Prémium

Péntek délben indul a LAKÁS 2016 kiállítás és vásár (x)

Portfolio
Az elmúlt másfél évben valóságos robbanás zajlott le a lakáspiacon: dinamikusan emelkedik a lakásvásárlók száma, miközben még többen vannak azok, akik közvetlenül a nagy döntés előtt állnak. Hol vannak új építésű lakások? Kitől vegyek fel hitelt? Milyen állami támogatásra vagyok jogosult? Ki segíthet nekem, hogy megtaláljam álmaim lakását? A Portfolio hiánypótló lakossági rendezvénye ezekre a kérdésekre ad választ.
Május 6-8. között a Portfolio egyedülálló lakossági rendezvénnyel szolgálja ki a lakásvásárlás előtt állókat a Millenárison. A LAKÁS 2016 olyan lakossági kiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. Új és használt lakások, telkek, projektek, hitel, biztosítás, felújítás ‒ minden egy helyen.

Új fejlesztések és olcsó hitelek egy helyen

A lakásárak növekedésnek indultak, az új fejlesztések végre elkezdődnek, miközben olcsó hitelek és bőkezű állami támogatások várják a lakásvásárlásban gondolkodókat. A kiállítás célja, hogy a rendezvényre látogató tudatos lakásvásárlók megismerjék az új lakásprojekteket, és konzultálhassanak a lakásközvetítő hálózatokkal, bankokkal, lakástakarék-pénztárakkal, a biztosítókkal és szolgáltatókkal.

A LAKÁS 2016 az ország legnagyobb lakásvásárlással foglalkozó rendezvénye kíván lenni. A Millenárisra várják azokat, akik új vagy használt lakást akarnak venni vagy eladni, lakást akarnak bérelni vagy bérbe adni, hitel felvételén gondolkoznak, felújítani, modernizálni szeretnének, komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretnének kapni a lakásvétel vagy -eladás menetéről.

5000 eladó új lakásból lehet választani

A lakásvásárlók fantáziáját leginkább a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) mozgatta meg az elmúlt hónapokban. A legmagasabb, 10+10 millió forintos támogatás azonban csak új építésű lakás vásárlása esetén vehető igénybe, amiből jelenleg rendkívül szűkös a kínálat a piacon. A kiállítás és vásár 70 kiállítója között 17 ingatlanfejlesztő cég is szerepel, melyek összesen több mint 5000 új lakást kínálnak eladásra. A mintegy 1100 négyzetméteres területen ingyenes tanácsadás is várja a látogatókat, akik a banki kollégáktól a legegyedibb kérdésekre is választ kaphatnak a CSOK igénybevételével kapcsolatban.

A kiállításon többek között az FHB Bank, az FHB Ingatlan, a Cordia, az Erste Bank, az Erste Ingatlan, a Biggeorge Property, a CIB Bank, a Duna House, az ingatlan.com, a Metrodom, az Otthon Centrum és a Smart Ingatlan ajánlataival találkozhatnak az érdeklődők. A kiállítás és vásár szakmai partnere az Otthontérkép és a Portfolio Ingatlanmagazin.

A belépés ingyenes!
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek