A Raiffeisen Online Broker lett az év részvénykereskedési rendszere (x)
Prémium

A Raiffeisen Online Broker lett az év részvénykereskedési rendszere (x)

PR cikk
 A mobiltelefonon, asztali számítógépen és tableten is használható Raiffeisen Online Broker szolgáltatás nyerte el a Budapesti Értéktőzsde „Az év hazai részvénykereskedési platformja” díját. Megmutatjuk, mire képes a rendszer!

Nagyon büszkék vagyunk a BÉT Legek díjra, hiszen egy óriási csapat dolgozott azon, hogy egy olyan online kereskedési rendszer jöjjön létre, amelyik könnyen áttekinthető, valós idejű piaci információkat ad, és bárhol használható – mondta Liener Gábor, a Raiffeisen Bank Pénz-, Deviza- és Tőkepiaci Főosztályának vezetője.

A Raiffeisen Online Broker segítségével - a piacok nyitva tartásától függően - a nap 24 órájában lehet a hazai és akár nemzetközi (USA, Németország, Ausztria) tőzsdék részvényeivel, opcionálisan real time árfolyamok birtokában kereskedni. Beállítható automatikus árfolyamfigyelés, beadhatóak piaci, limitáras és stop típusú megbízások. Az értékpapírok múltbeli teljesítményét látványos grafikus felület mutatja be.

A hagyományos csatornákhoz képest kedvezőbb tranzakciós díjakkal használható kereskedési rendszerről minden fontos információt itt gyűjtött össze a Raiffeisen Bank. Egy rövid, online időpontfoglalással is egyeztethető bankfióki szerződéskötés után már indulhat is a kereskedés!

A Budapesti Értéktőzsde több mint húsz éve minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt. Az év hazai részvénykereskedési platformja díjat nyilvános, on-line felhasználói szavazás alapján ítélték oda. 

(x)

Címlapkép forrása: Reviczky Zsolt

HitelesAndrás

Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja

HitelesAndrás - Keress, kövess, költözz! Egy sikeres Bankmonitor szakmai napja 2011-ben kezdtem dolgozni egy Takarékszövetkezetben… az azóta eltelt 13 év alatt eszméletlen sokat tanultam, n

RSM Blog

SAP a HR és bérszámfejtés területén

Az SAP rendszer a pénzügy, a beszerzés, és az ügyfélkapcsolatok kezelése mellett a humánerőforrás (HR) és a bérszámfejtés területén is központosított keretet biztosít a vállalatok szám

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A második világháború óta a legnagyobb puccs készült Németországban – Mi lett volna, ha megdöntik az államrendet a Reichsbürgerek?
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Nádudvari_Nagy Ádám portré