Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Gloster árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
GLOSTER ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
GLOSTER kötéslista
Idő Ár Darab Érték
GLOSTER statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 17376.67664
Nyitó ár: 944
Előző záró ár: 958
Napi átlagár: 950
180 napos átlagár: 989.64270252915
360 napos átlagár: 1006.0993167323
Napi minimum: 944
Napi maximum: 956
Éves minimum: 928 2023-11-08
Éves maximum: 1120 2023-01-18
Történelmi minimum: 240 2020-11-04
Történelmi maximum: 1330 2022-05-30
Forgalom (db): 40
Forgalom: 38000
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.82815734989649%
Árfolyamváltozás 6 hó: -3.0364372469636%
Árfolyamváltozás 12 hó: -10.467289719626%
Adatlap
Gloster
Rating
Értékpapír megnevezése Gloster share
Értékpapír kibocsátója Gloster Infocommunications Public Company Limited by Shares
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000189600
Kijelzés módja (Ticker) GLOSTER
Értékpapír névértéke 10 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 18 176 440
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2020-06-09
Első Kereskedési Nap 2020-06-09
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2000
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Gloster árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Gloster hírek

Nagy tervekkel állt elő a Gloster, az Erste is megszólalt

Tegnap a Portfolio is beszámolt róla, hogy jelentős működésfejlesztő projektek elfogadásáról döntött a Gloster igazgatósága. A Gloster Level UP kétéves, komplex vállalatfejlesztési program célja, hogy a társaság az elmúlt években felvásárolt cégek és az anyavállalat közötti szinergiákból származó előnyöket mélyebben kiaknázza, tovább fokozza a működési integrációt és egy új, hatékonyabb, eredményesebb nagyvállalati operációt hozzon létre. 

Nagy tervekkel állt elő a Gloster, komoly növekedést hozhat az új vállalatfejlesztési program

Jelentős működésfejlesztő projektek elfogadásáról döntött a Gloster igazgatósága. A Gloster Level UP kétéves, komplex vállalatfejlesztési program célja, hogy a társaság az elmúlt években felvásárolt cégek és az anyavállalat közötti szinergiákból származó előnyöket mélyebben kiaknázza, tovább fokozza a működési integrációt és egy új, hatékonyabb, eredményesebb nagyvállalati operációt hozzon létre. A januárban startoló intézkedéssorozattól jelentős, a tavalyi évi eredmény mintegy felét kitevő évi 200 millió forintos eredmény-javulással kalkulál a társaság igazgatósága.

Véleményt mondott az Equilor a Glosterről

Rövid elemzést adott ki az Equilor a Glosterről a vállalat múlt héten közzétett első féléves jelentését követően. Az elemző nem változtatott a részvények jelenlegi 1 396 forintos célárán, és továbbra is tartásra ajánlja a Gloster részvényeit.

Nem áll le a Gloster: új piacok felé tör

Egy újabb jól sikerült akvizíciónak köszönhetően jelentős növekedésről számolt be a Gloster 2023 első félévére és több tekintetben felülteljesítette stratégiai céljait – derül ki a cég ma reggel publikált gyorsjelentéséből. A cég vezetője, Szekeres Viktor elmondta, hogy a Gloster elkezd új, prémium piacok felé nyitni, mint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Skandinávia.

Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Több mint 230 millió forint tőkét vont be a Gloster

A Gloster a BÉT oldalán arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a társaság által augusztus 14-én bejelentett tőkeemelés során a befektetők a végleges kötelezettségvállalási nyilatkozataiknak megfelelően az előírt határidőben befizették teljes vagyoni hozzájárulásukat a kibocsátó által meghatározott ügyfélszámlára.

230 milliós tőkeemelés jön a Glosternél

A Gloster a BÉT oldalán arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a vállalat a igazgatósága a társaság alaptőkéjének megemeléséről döntött, melyet az igazgatóság a végleges kötelezettségvállalási nyilatkozatok befektetők általi leadását és a jegyzésre kerülő részvények ellenértékének megfizetését követően újabb döntésével fog véglegesíteni.

