Prémium

Idén is kiosztják az Év Internetkereskedő díját (x)

Portfolio
Idén a szavazók is nyerhetnek
Idén ötödik alkalommal hirdették meg az Év Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a http://www.evker.hu internet oldalon szervezett közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján a legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg. A versenyben minden olyan vállalkozás részt vehet, amely online kereskedelmi tevékenységet folytat. Az alapítók azzal céllal hozták létre a díjat, hogy a hazai internetes kereskedelmet támogassák, illetve szélesebb körben népszerűsítsék. Idén első alkalommal, a CIB Bank támogatásának köszönhetően, az interneten szavazók is értékes nyereményre számíthatnak. További újdonság az Év Innovatív Internetes Kereskedője különdíj megalapítása, amelyet ebben az évben a legnagyobb hazai aukciós portál, a Vatera.hu támogat és nyújt át.

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a CIB Bank mint alapítók, valamint a Kirowski mint főtámogató 2005-ben közösen hívták életre az Év Internetes Kereskedője Díjat. A kitüntető elismerést minden évben az az internetes kereskedő vállalkozás kapja, amely a vásárlók internetes szavazása, illetve a szakmai zsűri döntése alapján a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem fejlesztéséért, elismertetéséért, és a zsűri véleménye alapján a legjobbnak bizonyul. A díjat azzal a közös szándékkal hozták létre, hogy az e-kereskedelemben a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó cégek méltó elismerést kapjanak munkájukért. A szervezési és lebonyolítási feladatokban részt vesz a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpontja is.

Az idei közönségszavazás ismét a http://www.evker.hu oldalon folyik szeptember 21. és október 18. között.

Idén először az interneten szavazók között nyereményjátékot hirdettek meg a szervezők, amelyet a CIB Bank támogat. A játék keretében 1 db, nettó 100 000 forint értékű CIB Internetkártyára talál majd gazdára, amelyet az az internetes szavazó nyer el, aki elsőként a legpontosabban tippeli meg, hogy idén hány szavazatot fog regisztrálni a közönségszavazás időszaka alatt a http://www.evker.hu honlap.

A közönségszavazás során nevezhető és értékelhető minden olyan vállalkozás, amely termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül (is) értékesíti. További feltétel, hogy a vállalkozás Magyarországon legyen bejegyezve , magyar nyelvű honlapja legyen, függetlenül annak típusától (webáruház, marketplace, vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb honlap), azaz az adott vállalkozás a honlapon értékesítést végezzen és a megrendelés a honlap felületén történjen (nem a vásárló írja a megrendelő e-mailt).

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 vállalkozás közül választja ki - több körös elbírálás során - azÉv Internetes Kereskedőjét. A zsűri értékeli — többek között — a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget és számtalan egyéb szempontot. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is. Idén első alkalommal kiosztják az Év Innovatív Internetes Kereskedője Díjat, amelyet az az internetes kereskedő kap meg, aki tevékenységével új színt és szellemet hozott a hazai internetes kereskedelembe. A díjat a korábbi évek kétszeres nyertese a Vatera.hu aukciós portál adja át, amely idén már szponzorként vállal részt a versenyben.

A díjak ünnepélyes átadására 2009. november 10-én kerül sor. Az Év Internetes Kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, és igénybe veheti az alapítók és a támogatók által felajánlott számos kedvezményt is.


CIB BANK

A CIB Bank az olasz Intesa Sanpaolo bankja. A CIB hagyományosan nagy hangsúlyt fektet arra, hogy univerzális bankként magas színvonalú, kedvező kondíciójú, ugyanakkor gyorsan, kényelmesen és egyszerűen elérhető banki szolgáltatásokat nyújtson társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt. Az országos szinten mintegy 180 értékesítési pont mellett, rendkívül sokféle íjnyertes elektronikus csatorna is az ügyfelek rendelkezésre áll pénzügyeik gyors és kényelmes intézéséhez, mint például a CIB Internet Bank, mobilCIB vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer. A tíz éve működő piacon meghatározó szerepet betöltő eCommerce szolgáltatás biztonságos fizetési hátteret nyújt internetes bankkártyás fizetések lebonyolításához.

INFORMATIKAI VÁLLALKOZÁSOK SZÖVETSÉGE

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) a Magyarországon működő, informatikai profilú vállalkozások érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezete. Az IVSZ egy olyan nemzetközileg integrált, innovatív hazai infokommunikációs szektor megteremtéséért dolgozik, amely megállja a helyét a globális versenyben, és a versenyképes magyar gazdaság húzóágazatává válik az információs korba lépett Magyarországon. Az IVSZ a legfontosabb gazdasági tényezővé, igazi termelőerővé váló magyarországi infokommunikációs szektor vállalkozásainak képviselőjeként, magas szakmai és etikai értékek őrzőjeként katalizálja az iparág, a modern és versenyképes információs gazdaság és társadalom fejlődését. Tagságunk tevékenysége nagyban hozzájárul hazánk informatikai felzárkózásához és a tudásalapú társadalom kialakításához. Az IVSZ magyarországi aktivitásán túl az Európai Unió legnagyobb informatikai szervezetének elnökségében (DIGITALEUROPE) is képviselteti magát, így tagjainak hatékony érdekképviseletet biztosít az Unióban is.

KIROWSKI - a díj főtámogatója

Az 1996-ban alapított Kirowski, mely 2005 októberétől az Isobar globális digitális marketing ügynökségi hálózat tagja, Közép-Európa kommunikációs piacának egyik meghatározó szereplőjeként elsősorban a digitális marketing és média, valamint az e-business és technológia területein nyújt teljes körű szolgáltatásokat. Számos iparág vezető nemzetközi és hazai vállalata számára teljesít megbízásokat. A számos szakmai díjat (például Az Év Ügynöksége, Business SuperBrand, CoolBrand) elnyert vállalat ügyfelei közé tartozik az Adidas, a Magyar Telekom Csoport (T-Home, T-Mobile, T-Systems), a Malév, az MKB, a Nestlé, a Samsung, a Tesco, és a Zwack.

Vatera.hu - Az Év Innovatív Internetes Kereskedője Díj szponzora
A Vatera.hu Kft. Magyarország legnagyobb online piactere, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője. Az aukciós és kereskedelmi portál 2006-ban és 2007-ben is elnyerte az év internetes kereskedője címet. Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse. A Vatera.hu-n keresztül lehetőség van szinte bármely termék adására vagy vételére, kényelmesen akár otthonról, az interneten keresztül. Jelenleg a regisztrált Vatera felhasználók száma eléri a 920.000 főt.

CIB Bank Zrt.
Sajtókapcsolatok
1027 Budapest
Medve u. 4-14.
Tel:423-2624, Fax: 489-6620
Email:kommunikacio@cib.hu
Honlap: http://www.cib.hu

Informatikai Vállalkozások Szövetsége
BMC Business Center
1012 Budapest, Vérmező út 4.
Telefon: (+36 1) 266-6346
Fax: (+36 1) 235-7617
Email: iroda@ivsz.hu
Honlap: http://www.ivsz.hu
(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
ORLEN toltoallomas 2