Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Gloster árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
GLOSTER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 50 3 300
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
3 500 46 1
GLOSTER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
GLOSTER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 5425
Nyitó ár: 3500
Előző záró ár: 3500
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 2876.681573582
360 napos átlagár: 2694.581457158
Napi minimum: 3500
Napi maximum: 3500
Éves minimum: 2400 2020-11-04
Éves maximum: 5940 2021-01-29
Történelmi minimum: 2400 2020-11-04
Történelmi maximum: 5940 2021-01-29
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 6.7073170731707%
Árfolyamváltozás 3 hó: 34.615384615385%
Árfolyamváltozás 12 hó: 34.615384615385%
Adatlap
Gloster
Rating
Értékpapír megnevezése Gloster share
Értékpapír kibocsátója Gloster Infocommunications Public Company Limited by Shares
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000173901
Kijelzés módja (Ticker) GLOSTER
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 550 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2020-06-09
Első Kereskedési Nap 2020-06-09
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Gloster árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Gloster hírek

Komoly ambíciók a Glosternél, akár duplájára is nőhet az árbevétel 2022 végéig

Tavaly lépett a Budapesti Értéktőzsde közepes méretű vállalatok növekedési terveit támogató Xtend piacára a Gloster Infokommunikációs Nyrt. A tőzsdei jelenlét komoly lépés volt a cég életében, a vállalat jelentős fejlesztési és akvizíciós időszak előtt áll Szekeres Viktor, az igazgatóság elnökének elmondása szerint. Ami az előttünk álló évek stratégiáját és vállalati jövőképét illeti, a Gloster a BÉT oldalán osztotta meg befektetői prezentációját a témában.

Teljesen átalakul a vállalati IT: a hardvert felfalja a felhő és a devops

Tavaly lépett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) közepes méretű vállalatok növekedési terveit támogató Xtend piacára a Gloster Infokommunikációs Nyrt. A tőzsdei jelenlét komoly lépés volt a cég életében, ami a növekedési terveket is egyértelműen meghatározta – mondta a Portfolio-nak Szekeres Viktor, az igazgatóság elnöke. Úgy látja, a számok meggyőzőek, de komoly fejlesztési és akvizíciós időszak előtt állnak, a pandémia miatt felgyorsult digitalizáció pedig egyértelműen folytatódni fog a következő időszakban is.

Közgyűlést tart a Gloster

2021. április 29-én, 10:00 órakor tartja közgyűlését a Gloster. A közgyűlés napirendjén szereplő kérdésekben a társaság igazgatósága fog dönteni.

Hitelminősítés érkezett a Glosterre

A Gloster bejelentette, hogy a Scope Ratings hitelminősítő társaság előtt korábban indított eljárásának eredményeképp a társaság által kibocsátandó kötvény „B”, míg a társaság „B/Stabil” minősítést kapott. A Gloster a hitelminősítési eljárás alapján a Növekedési Kötvényprogram keretében nem bocsát ki kötvényt.

Több Gloster-részvény lesz a piacon: mi áll a háttérben?

Egy friss bejelentés szerint eladhat részesedéséből a Gloster nagytulajdonosa, a Széchenyi Alapok által kezelt Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap. Ezzel megnyílhat annak a lehetősége, hogy növekedjen a közkézhányad, több, piacon elérhető részvény legyen, ezáltal emelkedjen a Gloster részvények napi forgalma.

Eladhatja részesedését a Gloster nagytulajdonosa

A Gloster részvényeinek közel negyede a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap (NTfA) tulajdonában van, most közzétették, hogy milyen feltételek mellett történhet meg az NTfA exitje.

Nem tartja meg közgyűlését a Gloster

A koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzet miatt, figyelembe véve a vonatkozó jogszabályokat az Gloster nem tartja meg közgyűlését, a közgyűlés hatáskörébe tartozó ügyekben a társaság igazgatósága fog dönteni.

Indulnak a sajátrészvény-vásárlások a Glosternél

Bírósági nyilvántartásba vették a Gloster Infokommunikációs Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezetet, így a társaság a mai nappal elkezdi a szervezet működési céljára történő saját részvények megszerzését.

Közgyűlést tart a Gloster

Közgyűlést tart a Gloster december elején, a közgyűlés többek között az auditbizottsági tag megválasztásáról és a javadalmazás politikáról is dönteni fog.

Közel 25 millió forintos támogatást kap a Gloster

24,8 millió forint összegű támogatás kap a Gloster, a projekt során a társaság telephelyén kerülnek bővítésre saját informatikai háttérrendszerét támogató eszközök.

Távközlési céget vett a Gloster

2020. október 30-án a Gloster és a MACROgate IPsytems Magyarország Távközlési Kft. tulajdonosa, szerződést kötöttek a Macrogate 100 százalékos tulajdonrészének adásvételéről. A Macrogate az aláírás után Gloster Telekom Távközlési Kft. néven folytatja tevékenységét, az ügyvezetői feladatokat a továbbiakban Balogh Balázs, a Gloster műszaki igazgatója látja el.

Nőttek a bevételek a Glosternél

Közzétette első féléves beszámolóját a Gloster, az informatikai vállalat bevételei tovább emelkedtek, és bár a tavalyinál kisebb mínusz szerepel az adózott eredmény soron, de továbbra is veszteséges a vállalat.

5 milliárd forintos kötvénykibocsátásra készül a Gloster

Az elmúlt napokban több hazai tőzsdei társaság is bejelentette, hogy részt venni az Növekedési Kötvényprogramban (NKP). Most a Gloster jelentette be, hogy legfeljebb 5 milliárd forint értékben bocsáthat ki kötvényt a társaság, amely megkezdte a felkészülést a hitelminősítési folyamat elindítására.

800 milliós finanszírozást kapott a Gloster

A Gloster és leányvállalata az Euroway Networking Kft. 2020. augusztus 11-én új – a korábbiaknál kedvezőbb - hitelszerződéseket írt alá a számlavezető bankjával, a CIB Bankkal.

Közgyűlést tart a Gloster

Augusztus legvégén kerül sor a Gloster közgyűlésére, ahol többek között alaptőke-emelésről, munkavállalói résztulajdonosi program bevezetéséről, valamint igazgatósági-, és felügyelőbizottsági tagok megválasztásáról is döntenek majd.

Közgyűlést tart a Gloster

A Gloster bejelentette, hogy a társaság 2020. augusztus 31-én közgyűlést tart, amelynek helyszíne: a társaság székhelye (2142 Nagytarcsa, Csonka János utca 1/A A/2. ép.).

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR