Ingatlan

Mennyit érnek ingatlanjaink elhúzódó recessziós időszakban?

Portfolio
Hogyan árazzák az ingatlanokat a befektetők, értékbecslők egy olyan világban, ahol naponta dőlnek meg korábban megkérdőjelezhetetlennek tűnt fundamentumok? Mi alakítja az ingatlanárakat a jelenlegi bizonytalan környezetben? Mit csinálnak a bankok a bedőlt projektekkel? A Portfolio.hu és a RICS közös rendezésű konferenciája több nemzetközi előadó segítségével ezekre a kérdésekre keresi a választ.
Az ingatlanok értékének meghatározása minden korábbinál kritikusabb kérdéssé vált az elmúlt néhány évben. Az értékbecslőknek a korábbi évekkel ellentétben egy nagyon gyorsan változó, kiszámíthatatlan gazdasági környezetben kell meghatározniuk az ingatlanok értékét. A Portfolio.hu és az RICS által közösen szervezésében megvalósuló Property Valuation 2012 konferencia az értékbecslés, az ingatlanárazás legégetőbb kérdéseire keresi a választ nemzetközi szakértők segítségével.

A február 16-án megrendezésre kerülő félnapos konferenciára Bécsből, Londonból, Varsóból érkeznek nemzetközi előadók. Az előadók között olyan szakértőket találunk mint Robert Mayhew, az RICS európai elnökségének tagja, Otis Spencer, a Heitman európai társelnöke, Hermán Róbert, a Portico Investment befektetési igazgatója, Számely Péter, a Hypo NOE régiós finanszírozási vezetője és Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatója. Az eseményen elsősorban nem előadások, hanem interaktív panelbeszélgetések keretén belül folynak majd a szakmai viták.

Mennyit érnek ingatlanjaink elhúzódó recessziós időszakban?
patriot
vakcina
védettségi igazolvány
citadella, szabadság szobor,
adó szja bevallás
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó
Online előadás
Trendi, vagy nem trendi? Ez itt a kérdés
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
citadella, szabadság szobor,