Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Gloster árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
GLOSTER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 5 3 720
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
3 980 37 1
GLOSTER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
GLOSTER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 6541.868
Nyitó ár: 3700
Előző záró ár: 3700
Napi átlagár: 3701.595745
180 napos átlagár: 3615.8930794802
360 napos átlagár: 3564.5327463395
Napi minimum: 3700
Napi maximum: 4000
Éves minimum: 2400 2020-11-04
Éves maximum: 5940 2021-01-29
Történelmi minimum: 2400 2020-11-04
Történelmi maximum: 5940 2021-01-29
Forgalom (db): 376
Forgalom: 1391800
Árfolyamváltozás 1 hó: -10.628019323672%
Árfolyamváltozás 3 hó: -37.710437710438%
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
Gloster
Rating
Értékpapír megnevezése Gloster share
Értékpapír kibocsátója Gloster Infocommunications Public Company Limited by Shares
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000173901
Kijelzés módja (Ticker) GLOSTER
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 550 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2020-06-09
Első Kereskedési Nap 2020-06-09
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Gloster árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Gloster hírek

Újabb keretmegállapodás nyerteseként hirdették a Delta Systems Kft.-t

Konzorciumi tagként keretmegállapodást köthet a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Digitális Kormányzati Ügynökséggel. A megállapodás értelmében a társaságot mobiltelefonok beszerzésével és kiszállításával bízhatják meg.

Közgyűlést tart a Gloster

Augusztus 19-én közgyűlést tart a Gloster, mely során dönteni fognak többek között a társaság részvényei névértékének módosításáról és a társaság részvényeinek felosztásáról.

Részvényeket szereztek a Gloster vezetői

Gloster részvényeket szereztek a vállalat vezetői a korábban közzétette, vezető tisztségviselői kötelezettségvállalási nyilatkozatok alapján.

Lezárult a tőkeemelés a Glosternél

A Gloster a Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta a befektetőket és a tőkepiaci szereplőket a nemrég lezárult tőkeemelésről, a társaság alaptőkéje a lezárult jegyzés alapján 8 546 700 forint összeggel, 155 000 000 forintról 163 546 700 forintra emelkedik.

Túljegyzés alakult ki a Gloster tőkeemelésénél

A Gloster a Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta a befektetőket és a tőkepiaci szereplőket a nemrég lezajlott tőkeemelésről, aminek során 6 százalékos túljegyzés alakult ki, így összesen 85 467 darab részvényre érkezett jegyzési igény. A tőkeemelés következtében a társaság részvényeinek közkézhányada a kibocsátást megelőző 167 862 darab részvényről várhatóan 253 329 darab részvényre emelkedik, ami 51 százalékos közkézhányad bővülést jelent.

Megkezdte az Erste a Gloster követését, 4 135 forint a célár

Az Erste megkezdte a Gloster részvényeinek a követését, 42 oldalas, részletes elemzést készítettek a vállalatról. A Gloster által közzétett stratégiai tervek alapján elkészítették a cég pénzügyi modelljét, DCF és összehasonlító mutatószámos értékelésből adódó részvényértéket határoztak meg. Az Erste 12 hónapos célára 4 135 forint, ajánlásuk Vétel.

Lezárta a Gloster korábbi akvizícióját

A Gloster mai közleményében jelentette be, hogy 2021. május 6-án lezárta a TMSI Szoftveriroda tulajdonosaival még 2019-ben kötött üzletrész adásvételi szerződését.

Megérkeztek a Gloster közgyűlési előterjesztései

2021. április 29-én, 10:00 órakor tartja közgyűlését a Gloster, és a társaság ma közzétette az ezzel kapcsolatos előterjesztéseket is. A közgyűlés napirendjén szereplő kérdésekben a társaság igazgatósága fog dönteni.

Komoly ambíciók a Glosternél, akár duplájára is nőhet az árbevétel 2022 végéig

Tavaly lépett a Budapesti Értéktőzsde közepes méretű vállalatok növekedési terveit támogató Xtend piacára a Gloster Infokommunikációs Nyrt. A tőzsdei jelenlét komoly lépés volt a cég életében, a vállalat jelentős fejlesztési és akvizíciós időszak előtt áll Szekeres Viktor, az igazgatóság elnökének elmondása szerint. Ami az előttünk álló évek stratégiáját és vállalati jövőképét illeti, a Gloster a BÉT oldalán osztotta meg befektetői prezentációját a témában.

Teljesen átalakul a vállalati IT: a hardvert felfalja a felhő és a devops

Tavaly lépett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) közepes méretű vállalatok növekedési terveit támogató Xtend piacára a Gloster Infokommunikációs Nyrt. A tőzsdei jelenlét komoly lépés volt a cég életében, ami a növekedési terveket is egyértelműen meghatározta – mondta a Portfolio-nak Szekeres Viktor, az igazgatóság elnöke. Úgy látja, a számok meggyőzőek, de komoly fejlesztési és akvizíciós időszak előtt állnak, a pandémia miatt felgyorsult digitalizáció pedig egyértelműen folytatódni fog a következő időszakban is.

Közgyűlést tart a Gloster

2021. április 29-én, 10:00 órakor tartja közgyűlését a Gloster. A közgyűlés napirendjén szereplő kérdésekben a társaság igazgatósága fog dönteni.

Hitelminősítés érkezett a Glosterre

A Gloster bejelentette, hogy a Scope Ratings hitelminősítő társaság előtt korábban indított eljárásának eredményeképp a társaság által kibocsátandó kötvény „B”, míg a társaság „B/Stabil” minősítést kapott. A Gloster a hitelminősítési eljárás alapján a Növekedési Kötvényprogram keretében nem bocsát ki kötvényt.

Több Gloster-részvény lesz a piacon: mi áll a háttérben?

Egy friss bejelentés szerint eladhat részesedéséből a Gloster nagytulajdonosa, a Széchenyi Alapok által kezelt Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap. Ezzel megnyílhat annak a lehetősége, hogy növekedjen a közkézhányad, több, piacon elérhető részvény legyen, ezáltal emelkedjen a Gloster részvények napi forgalma.

Eladhatja részesedését a Gloster nagytulajdonosa

A Gloster részvényeinek közel negyede a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap (NTfA) tulajdonában van, most közzétették, hogy milyen feltételek mellett történhet meg az NTfA exitje.

Nem tartja meg közgyűlését a Gloster

A koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzet miatt, figyelembe véve a vonatkozó jogszabályokat az Gloster nem tartja meg közgyűlését, a közgyűlés hatáskörébe tartozó ügyekben a társaság igazgatósága fog dönteni.

Indulnak a sajátrészvény-vásárlások a Glosternél

Bírósági nyilvántartásba vették a Gloster Infokommunikációs Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezetet, így a társaság a mai nappal elkezdi a szervezet működési céljára történő saját részvények megszerzését.

Közgyűlést tart a Gloster

Közgyűlést tart a Gloster december elején, a közgyűlés többek között az auditbizottsági tag megválasztásáról és a javadalmazás politikáról is dönteni fog.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR