Prémium

Így vehetsz 20 százalékkal olcsóbban Atlassian licencet (x)

PR cikk
Szintet lép a felhős Jira, Confluence és Jira Service Management, de drágább is lesz

Az agilis szoftverfejlesztés eszköztárának globálisan első számú szereplője, az Atlassian szoftverei jelentősen továbbfejlesztett képességekkel bővülnek, azonban a fejlesztésekkel párhuzamosan a licenc árak is növekedni fognak. Október 12-ig azonban a ShiwaForce.com Zrt-n, mint Gold Fokozatú Atlassian Partneren keresztül még a régi áron lehet licenceket vásárolni.

Érezhető mértékben növekszik az Atlassian cloud termékek előfizetési díja. Az érintett termékek a Jira Software, a Jira Service Management, a Confluence és az Atlassian Access.

A Jira Software Cloud és a Confluence Cloud esetében az áremelkedés körülbelül 5 százalékos, míg a Jira Service Management Cloud esetében ennél jelentősebb, akár 25 százalékos extrával is szembesülhetnek a későn ébredők.

Atlassian az elmúlt 12 hónapban komolyan invesztált a Jira Service Management továbbfejlesztésébe, a magasabb ár jóval fejlettebb terméket is takar. Az Atlassian jó ritmusban készült fel 2021-re, melyet egyértelműen a felhő és adatközpont migráció évének tartottak. A felhőbe való költözés azonban nem egyszerű technológiai kérdés, hanem szervezeti és kultúraváltási feladat is. Az Atlassian ennek szellemében épített erőteljes, egységes platformot, melyet nem csak az IT fejlesztők, de a vállalat bármel részlege jól tud használni. 

Korábban elképzelhetetlennek tartott automatizálási funkciók jelentek meg, mélyreható insightok készülhetnek machine learning segítségével, hogy az agilis csapatok gyorsabban és jobb minőségben szállíthassanak le innovatív projekteket.

Ráadásul az Atlassian az IT területen már bizonyított és bevált megoldásokat az ügyfélszolgálat, HR, jogi részleg vagy akár épület üzemeltetési területek számára is egyedi fejlesztések nélkül integrálható képességgé tette. Ugyanaz a rendszer, ami már az IT révén megvan a cégnél, tucatnyi egyéb üzleti területet képes kiszolgálni. 

Egységes platform szemlélet, 300+ előre megépített űrlap, low-code/no code űrlapkészítő eszköz, Slack és Teams integráció, chat alapú ticketing rendszer és out-of-the-box dashboard segíti az üzleti célok elérését, követését.

Mindez egy olyan partner nélkül, aki nem csak egy projektben, de teljes ökoszisztémában gondolkodik, nehezen ültethető át a gyakorlatba. A ShiwaForce szakértői nem csak a lincencértékesítésben, de az oktatásban és implementációban is teljes elköteleződéssel jelen vannak az első egyeztetéstől kezdve, a felmérésen át a bevezetésig és tesztelésig. 

Ha egy vállalat erőforrást spórolna és időt nyerne és igénye van arra, hogy jól testreszabja eszközeit, akkor érdemes már a transzformáció tervezésekor, vagy akár az első pilotok után is a legagilisabb Atlassian Gold Solution Partnerrel, a ShiwaForce-szal felvenni a kapcsolatot.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13