Üzlet

Új parkolóház épül a budapesti repülőtér mellé

Portfolio
Egy új parkolóház építésére adott ki építési engedélyt a budapesti repülőteret működtető Budapest Airport részére Budapest Főváros Kormányhivatala - írja az AIRportal.hu.
A napokban kifüggesztett hirdetmény szerint a Budapest Airport megkapta az ütemezett építési engedélyt az új parkolóház építésére, valamint az új Cargo City Handling raktár és iroda épület építésére. A közlemény szerint a Budapesti Liszt Ferenc nemzetközi Repülőtér fejlesztéséhez kapcsolódó, nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházásként kapta meg az építési engedélyt.

A Budapest Airport még 2003-ban hirdetett pályázatot Multifunkciós parkolóház a Ferihegyi Repülőtér 2 termináljának közúti előterén címmel. Arról nincs információja az AIRPortal.hu-nak, hogy a 14 évvel ezelőtti pályázat nyertes terve valósul-e meg, vagy a budapesti repülőtér üzemeltetője újabb terveket készíttetett.

A címlapkép forrása: MTI
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
STA_7373