Ingatlan

Mennyit érnek ingatlanjaink elhúzódó recessziós időszakban?

Portfolio
Hogyan árazzák az ingatlanokat a befektetők, értékbecslők egy olyan világban, ahol naponta dőlnek meg korábban megkérdőjelezhetetlennek tűnt fundamentumok? Mi alakítja az ingatlanárakat a jelenlegi bizonytalan környezetben? Mit csinálnak a bankok a bedőlt projektekkel? A Portfolio.hu és a RICS közös rendezésű konferenciája több nemzetközi előadó segítségével ezekre a kérdésekre keresi a választ.
Az ingatlanok értékének meghatározása minden korábbinál kritikusabb kérdéssé vált az elmúlt néhány évben. Az értékbecslőknek a korábbi évekkel ellentétben egy nagyon gyorsan változó, kiszámíthatatlan gazdasági környezetben kell meghatározniuk az ingatlanok értékét. A Portfolio.hu és az RICS által közösen szervezésében megvalósuló Property Valuation 2012 konferencia az értékbecslés, az ingatlanárazás legégetőbb kérdéseire keresi a választ nemzetközi szakértők segítségével.

A február 16-án megrendezésre kerülő félnapos konferenciára Bécsből, Londonból, Varsóból érkeznek nemzetközi előadók. Az előadók között olyan szakértőket találunk mint Robert Mayhew, az RICS európai elnökségének tagja, Otis Spencer, a Heitman európai társelnöke, Hermán Róbert, a Portico Investment befektetési igazgatója, Számely Péter, a Hypo NOE régiós finanszírozási vezetője és Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatója. Az eseményen elsősorban nem előadások, hanem interaktív panelbeszélgetések keretén belül folynak majd a szakmai viták.

Mennyit érnek ingatlanjaink elhúzódó recessziós időszakban?
RSM Blog

NIS2 és a kockázatkezelés

A kiberbiztonság kérdése kiemelkedő jelentőséggel bír a digitális kor új kihívásai között. Az Európai Unió NIS2 irányelve egy olyan szabályozási keretet hoz létre, amely az információb

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
london shutter