Elon Musk kiárusítja a Twitter irodai berendezéseit

Elon Musk kiárusítja a Twitter irodai berendezéseit

Úgy tűnik, Elon Musk bezáratja a Twitter San Francisco-i központját, ahol felszámolási kiárusítást hirdettek meg, és elárverezik a feleslegessé vált irodai eszközöket. A licit 2023. január 17-én indul, 25 és 50 dollár között mozgó nyitóárakkal - írja a Mashable.com.

41 év után távozik az Electrolux gazdasági igazgatója

Június 1-től Kövér András tölti be a gazdasági igazgatói pozíciót az Electrolux Magyarországnál. Kövér András Babucs Józsefet váltja, aki 1979 decemberében került a Lehel Hűtőgépgyárhoz, az Electrolux jogelődjéhez - közölte a társaság.

Leállt az Electrolux jászberényi üzeme

Leállt a termelés az Electrolux jászberényi fagyasztóláda üzemben, a gyártás leállítása a cég üzleti átalakulásával van összefüggésben - közölte az Electrolux Lehel Kft. közleményben az MTI-vel csütörtökön.

Megszólalt Varga az Electrolux-ügyben

A kormány segíti az elhelyezkedésben az Electrolux csoportos létszámleépítéssel érintett, a cég jászberényi gyárában dolgozó mintegy 800 munkavállalóját - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter.

Három részvény, ami a Morgan Stanley szerint nagyot bukhat Trump tervén

Donald Trump múlt héten közölte, hogy vámot vetnének ki az acél-és alumíniumimportra, amit akár a napokban bejelenthetnek. Egy globális kereskedelmi háború minden szektort rosszul érintene, de az elemzők szerint egyes részvények különösen nagy vesztesek lennének.

Záporoznak a gyorsjelentések

Több nagyobb vállalat is közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését. Megnéztük, hogy a Volvo, az Ericsson, az Electrolux, az Amazon, a Procter & Gamble és az American Airlines hogyan szerepelt a legutóbbi negyedévben, és hogyan reagáltak a friss számokra a befektetők.

Odacsaptak az Electroluxnak

Bíróság akadályozhatja meg a GE elektromos készülékeket gyártó üzletágának felvásárlását - írja a Reuters. A részleget az Electrolux vette volna meg, de a szabályozó hatóságok úgy gondolják, hogy ez a tranzakció korlátozná a versenyt.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.