Prémium

Ősszel már be lehet költözni a lakásokba (x)

Portfolio
Szeged - Amikor egy építkezésen zöldágavató-ünnepséget tartanak, az azt jelenti, hogy az épület tetőszerkezete elkészült. A Tisza Palotánál tegnap érkezett el a nevezetes pillanat. A beruházó Real Hungary Nyrt. vezetése bejelentette: szeptemberre, a tervezett határidőre elkészül a Szegeden egyedülálló épület.
A "kőművesmunka" befejezését jelzi, amikor egy házra kitűzik a zöldágat. Ez a Tisza Palotánál pénteken következett be, a beruházók és a kivitelezők - ahogy ilyenkor illik - megünnepelték. A palotában 35-155 négyzetméteres, központi fűtéssel, hűtéssel rendelkező lakások helyezkednek el, amelyek közül a legfelső szinten lévőkhöz akkora tetőterasz tartozik, mint egy kisebb lakás.A lakásokba igényes burkolatokat, szanitereket épített be a Real Hungary Nyrt.

A beruházó nevében Bába István ügyvéd elmondta: a Tisza Palota olyan építkezés, amelyik a vállalt időpontra, határidőre, 2009 őszére elkészül. A Tisza Palota projekt - folytatta Bába István - Szeged életében az eddigi legnagyobb, fekvése, valamint kialakítása miatt pedig a legegyedibb beruházás.

' title='
A Tisza Palota projekt szegedi viszonylatban korszerűsége, kialakítása és elhelyezkedése miatt egyedülálló. Az épületegyüttes központifűtés- és hűtésrendszere, hőszigetelése a legújabb technológiával készült, tehát fenntarthatóság és használhatóság szempontjából a jelen kor követelményeinek maximálisan eleget tesz.

Az első ránézésre az épület ugyan nagynak tűnik, de a lakók nem zavarják egymást: 12 elkülönülő szerkezeti egységből áll, 12 külön lépcsőházzal, aminek köszönhetően szintenként 2-4 lakás helyezkedik el. A beruházó a lakásokat kulcsrakészen adja át, a kulcsrakész kivitelezést pedig minőségi anyagok felhasználásával végzi. Bár a külső homlokzati munkák még nem készültek el, már most látszik az épület igényessége. Rövid időn belül sor kerül a mintegy 3000 négyzetméteres belső udvar parkosítására, továbbá a palota előtti árteret is kitakarítják.

A vevők által befizetett vételár előlegek biztonságban vannak - erre külön ügyelt a beruházó. Amíg a lakásokat át nem adják, az összegeket ügyvédi letétbe helyezik, így garantálva, hogy az átadás meghiúsulása esetén a pénzt visszakapják.

Alkalmazkodva a jelenlegi gazdasági viszonyokhoz, tegnaptól megadják a lehetőséget arra, hogy az ügyfelek végleges adásvételi szerződést köthessenek, az adásvételi szerződéssel hitelt, lakásépítési támogatást igényeljenek. Ha a vételár egy részét a vevők nem tudják kifizetni, akkor részletfizetési kedvezményt kaphatnak. Egy kulcsrakész négyzetméter már 247 ezer forintos áron megvásárolható a Tisza Palotában.

Ház a Tisza főutca mellett

Szegeden kevés háznak van olyan élő kapcsolata a Tiszával, mint az épülő palotának. A zöldágünnepen Szentgyörgyi Pál alpolgármester azt is hangsúlyozta, a projektben hangsúlyt kapott: "építsük közel a várost a Tiszához". Ez sikerült. De nem csupán a folyóhoz, a belvároshoz, a zöld parkokhoz, a bevásárlóközponthoz, orvosi rendelőhöz, patikához, hanem munkahelyekhez is közel esik a város számára fontos magántőkés beruházás. Az alpolgármester a Tisza Centerben lévő call centerre utalt.
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat