Exkluzív kávéspecialitások a Portfolio konferenciáin (x)
Prémium

Exkluzív kávéspecialitások a Portfolio konferenciáin (x)

PR cikk
Exkluzív kávéspecialitásokkal várja a Portfolio konferenciáinak vendégeit a Dallmayr. A Dallmayr maga több mint 300 éves, speciális pörkölőjük pedig közel 140 éves múltra tekint vissza. 1880-ban Ferdinand Eichhorn megalapította kávé- és teakereskedését Braunschweigben, amihez Carl Heimbs 1920-ban csatlakozott társként, 1935-től pedig már Heimbs und Sohn néven működtek. 1986-tól tartoznak a Dallmayr családhoz, 2011 óta teljesen új dizájnnal, külön márkaként szerepelnek a Dallmayr kínálatában

A Dallmayr kávékülönlegességei közül a HEIMBS termékcsalád képviseli a kiemelten exkluzív vonalat, ezen belül is megkülönböztetve néhány ritkaságot, specialty termékeket. A Dallmayr Speakers Loungeban a Los Andes és a Feinster Röstkaffee kávékat mutatjuk be. A HEIMBS a Braunschweigi Műszaki Egyetemmel együttműködve, 1954-ben fejlesztette ki – az akkor forradalminak számító – AEROTHERM® pörkölési eljárást. A kávészemeket közvetett módon felmelegített, 230-270 Celsius fokos légáramban megforgatják és lassan pörkölik anélkül, hogy a kávébab érintkezne a forró fém alkatrészekkel, (ami ronthatná a pörkölés eredményét). Így a kávébab “lebeg” a pörkölőkamrában áramló levegőben és kívülről befelé, egyenletesen pörkölődik. A lassú pörkölés eredménye, hogy biztosan nem égnek meg a szemek és testes, karakteres aroma alakul ki.

Ezzel az eljárással egyszerre legfeljebb 24 kg kávébab pörkölődik, szemben a nagy pörkölőüzemek akár több tonnás kapacitásával. A HEIMBS termékcsalád kizárólag gondosan válogatott farmokról származó zöldkávéból készül. A legtöbb termék pedig rendelkezik BIO és Fairtrade minősítéssel is.

Los Andes

Kiegyensúlyozott és elegáns, finom citrusos jegyekkel Kolumbiából az Andokból. Kizárólag Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkező termelőktől. 100% Arabica, a Heimbs Pure Origins család tagja, értékes ritkaság egy nagyon különleges régióból. Az innen származó kávébabok kivételesen jó minőségűek és csak kis mennyiségben kaphatóak. A különleges borokhoz hasonlóan ezeknek a kávéknak is jellegzetes – csak az adott régióra jellemző – ízvilága van, amire a Dallmayr pörkölőmesterei gondosan vigyáznak.

Feinster Röstkaffee

Közép-, és dél-amerikai területekről származó farmszelektált kávé, organikus és Fairtrade minősítéssel. 5 változatban kapható, amelyek ízvilága valamelyest eltér egymástól. Tökéletes kávé, harmonikus telítettséggel, amely elegánsan testes. A finom, gyümölcsös jegyek jól illeszkednek az enyhén fűszeres aromákhoz. 100% Arabica.

A cikk megjelenését a Dallmayr támogatta.

Címlapkép forrása: Portfolio

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13