Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

OXOTECH árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
OXOTECH ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
EUR
EUR kum
db
db árf.
3 399 6,5
Eladás
árf. db kum
db
EUR kum
EUR
ajánlat
db
7 32 1
OXOTECH kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OXOTECH statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió EUR): 12.9069265
Nyitó ár: 6.7
Előző záró ár: 6.7
Napi átlagár: 6.611539
180 napos átlagár: 6.6644361166119
360 napos átlagár: 6.7964517128898
Napi minimum: 6.5
Napi maximum: 6.7
Éves minimum: 4.6 2023-09-04
Éves maximum: 8 2023-10-30
Történelmi minimum: 4.6 2023-09-04
Történelmi maximum: 20.73 2021-09-13
Forgalom (db): 52
Forgalom: 343.8
Árfolyamváltozás 1 hó: 3.0769230769231%
Árfolyamváltozás 6 hó: -8.2191780821918%
Árfolyamváltozás 12 hó: 17.543859649123%
Adatlap
OXOTECH
Rating
Értékpapír megnevezése OXO Technologies Holding Nyrt. Share
Értékpapír kibocsátója OXO Technologies Holding Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000203492
Kijelzés módja (ticker) OXOTECH
Értékpapír névértéke 2 EUR
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 1 873 049
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2021-09-09
Első kereskedési nap 2021-09-09
Kereskedés pénzneme EUR
Bevezetési ár 3650
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az OXOTECH árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Videóajánló
OXOTECH hírek

Nagy bejelentés az OXO-tól: egyesül a cég Európa egyik vezető tőkebefektetőjével

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre – közölte az OXO Technologies.

2023-ban tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. A következő időszakra a társaság az aktuális befektetési lehetőségeihez illeszkedő rugalmas likviditással készül, a közgyűlés egyszerre hagyta jóvá saját részvényeinek visszavásárlását a mindenkori saját tőkével arányos részvényárfolyamig, illetve döntött a BÉT Standard piacára történő belépésről és tartotta fenn ezzel is további, akár jelentősebb arányú tőkebevonás lehetőségét is.

Oszkó Péter: a tech szektor forrásbősége idén nem fog visszatérni

A felemás tőkepiaci- és a kihívásos makrogazdasági körülmények ellenére nyereséges évet zárt tavaly az OXO Technologies. Fenn tudták tartani a korai befektetésekkel kapcsolatos tevékenységüket, és ezzel párhuzamosan szépen termeltek az érett szakaszban lévő stratégiai portfóliócégeik is. Idén már több forrás áramolhat a technológiai szektorba, mint tavaly, ugyanakkor a korábbi bőség egyhamar nem fog visszatérni a területre. Egyebek mellett ezekről a témákról beszélt Oszkó Péter, a OXO Technologies vezérigazgatója a Portfolio Checklist szombati különkiadásában.

Új részvények tőzsdei bevezetéséről és igazgatóság tag lemondásáról tájékoztatott az OXO Technologies

Csütörtök délután, illetve este két közlemény jelent meg a Budapesti Értéktőzsdén az OXO Technologies Holding Nyrt. kapcsán. Az egyik a korábban elhatározott alaptőke-emeléssel kapcsolatban létrejött részvények tőzsdei bevezetését és egy igazgatóság tag lemondását rögzíti, a másik pedig az említett részvények Xtend piaci regisztrációjáról szól.

Jövőre már osztalékot is fizethet az OXO Technologies

Az OXO Technologies idei első félévi tőzsdei beszámolója szerint a befektető társaság a szektort érintő gazdasági kihívásokra megfelelő stratégiával hatékonyan reagált, az iparági szereplők élesedő versenyében megszilárdította kedvező helyzetét – előkészítve ezzel a más külföldi nyilvános piacon történő új kibocsátást és a jövő évben esedékes potenciális osztalékfizetést is. A félév 1 092 018 eurós pozitív adózás előtti eredménnyel zárult, eszközállománya pedig 1,9 millió euróval növekedett tovább, nagyságrendileg 16 millió euróra.

