Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

OXOTECH árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OXOTECH ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
EUR
EUR kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
EUR kum
EUR
ajánlat
db
OXOTECH kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OXOTECH statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió EUR): 14.4224773
Nyitó ár:
Előző záró ár: 7.7
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 6.5811554394813
360 napos átlagár: 589.82456214495
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum: 4.6 2023-09-04
Éves maximum: 8.8 2023-04-11
Történelmi minimum: 4.6 2023-09-04
Történelmi maximum: 20.73 2021-09-13
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: -3.75%
Árfolyamváltozás 6 hó: 1.3157894736842%
Árfolyamváltozás 12 hó: 10%
Adatlap
OXOTECH
Rating
Értékpapír megnevezése OXO Technologies Holding Nyrt. Share
Értékpapír kibocsátója OXO Technologies Holding Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000203492
Kijelzés módja (Ticker) OXOTECH
Értékpapír névértéke 2 EUR
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 873 049
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2021-09-09
Első Kereskedési Nap 2021-09-09
Kereskedés pénzneme EUR
Bevezetési Ár 3650
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az OXOTECH árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

OXOTECH hírek

Jövőre már osztalékot is fizethet az OXO Technologies

Az OXO Technologies idei első félévi tőzsdei beszámolója szerint a befektető társaság a szektort érintő gazdasági kihívásokra megfelelő stratégiával hatékonyan reagált, az iparági szereplők élesedő versenyében megszilárdította kedvező helyzetét – előkészítve ezzel a más külföldi nyilvános piacon történő új kibocsátást és a jövő évben esedékes potenciális osztalékfizetést is. A félév 1 092 018 eurós pozitív adózás előtti eredménnyel zárult, eszközállománya pedig 1,9 millió euróval növekedett tovább, nagyságrendileg 16 millió euróra.

Nagy tervek az OXO Technologies-nél, külföldre költözhet a vállalat

Az OXO Technologies a BÉT oldalán tájékoztatja a befektetőit és a nyilvánosságot arról, hogy a társaság igazgatósága elfogadta annak a döntéselőkészítő folyamatnak a megkezdését, melynek eredményeként a közeljövőben a társaság áthelyezheti székhelyét a jelenlegi hazai működési helyszínről valamely más, Európai Unióban található üzleti központba.

Euróban jegyzi mostantól az alaptőkéjét egy hazai tőzsdei cég, mutatjuk a fontos időpontokat

Az áttérés napján érvényes hivatalos forint-euró devizaárfolyam a vonatkozó határozat meghozatalának napján még nem volt ismert, ezért az OXO Technologies közgyűlése úgy határozott, hogy az alaptőke és a részvények névértékének átváltása 500 HUF/EUR devizaárfolyam figyelembevételével történik, a devizaárfolyam eltérése esetén a vonatkozó törvényben meghatározott módon számolják el az árfolyam-különbözet összegét. A részvények névérték megváltoztatása a részvények kicserélésével történik, az ezzel kapcsolatos fontos dátumokat is közzétette a társaság.

Búcsút int a forintnak, és euró-alapú működésre áll át az OXO Technologies

A napokban adták ki a társaság féléves jelentését, amelyből kiderül, hogy nyereséggel zárták az év első felét, amely a vállalatcsoport igazgatósági elnöke, Oszkó Péter szerint a hároméves működés tekintetében szép eredmény, mert az ilyen befektetési profilú holdingok a működés első néhány évében alapvetően inkább csak befektetési költségeket számolnak el. Az elnököt arról is kérdeztük, hogyan sikerült kimenteni a társaság pénzét a felszámolás alá került Sberbankból, milyen lépésekkel készülnek egy esetleges recesszióra, és milyen esélyei vannak Magyarországnak megegyeznie az uniós források lehívásáról.

