Prémium

Ingatlanba fektessünk vagy inkább aranyba? (x)

Portfolio
Válság van. Sokan félnek bankban tartani vagy értékpapírba fektetni pénzüket. Ennek egyik oka, hogy mostanában sokat

' title='
hallani arról, hogy több pénzintézet, befektetési alap csőd közeli állapotba került. Éppen ezért sokan most a klasszikus megoldásokat választják értékeik megóvására - ők aranyat, ékszert vásárolnak. Mások viszont továbbra is azt vallják, érdemes ingatlanba fektetni, hiszen az ingatlanok ára nem változik olyan hektikusan, mint az aranyé! Sőt! Biztosak lehetünk abban, hogy a most megvásárolt új ingatlanunk értéke nőni fog a következő években. Ennek egyik oka, hogy a hitelválság következményeként a fejlesztők kevesebb lakást és közművesített telket kínálnak a jövőben. A kisebb kínálat pedig várhatóan emeli majd azoknak a ingatlanoknak az árát is, amelyek korábban kerültek a piacra.



' title='
Jó példa erre az Üröm határában lévő Garden Ville, ahol most értékálló telkeket vásárolhatunk. Fontos hangsúlyozni, hogy itt nem kész házakat vehetünk, hanem olyan telkeket, amelyekre akár mi magunk is megépíthetjük álmaink otthonát. Ugyanakkor a Garden Ville több jó befektetésnél! Itt lakni is valóban jó lehet majd. A fejlesztő több ház tervét is elkészítette, amelyek közül választhatnak az itt telket vásárlók. A mediterrán, modern, klasszikus és amerikai fantázianévre keresztelt épülettípusok között mindenki megtalálhatja a stílusban, jellegben szívéhez legközelebb állót.



' title='
Az itt vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy értékálló telekbe fektetik pénzüket. Erre garancia a beruházó kiléte. E lakónegyed fejlesztője SBI R.E.D., amely a Housing and Construction Holding csoport leányvállalata. A nemzetközi szinten ismert cég jelen van az afrikai és amerikai kontinensen illetve Európa több országában, így például Németországban, Csehországban, Lengyelországban és Romániában. 1996 óta szereplője a magyar ingatlanpiacnak. - tevékenységét több lakóingatlan, bevásárló központ és irodaház fémjelzi. Ilyen például az Új Udvar bevásárlóközpont, Stefánia Ház, Rózsa Udvar, Izabella Kert, amelyek kiváló minőségben készültek el.

Amennyiben többet szeretne tudni a Garden Ville-ről, hívja a következő számot:061 555 2200, vagy 06 30 39-39-390. Látogasson el a http://www.gardenville.hu honlapra.

' title='
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
ORLEN toltoallomas 2