Prémium

Így vehetsz 20 százalékkal olcsóbban Atlassian licencet (x)

PR cikk
Szintet lép a felhős Jira, Confluence és Jira Service Management, de drágább is lesz

Az agilis szoftverfejlesztés eszköztárának globálisan első számú szereplője, az Atlassian szoftverei jelentősen továbbfejlesztett képességekkel bővülnek, azonban a fejlesztésekkel párhuzamosan a licenc árak is növekedni fognak. Október 12-ig azonban a ShiwaForce.com Zrt-n, mint Gold Fokozatú Atlassian Partneren keresztül még a régi áron lehet licenceket vásárolni.

Érezhető mértékben növekszik az Atlassian cloud termékek előfizetési díja. Az érintett termékek a Jira Software, a Jira Service Management, a Confluence és az Atlassian Access.

A Jira Software Cloud és a Confluence Cloud esetében az áremelkedés körülbelül 5 százalékos, míg a Jira Service Management Cloud esetében ennél jelentősebb, akár 25 százalékos extrával is szembesülhetnek a későn ébredők.

Atlassian az elmúlt 12 hónapban komolyan invesztált a Jira Service Management továbbfejlesztésébe, a magasabb ár jóval fejlettebb terméket is takar. Az Atlassian jó ritmusban készült fel 2021-re, melyet egyértelműen a felhő és adatközpont migráció évének tartottak. A felhőbe való költözés azonban nem egyszerű technológiai kérdés, hanem szervezeti és kultúraváltási feladat is. Az Atlassian ennek szellemében épített erőteljes, egységes platformot, melyet nem csak az IT fejlesztők, de a vállalat bármel részlege jól tud használni. 

Korábban elképzelhetetlennek tartott automatizálási funkciók jelentek meg, mélyreható insightok készülhetnek machine learning segítségével, hogy az agilis csapatok gyorsabban és jobb minőségben szállíthassanak le innovatív projekteket.

Ráadásul az Atlassian az IT területen már bizonyított és bevált megoldásokat az ügyfélszolgálat, HR, jogi részleg vagy akár épület üzemeltetési területek számára is egyedi fejlesztések nélkül integrálható képességgé tette. Ugyanaz a rendszer, ami már az IT révén megvan a cégnél, tucatnyi egyéb üzleti területet képes kiszolgálni. 

Egységes platform szemlélet, 300+ előre megépített űrlap, low-code/no code űrlapkészítő eszköz, Slack és Teams integráció, chat alapú ticketing rendszer és out-of-the-box dashboard segíti az üzleti célok elérését, követését.

Mindez egy olyan partner nélkül, aki nem csak egy projektben, de teljes ökoszisztémában gondolkodik, nehezen ültethető át a gyakorlatba. A ShiwaForce szakértői nem csak a lincencértékesítésben, de az oktatásban és implementációban is teljes elköteleződéssel jelen vannak az első egyeztetéstől kezdve, a felmérésen át a bevezetésig és tesztelésig. 

Ha egy vállalat erőforrást spórolna és időt nyerne és igénye van arra, hogy jól testreszabja eszközeit, akkor érdemes már a transzformáció tervezésekor, vagy akár az első pilotok után is a legagilisabb Atlassian Gold Solution Partnerrel, a ShiwaForce-szal felvenni a kapcsolatot.

(x)

ukrajna háború orosz ukrán oroszország csata harc puszítás kijev 2022 stock
spanyol parlament
idojaras-vihar-eso-esernyo-figyelmeztetes-piros-riasztas-idojaras-jelentes-idojaras-elorejelzes-idojaras-magyarorszagon-milyen-ido-lesz-ma-milyen-idojaras-varhato
lakóautó kemping
2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. szeptember 28.
Property Investment Forum 2023
2023. október 11.
Pécs - Új lendület a hazai vállalkozásoknak!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Rossmann_230908_133 1500x1000px