Feszül a költségvetés, és ezt már nem lehet halogatni - Interjú Oszkó Péterrel

Fokozódik az inflációs nyomás, a gazdasági növekedési kilátások tele vannak kockázatokkal, a költségvetés rendkívül kedvezőtlen helyzetben van, korrekcióra szorul, azonban ennél keményebb munka lesz a jövő évi büdzsé megalkotása, hiszen a mindenkit nehezen érintő intézkedések akkor érkezhetnek majd - beszélt a Portfolio-nak makrogazdasági meglátásairól Oszkó Péter, gazdasági szakember, aki a lakosság körében nem számít megszorításokra. A Bajnai-kormány pénzügyminisztere szerint a költségvetés valószínűleg más pontokon, akár állami beruházásokon próbál majd forrást megtakarítani. A beszélgetés során elárulta, hogy mit gondol a múlt heti parlamenti választásokról, valamint kifejtette véleményét az Európai Bizottság Magyarország jogállamiságát vizsgáló eljárásról is. Mindezek mellett az OXO Holdings igazgatóságának elnöke, kockázatitőke-befektető beszélt arról is, hogy a mostani gazdasági kihívásokkal teli időszak milyen kihívást okozott a befektetési politikájukban, valamint megosztotta tapasztalatait a fintech szektorról is. Oszkó Péter szerepet vállal az idei vizes világbajnokság hazai megszervezésében annak érdekében, hogy a sportesemény pénzügyileg fegyelmezett legyen.

Tőkeemelés az OXO Technologiesnél

A Budapesti Értéktőzsde oldalán közölte az OXO Technologies, hogy a társaság igazgatósága zártkörű tőkeemelésről döntött, emellett azt is bejelentették, hogy az Oszkó Péter 100 százalékos tulajdonában álló OXO Personal Holding a múlt héten összesen 240 darab OXO Technologies törzsrészvényt vásárolt.

Új cégek kerülhetnek az OXO Technologies portfóliójába

Az OXO Technologies tájékoztatást tett közzé a befektetési portfólióját érintően 2022. február 4-én hozott döntéseiről. A társaság igazgatósága két technológiai társaság, a Texel e-kereskedelmi technológiai vállalkozás és a Gremon agritechnológiai cég esetében szavazott arról pozitív eredménnyel, hogy az érintett cégekkel és tulajdonosi körükkel befektetési tárgyalásokba bocsátkozik.

Oszkó: nem baj, ha a feltörekvő technológiai cégek is hozzászoknak a transzparenciához

Az OXO Technologies Holding tavaly debütált a BÉT XTend piacán, az elmúlt félév tapasztalatairól kérdeztük Oszkó Pétert, a cégcsoport igazgatóságának elnökét, aki lát fantáziát egy régiós technológia részvénypiacban, amely ugródeszkaként működhetne a nyugati tőzsdék irányába. A befektetési szakember beszélt a Theranos kapcsán arról is, hogy a technológia szektor szereplőinek egyébként is jót tenne a tőzsdei bevezetéssel járó transzparencia, de szóba került az is, hogyan lehetne az állami forrásoktól túlsúlyos befektetői szférába visszacsalogatni az intézményi és magánbefektetőket.

Finn cégbe fektet az OXO Technologies

Az OXO Technologies ma befektetési szerződést írt alá az iconicchain OY finn székhelyű technológiai társasággal. A szerződés szerint a társaság a befektetést szindikátusban hajtja végre három angyalbefektetővel összesen 1 millió euró értékben, amelyből az OXO Technologies az igazgatóság döntése alapján 700 ezer euró tőkeemelést eszközöl.

Új tőkebefektetés jöhet az OXO Technologies-nél

Az OXO Technologies a Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta befektetőit és a nyilvánosságot a közelmúltban hozott befektetési döntéséről: a társaság igazgatósága új tőkebefektetést szavazott meg két technológiai társaság, a román Finqware fintech vállalkozás, valamint a brit BlockAPT cybersecurity szolgáltató cég számára.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra