Prémium

A tőkegaranciától az aranybányáig (x)

Portfolio


' title='
A Buda-Cash Brókerház ingyenes országos előadássorozata
A Buda-Cash Brókerház az évek során számos alkalommal bemutatta az érdeklődőknek a tőkepiacok egy-egy érdekes szegletét, vagy újdonságszámba menő termékeit. Most induló újabb ingyenes országos előadássorozatunk keretében 8 városban mutatunk be olyan befektetési konstrukciókat, melyek segítenek a befektetőknek, hogy bármilyen irányú piaci mozgásból profitáljanak.

A nemzetközi részvénypiacok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a derivatív, származékos termékekre, sőt az egyre közkedveltebb árupiacokra is. Gondolta volna, hogy valaha tulajdonosa lehet egy aranybányának, vagy egy dubai kikötő cégnek? Gondolt-e a reggeli kávé elfogyasztásakor már arra, hogy a kávé, sőt a kakaó árfolyamára fog spekulálni? Sőt mi több narancs juice-ra köt majd üzletet? Most itt a lehetőség, akár minimális kezdőtőkével is!

Azon befektetők számára, akik lassabb vizeken szeretnek evezni, tőkegarantált termékeinket ajánljuk a legkülönbözőbb futamidőkkel. Felejtse el a bankbetétet, hiszen ezen konstrukciókkal a betéti hozamok akár 3-4-szeresét is elérheti úgy, hogy a befektetett tőkéje teljes egészében garantáltan visszafizetésre kerül!

Azt nem tudjuk ígérni, hogy 2000 USD lesz az arany, illetve 200 USD lesz az olaj árfolyama - természetesen nem is szeretnénk -, viszont őszintén hisszük, hogy a jövő Soros Györgye vagy Warren Buffet-ja ott ül Önök között. Azt viszont garantálhatjuk, hogy az előadás végén olyan tudás birtokában távozik majd, amely sikeres befektetővé, tőzsdei szakemberré teszi Önt!

Három befektetési lehetőséggel ismertetjük meg az érdeklődőket, a kockázatosabb, ámde igen nagy profittal kecsegtető termékektől az óvatosabb, tőkegarantált befektetésekig - sőt egy egyedülálló programvezérelt portfoliókezelési lehetőséget is bemutatunk, ahol csak hátra kell dőlnie, a többit mi elvégezzük Ön helyett.

Helyszínek és időpontok:

Baja - 2008. május 7. (szerda) 18:00 óra
Miskolc - május 8. (csütörtök) 18:00 óra
Zalaegerszeg - május 13. (kedd) 18:00 óra
Pécs - május 14. (szerda) 18:00 óra
Budapest - május 15. (csütörtök) 18:00 óra
Kecskemét - május 16. (péntek) 18:00 óra
Szeged - május 19. (hétfő) 18:00 óra
Debrecen - május 20. (kedd) 18:00 óra

Az előadásokon való részvétel ingyenes , azonban a hatékony lebonyolítás érdekében előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az itt található űrlap kitöltésével tudja jelezni felénk.
(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019