Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Gloster árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
GLOSTER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
GLOSTER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
GLOSTER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 16267.9138
Nyitó ár:
Előző záró ár: 895
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 930.81077855888
360 napos átlagár: 936.10472647125
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum: 830 2024-07-02
Éves maximum: 1180 2024-01-19
Történelmi minimum: 240 2020-11-04
Történelmi maximum: 1330 2022-05-30
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 0%
Árfolyamváltozás 6 hó: -12.254901960784%
Árfolyamváltozás 12 hó: -10.5%
Adatlap
Gloster
Rating
Értékpapír megnevezése Gloster share
Értékpapír kibocsátója Gloster Infocommunications Public Company Limited by Shares
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000189600
Kijelzés módja (ticker) GLOSTER
Értékpapír névértéke 10 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 18 176 440
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2024-01-26
Első kereskedési nap 2020-06-09
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 1075
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Gloster árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Videóajánló
Gloster hírek

Véleményt mondott az Erste a Gloster friss bejelentéséről

Az Erste a Gloster azon legutóbbi tájékoztatásával kapcsolatban publikált egy rövid értékelést, amely szerint a társaság egyes kisebb leányvállalatait eladja és a vételárból a gyorsan növekvő nagyobb leányvállalataiban szerez további üzletrészeket.

Portfoliót tisztít a Gloster

Eladja egyes kisebb leányvállalatait és a vételárból a gyorsan növekvő nagyobb leányvállalataiban szerez további üzletrészeket a Gloster.

Külföldi piacokon folytatódhat a Gloster-sztori - Mi jön most?

Majdnem napra pontosan négy éve kezdődött meg a kereskedés a Gloster részvényeivel a BÉT Xtend piacán – konferálta fel a mai befektetői tájékoztatót a társaság HR-igazgatója, Oszlánszki Péter. Ezt követően Szekeres Viktor, a Gloster alapítója és elnöke beszélt a tervekről, a kilátásokról, a növekedési lehetőségekről, és arról, hogy miért lehet izgalmas a Gloster-sztori.

Véleményt mondott az Erste a Glosterről

Vélemény mondott az Erste a Glosterről a cég kedden publikált jelentését követően. Ugyan az előzetesen közzétetthez képest nagyobb árbevételt és EBITDA-át realiozált a cég, de ez némileg elmaradt a 2023-as elemzői EBITDA várakozástól. Az elmaradást elsősorban az alacsonyabb profittartalmú Rendszerintegrációs üzletág a várakozások képesti, 40 százalékkal nagyobb növekedése okozta.

Nagyot nőtt a Gloster 2023-ban

A Gloster korrigált nettó árbevétele 75 százalékkal, 10,3 milliárd forintra, ezen belül a külföldi értékesítésből származó bevétel pedig 130 százalékkal, 4,6 milliárd forintra nőtt 2023-ban. Az előző évhez képest a korrigált EBITDA 29 százalékos bővülést mutat, 976 millió forintot érve el - derült ki a vállalat 2023-as jelentéséből.

Meglepetés a Glostertől: 2026-tól jöhet az osztalék!

A jelentős külföldi terjeszkedés és belső szinergiahatások következtében további növekedést tervez a Gloster a következő két évre. 2026-ra 15,6 milliárdos árbevétel mellett több mint 3 milliárd forint EBITDA-t célzott meg a célgcsoport igazgatósága, és már osztalékot is fizetne – derül ki a társaság által közzétett befektetői prezentációból.

Nagy átalakulás a magyar felhőszolgáltatóknál: új piacvezető jön létre

Februárban létrejött Magyarország legnagyobb hazai tulajdonú Microsoft felhőszolgáltató partnercége. A Gloster Cloud Zrt. és a Systemfarmer Zrt. tulajdonosai a társaságok egyesüléséről írtak alá szerződést: a tranzakció célja az volt, hogy az egyesített cég Magyarország piacvezető szolgáltója legyen és néhány éven belül a régióban is meghatározó szereplővé váljon. A Portfolio az egyesülés hátteréről, a piaci lehetőségekről és a felhőszolgáltatások jövőjéről kérdezte Szekeres Viktort, Gloster Infokommunikációs Nyrt. igazgatóság elnökét és Földesi Lászlót, a Systemfarmer Zrt. vezérigazgatóját.

Értékelte az Equilor a Gloster legújabb tranzakcióját

A Gloster 2024. február 16-án jelentette be, hogy a Gloster Cloud Zrt. és a Systemfarmer Zrt. 2025 elejétől egyesülni fog Gloster Cloud néven. A tranzakciót friss elemzésében értékelte az Equilor.

Mi áll a Gloster újabb nagy dobása mögött?

Komoly változások jönnek a magyarországi felhőszolgáltatások piacán, miután egyesül a Gloster Cloud Zrt. és a Systemfarmer Zrt. Ezzel a Microsoft legnagyobb magyar tulajdonú felhőszolgáltató partnercége jön létre - többek között erről beszélt a Portfolio Checklist keddi adásában Szekeres Viktor, a Gloster Infokommunikációs Nyrt. igazgatósági elnöke.

Régi trükköt vetne be a kormány, de van jó néhány probléma

Már meghallgatható a Portfolio Checklist február 20-i adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a kormány újra bevetné a magas nyomású gazdaság receptjét Magyarországon, ám ez közel sem biztos, hogy hozni fogja a korábbi, egyébként inkább felemás eredményeket, ráadásul a kockázatok is jelentősek. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük. A műsor második felében arról beszéltünk, hogy komoly változások jönnek a magyarországi felhőszolgáltatások piacán, a Microsoft legnagyobb hazai tulajdonú felhőszolgáltató partnercége jön létre – ezzel kapcsolatban a tranzakcióban érintett Gloster igazgatósági elnöke, Szekeres Viktor volt a vendégünk.

Nagyon bizakodó az Erste a Gloster bejelentésével kapcsolatban

A Gloster Cloud a múlt héten egyesüléséről írt alá szerződést a Systemfarmer Zrt.-vel, a tranzakció lezárulásával a Microsoft legnagyobb hazai tulajdonú felhőszolgáltató partnercége jöhet létre. Az ügylettel kapcsolatban megszólalt az Erste elemzője, aki kifejezetten pozitívan értékelte a fejleményt.

Újabb tranzakciót jelentett be a Gloster

A Gloster Cloud Zrt. és a Systemfarmer Zrt. tulajdonosai a társaságok egyesüléséről írtak alá szerződést, így ezzel lépéssel a Microsoft legnagyobb hazai tulajdonú felhőszolgáltató partnercége jön létre.  A tranzakció célja, hogy az egyesített cég Magyarország piacvezető szolgáltója legyen és néhány éven belül a régióban is meghatározó szereplővé váljon - olvasható a társaság közleményében.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez aztán a meglepetés! Erre még a kormány sem számított