az Ytong Kész Ház programját pont azért találták ki, hogy ne az építtetőnek kelljen kézben tartani az építkezés minden egyes lépését, rábízhassuk magunkat a szakemberek javaslataira a tervezéstől egészen a családi ház megépítéséig.

A Kész Ház program első lépéseként mintatervek alapján választhatunk az egyszintes házak alaprajzai közül. Mindez nem azt jelenti, hogy ne lenne lehetőség változtatni, az igényeinkre szabott egyedi elképzeléseket belecsempészni a tervbe. Ezt követően a kiválasztott mintatervet a szerződött Kész-Ház Partnerek az adott helyszínre adaptálják, - szükség esetén némileg áttervezik -, majd az árkalkuláció kidolgozásával és az építési idő meghatározásával segítik a megrendelő dolgát.

Ios_alaprajz

Ennek az építkezési módszernek az egyértelmű kényelmi szempontok mellett az a legnagyobb előnye, hogy az Ytong Lambda falazóelemek alkalmazásával egyrétegű, alacsony energiaigényű családi házak valósíthatók meg kiegészítő hőszigetelés nélkül. Az Ytong tégla kitűnő épületfizikai tulajdonságokkal bírnak. A 3D hőszigetelésből adódóan az egyrétegű falazószerkezetek páraszabályozásban, energiahatékonyságban és hőszigetelésben verhetetlenek. Ráadásul a márka termékpalettája nemrég innovatív vasalt fal-, tető- és födémpallókkal gazdagodott. A Ytong vasalt pallós építési rendszer elemeit a készülő házhoz igazítottan a gyárban méretre vágják, ami jelentősen lerövidíti a kivitelezés idejét, továbbá csökkenti a szükséges élőmunkaerő mennyiségét - daruval mozgatható elemek -, mely a hagyományos kiselemes építéshez képest csupán az 1/3-nyi, így kiváló minőségű épületek valósíthatók meg gyorsan és gazdaságosan. A nagy elemekből és a gépi beépítésből adódóan egy munkanap alatt akár 100 m² falfelület is megvalósítható. Ez hozzávetőlegesen egy családi ház egy teljes szintjének felel meg!

ios int1

Az Ytong Kész Ház programjában és az innovatív vasalt pallós építési rendszerben bátran megbízhatunk, ha energiahatékony, kitűnő hőszigetelő képességű és környezettudatos családi házat szeretnénk építeni. További információért látogass el a https://epiteniakarok.hu/ weboldalra!

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13