Lezárta története legnagyobb akvizícióját a Gloster

A kitűzött határidőn belül, sikeresen lezárta története eddigi legnagyobb akvizícióját a Gloster. A most megvásárolt informatikai fejlesztőcég ezentúl Gloster-P92 néven működik tovább, miközben a társaság vezetése nem változik. Az akvizícióval a Gloster Csoport közvetlen képviseletet szerez a Szilícium-völgyben, valamint Londonban is, miközben árbevétele a várakozások szerint egyharmadával bővül, az exportarány pedig az ügylet lezárásának köszönhetően már év végén meghaladhatja a management 2025-ös stratégiájában megfogalmazott várakozásait – közölte a cég.

Friss véleményt mondott az Equilor a Glosterről

Rövid elemzést adott ki az Equilor a Glosterről a társaság múlt héten kiadott rendelésállomány riportjára reagálva. Az elemző nem változtatott sem a részvényekre vonatkozó ajánlásán, sem a céláron, továbbra is tartásra javasolja a papírokat 1396 forintos célárfolyam mellett.

Nincs megállás, nagyot nőtt a Gloster rendelésállománya

A Gloster ismét növekvő, nettó 1410 millió forintos csoport szintű negyedéves nyitott rendelésállománnyal zárta 2023. második negyedévét, a mostani összeg 28 százalékkal, azaz több mint 300 millió forinttal magasabb, mint a 2022. második negyedévi állomány volt.

Gloster-vezér: pukkanni fog az AI-lufi

A Portfolio Checklist vendége volt Szekeres Viktor, a Gloster többségi tulajdonosa, igazgatósági elnöke. A szakember egyebek mellett a cég történetének legnagyobb eddigi felvásárlásáról is beszélt a Portfolio naponta jelentkező podcastjének.

A német egészségügy és bankszektor modernizációjában is részt vehet a Gloster

Beválni látszik a Gloster Nyrt. akvizíciós stratégiája, az elmúlt években leányvállalataikon keresztül olyan cégek beszállítóivá váltak a német piacon, mint a BMW vagy az Audi, de a német egészségügyben is sikerült megvetniük a lábukat. Most a társaság szerkezeti átszervezésével és az eddigi legnagyobb akvizíciójukkal tovább szeretnék növelni a DACH régióban való terjeszkedés ütemét. Az átszervezés keretében a Minero IT társügyvezetői Murvai Attila és Tóth Attila lettek, előbbi egyben a cégcsoport nemzetközi terjeszkedésében kulcsszerepet játszó szoftverfejlesztési üzletág vezető feladatait is ellátja. A két vezetőt a további növekedési tervekről és stratégiáról, valamint a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről és alkalmazásának korlátairól kérdezte a Portfolio.

Történetének legnagyobb akvizícióját hajtja végre a Gloster

A Szilícium-völgyben és Londonban is aktív, 120 fős nemzetközi szoftverfejlesztő céggel bővül a Gloster csoport, olvasható a vonatkozó közleményben. A P92 IT Solutions megvásárlásával egy 30 éves múltra visszatekintő, Kaliforniában és az Egyesült Királyságban is saját leányvállalatokkal rendelkező erősíti a Gloster tőzsdei sztoriját, az akvizíciónak köszönhetően a Gloster csoport konszolidált árbevétele (magyar szabvány szerint) várhatóan mintegy harmadával, EBITDA-ja közel a felével növekedhet, az exportarány pedig már az idei év végén meghaladhatja a management előzetes 2025-ös várakozásait.

Jelentős átalakítások, és új vezetők a Glosternél

Jelentős szerkezeti átalakulásról döntött Szekeres Viktor, a Gloster igazgatóságának elnöke, 2023. június 1-i hatállyal a társaság ugyanis az eddigi 5 helyett 3 nagyobb (rendszerintegráció, cloud, nemzetközi szoftverfejlesztés) üzletággal folytatja működését. Ezzel a lépéssel közös irányítás alá kerülnek a Gloster szorosan illeszkedő tevékenységei, tovább javítva hatékony működésüket - áll a BÉT honlapján közzétett közleményben.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra