Ingatlan

Budai luxusirodaházba költözik a Fundamenta

Portfolio
A bel-budai HillSide Offices kilenc hónappal a tervezett átadás előtt 80 százalékos foglaltsági rátánál jár. Az irodaház legnagyobb bérlője, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 2018 második felében költözik át új székhelyére - derül ki az Eston közleményéből.
A MOM Park melletti HillSide Offices kivitelezése a tervek szerint halad. Az irodaház építése jelenleg a hatodik szintnél jár és 2018 januárjában eléri a szerkezetkész állapotot. Az épület már kilenc hónappal a tervezett átadás előtt elérte a 80 százalékos foglaltsági rátát.

A HillSide Offices került kiválasztásra a német többségi tulajdonú Fundamenta- Lakáskassza Zrt. által kiírt tenderen, amelyben budapesti központjuknak kerestek új irodát. Az Eston International Ingatlantanácsadó közvetítésével létrejött bérleti szerződés aláírásával a Fundamenta lett a közel 22 ezer négyzetméteres irodaház egyik legnagyobb területű bérlője. A pénzintézet korábbi központjából, a Váci utcai Zászlós Irodaházból költözteti ide dolgozóit. Az új székhelyen 10 300 négyzetméternyi irodában 700 munkahely kerül kialakításra, illetve helyet kap egy konferencia- és oktatóközpont is. A bérlők 2018 negyedik negyedévében tervezik a költözést, és hosszú távra rendezkednek be, hiszen 10 éves szerződést írtak alá az irodaházzal.

A Wáberer György érdekeltségi köréhez tartozó HillSide irodaházról korábbi cikkünkben részletesebben is írtunk:
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Baleset a reptérre vezető gyorsforgalmi úton