Julius K9
Üzlet

Garázscégből nagyvállalat: Szigetszentmiklóson gyártják a világ egyik legnépszerűbb kutyás felszerelését

Portfolio
Az egyik legismertebb magyar világmárkát Szigetszentmiklóson érdemes keresnünk. A JULIUS-K9 1997-es indulása óta folyamatosan növekszik, és professzionális felszereléseik már világszerte a kutyatartók egyik kedvencének számítanak.

Kisvállalkozásokból is lehet sikeres céget építeni Magyarországon. Sok olyan vállalat van, amely egy műhelyből, egy garázsból, vagy egy kisüzemből indult, de mára már tőkeerős, piacán meghatározó, akár nemzetközi szinten is sikereket elérő céggé vált: nevezhetjük őket akár példaképeknek is. Közöttük bőven találunk olyanokat, amelyek nem feltétlenül vannak a gazdasági sajtó fókuszában, nem szólnak róluk a hírek minden nap, de mégis kiemelkedő teljesítményt nyújtanak nap, mint nap. A cikksorozat támogatója a Budapest Bank.

Sebő Gyula, a cég egyik alapítója – aki maga is több száz szabadalommal rendelkezik - a Portfolio-nak elmondta: a céljuk, hogy a világon minden jelentős kutyás termékeket forgalmazó boltban, webshopban jelen legyenek termékeikkel.

A cég signature terméke a kutyahám: a vezérigazgató szerint ez olyan eszköz, ami a legjobban kifejezi ember és kutya kapcsolatát.

A menedzsment egyik alapelve szerint a szövetgyártás és hevederkészítés, valamint a fém- és műanyagfeldolgozás kézben tartásával megvalósítható, hogy a JULIUS-K9 a kutya számára egy életre szóló terméket tudjon kínálni. A cég bevételének jelentős része az Európai Unió nyugati országaiból, az Egyesült Államokból származik, de a kínai piacon is jelen vannak saját vállalattal és kereskedelmi képviselettel.

A cégvezető szerint az idei év bebizonyította, hogy mekkora lehetőséget is rejt az, hogy a termékek Európában, Magyarországon készülnek. Ugyanakkor a tavaszi helyzet megmutatta, hogy beszállítói -és alapanyag-oldalról lehetnek sérülékeny pontok a cég gyártási folyamataiban. A koronavírus okozta gazdasági és társadalmi világleállás után a vállalat megrendelései tovább nőttek, a JULIUS-K9 azonnal reagált a világpiaci fejleményekre: új termékcsoportokat is létrehoztak, és részben átálltak a maszkok és védőfelszerelések gyártására.

 A cikk megjelenését a Budapest Bank támogatta.

Címlapkép: Portfolio

fehér ház donald trump joe biden amerikai elnökválasztás 2020 usa
német választás 2021 cducsu spd
Tessa_Ganserer_Wahlkampf_Nürnberg
vakcina
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.13
Banking Technology 2021
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Ingyenes szeminárium
Te jó ég, mindjárt összedől az egész piac?!
Ingyenes szeminárium
Hova tedd a megtakarításod 2021-ben?
orvos kórház egészségügy doktor