Nagy tervek az OXO Technologies-nél, külföldre költözhet a vállalat

Az OXO Technologies a BÉT oldalán tájékoztatja a befektetőit és a nyilvánosságot arról, hogy a társaság igazgatósága elfogadta annak a döntéselőkészítő folyamatnak a megkezdését, melynek eredményeként a közeljövőben a társaság áthelyezheti székhelyét a jelenlegi hazai működési helyszínről valamely más, Európai Unióban található üzleti központba.

Euróban jegyzi mostantól az alaptőkéjét egy hazai tőzsdei cég, mutatjuk a fontos időpontokat

Az áttérés napján érvényes hivatalos forint-euró devizaárfolyam a vonatkozó határozat meghozatalának napján még nem volt ismert, ezért az OXO Technologies közgyűlése úgy határozott, hogy az alaptőke és a részvények névértékének átváltása 500 HUF/EUR devizaárfolyam figyelembevételével történik, a devizaárfolyam eltérése esetén a vonatkozó törvényben meghatározott módon számolják el az árfolyam-különbözet összegét. A részvények névérték megváltoztatása a részvények kicserélésével történik, az ezzel kapcsolatos fontos dátumokat is közzétette a társaság.

Búcsút int a forintnak, és euró-alapú működésre áll át az OXO Technologies

A napokban adták ki a társaság féléves jelentését, amelyből kiderül, hogy nyereséggel zárták az év első felét, amely a vállalatcsoport igazgatósági elnöke, Oszkó Péter szerint a hároméves működés tekintetében szép eredmény, mert az ilyen befektetési profilú holdingok a működés első néhány évében alapvetően inkább csak befektetési költségeket számolnak el. Az elnököt arról is kérdeztük, hogyan sikerült kimenteni a társaság pénzét a felszámolás alá került Sberbankból, milyen lépésekkel készülnek egy esetleges recesszióra, és milyen esélyei vannak Magyarországnak megegyeznie az uniós források lehívásáról.

Feszül a költségvetés, és ezt már nem lehet halogatni - Interjú Oszkó Péterrel

Fokozódik az inflációs nyomás, a gazdasági növekedési kilátások tele vannak kockázatokkal, a költségvetés rendkívül kedvezőtlen helyzetben van, korrekcióra szorul, azonban ennél keményebb munka lesz a jövő évi büdzsé megalkotása, hiszen a mindenkit nehezen érintő intézkedések akkor érkezhetnek majd - beszélt a Portfolio-nak makrogazdasági meglátásairól Oszkó Péter, gazdasági szakember, aki a lakosság körében nem számít megszorításokra. A Bajnai-kormány pénzügyminisztere szerint a költségvetés valószínűleg más pontokon, akár állami beruházásokon próbál majd forrást megtakarítani. A beszélgetés során elárulta, hogy mit gondol a múlt heti parlamenti választásokról, valamint kifejtette véleményét az Európai Bizottság Magyarország jogállamiságát vizsgáló eljárásról is. Mindezek mellett az OXO Holdings igazgatóságának elnöke, kockázatitőke-befektető beszélt arról is, hogy a mostani gazdasági kihívásokkal teli időszak milyen kihívást okozott a befektetési politikájukban, valamint megosztotta tapasztalatait a fintech szektorról is. Oszkó Péter szerepet vállal az idei vizes világbajnokság hazai megszervezésében annak érdekében, hogy a sportesemény pénzügyileg fegyelmezett legyen.

Tőkeemelés az OXO Technologiesnél

A Budapesti Értéktőzsde oldalán közölte az OXO Technologies, hogy a társaság igazgatósága zártkörű tőkeemelésről döntött, emellett azt is bejelentették, hogy az Oszkó Péter 100 százalékos tulajdonában álló OXO Personal Holding a múlt héten összesen 240 darab OXO Technologies törzsrészvényt vásárolt.

Új cégek kerülhetnek az OXO Technologies portfóliójába

Az OXO Technologies tájékoztatást tett közzé a befektetési portfólióját érintően 2022. február 4-én hozott döntéseiről. A társaság igazgatósága két technológiai társaság, a Texel e-kereskedelmi technológiai vállalkozás és a Gremon agritechnológiai cég esetében szavazott arról pozitív eredménnyel, hogy az érintett cégekkel és tulajdonosi körükkel befektetési tárgyalásokba bocsátkozik.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újult erővel támad a fertőzés, ami Magyarországon is halálozással járt - Már a hazai járványhatóság is figyelmeztet