A Raiffeisen Online Broker lett az év részvénykereskedési rendszere (x)
Prémium

A Raiffeisen Online Broker lett az év részvénykereskedési rendszere (x)

PR cikk
 A mobiltelefonon, asztali számítógépen és tableten is használható Raiffeisen Online Broker szolgáltatás nyerte el a Budapesti Értéktőzsde „Az év hazai részvénykereskedési platformja” díját. Megmutatjuk, mire képes a rendszer!

Nagyon büszkék vagyunk a BÉT Legek díjra, hiszen egy óriási csapat dolgozott azon, hogy egy olyan online kereskedési rendszer jöjjön létre, amelyik könnyen áttekinthető, valós idejű piaci információkat ad, és bárhol használható – mondta Liener Gábor, a Raiffeisen Bank Pénz-, Deviza- és Tőkepiaci Főosztályának vezetője.

A Raiffeisen Online Broker segítségével - a piacok nyitva tartásától függően - a nap 24 órájában lehet a hazai és akár nemzetközi (USA, Németország, Ausztria) tőzsdék részvényeivel, opcionálisan real time árfolyamok birtokában kereskedni. Beállítható automatikus árfolyamfigyelés, beadhatóak piaci, limitáras és stop típusú megbízások. Az értékpapírok múltbeli teljesítményét látványos grafikus felület mutatja be.

A hagyományos csatornákhoz képest kedvezőbb tranzakciós díjakkal használható kereskedési rendszerről minden fontos információt itt gyűjtött össze a Raiffeisen Bank. Egy rövid, online időpontfoglalással is egyeztethető bankfióki szerződéskötés után már indulhat is a kereskedés!

A Budapesti Értéktőzsde több mint húsz éve minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt. Az év hazai részvénykereskedési platformja díjat nyilvános, on-line felhasználói szavazás alapján ítélték oda. 

(x)

Címlapkép forrása: Reviczky Zsolt

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház