Kiterjedt csapadékzóna érkezik hajnalban, mutatjuk, mely területeket érintheti

Kiterjedt csapadékzóna érkezik hajnalban, mutatjuk, mely területeket érintheti

Éjszaka átmenetileg nagy területen csökken a felhőzet az ország északkeleti felén, délnyugat felől viszont vastag felhőzet kezd el terjedni az ország egészére. Hajnalban kialakul majd egy csapadékzóna is, amely kedden napközben leginkább az ország déli, délnyugati harmadát, felét érintheti - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Közeleg az ítéletidő: viharos széllökésekre, akár 3 cm-es jégre figyelmeztetnek Magyarországon

Közeleg az ítéletidő: viharos széllökésekre, akár 3 cm-es jégre figyelmeztetnek Magyarországon

Közeledik a vihar Magyarország felé: bár az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint késő délutánig nem várhatók zivatarok az országban, ezt követően viszont egyre több helyen alakulhatnak ki záporok és viharos széllökések. Az ítéletidő már a szomszédban jár: Szlovéniában már kiadták a legmagasabb fokozatú, vörös riasztást is.

Csak Amerikában lehet pénzt keresni, vagy nálunk is?

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy érdekes trend látszik idén az amerikai részvénypiacokon: kedden jellemzően emelkednek a tőzsdék, más napokon viszont többnyire esnek a fontosabb részvényindexek. Vizsgálódásaink alapján azt tapasztaltuk, hogy az említett tendencia Nyugat-Európában és a régiós piacokon is megfigyelhető, így a hazai befektetőknek sem mindegy, hogy a hét melyik napján lépnek akcióba.

Itt a tuti tipp a meggazdagodáshoz!

Mint arról korábban beszámoltunk, érdekes trend látszik idén az amerikai részvénypiacokon. Kedden jellemzően emelkednek a tőzsdék, más napokon viszont jellemzően esnek a fontosabb részvényindexek. Aki ebben a ritmusban kereskedik, szép profitra tehetett szert 2014-ben. Az előjelek alapján ma is működni fog a "kedd-hatás".

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újult erővel támad a fertőzés, ami Magyarországon is halálozással járt - Már a hazai járványhatóság is figyelmeztet
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.