Prémium

Páratlan párosítás a NAV nyugtáknál (x)

Portfolio
A technikai üzeneteket és a nyugtákat nem szükséges manuálisan párosítani a hivatalokkal történő elektronikus levelezésben, mert az e-Jogsegéd Kft. megoldotta, hogy e-Cégkapu szolgáltatás a beadványokkal automatikusan összepárosítja a feladóvevényt, tértivevényt és a NAV nyugtát. Ráadásul jelzi az alkalmazás kezelő felületén színekkel és szöveges információval, hogy elfogadó vagy elutasító nyugtáról van-e szó illetve milyen státuszban van.
A cégkapura épülő e-Cégkapu szolgáltatás lehetőséget nyújt az üzenetek tömeges le- és feltöltésére, aláírására és saját szabályrendszer alapján csatornákba rendezésére, mindezt villámgyorsan rengeteg időt spórolva a gazdálkodó szervezeteknek.

Az e-Cégkapu Magyarország egyetlen elektronikus tárháza, amely a cégek hivatalokkal történő elektronikus kommunikációját egyszerűvé, hatékonnyá és biztonságossá teszi. A szolgáltatást az e-Jogsegéd Kft. nyújtja amely már közel 10 éve tölt be piacvezető szerepet az elektronikus ügyintézésben.

Páratlan párosítás a NAV nyugtáknál
Közép- és nagyvállalatok számára kialakított egyedi szolgáltatásával Elektronikus Központtá nőtte ki magát.
2010-ben az e-FMH szolgáltatásával megoldotta a fizetési meghagyások tömeges kezelését, 2016-ban pedig az elektronikus perkapun keresztül tömeges üzenetek beadását tette egyszerűvé. 2018. óta e-Cégkapu megoldásával egyszerűvé, gyorssá, biztonságossá tette a kötelező elektronikus kommunikációt a hivatalokkal.

A NAV-hoz beküldött elektronikus üzeneteket az e-Cégkapu automatikusan összekapcsolja a feladó- és tértivevényekkel illetve az elfogadó vagy elutasító nyugtákkal, mellette ezek státuszról is ad könnyen áttekinthető információt. Nincs szükség állandóan az időrabló tárgymező átnézésekre és egyesével történő értelmezésükre, helyette a megtakarított időt az ügymenet tartalmi részeire lehet összpontosítani.
A cégek mellett a könyvelőknek is hatalmas segítség az üzenetek szortírozása és rendszerezése.

Páratlan párosítás a NAV nyugtáknál
Még az idén várható további fejlesztésünk eredményeként egy olyan lehetőség, hogy az e-Cégkapu jelezni fogja olyan fontos várható események bekövetkeztét, mint például adóellenőrzés. Mindezt már akkor még mielőtt átvettnek minősülne az üzenet. Ebben az ügyben egyeztetéseket folytatunk.

Ez a fejlesztés hozzásegíti a cégeket és a könyvelőket, hogy határidőn belül minél felkészültebben válaszoljanak a hatóság kérdéseire és pontosan, hiánytalanul előkészítsék a beadandó dokumentumokat.

Az e-Cégkapu 2018-ban közel 70.000, míg 2019-ben az év első felében már több mint 150.000 üzenetet továbbított.
Az idő kerekét mi sem tudjuk visszafordítani, de az új elektronikus kapcsolattartás által okozott adminisztratív többletidőt a rendszer által nyújtott hatékonysággal vissza tudjuk adni.

Várjuk kérdéseiket és érdeklődésüket az alábbi e-mail címen: szakall.akos@ejogseged.hu

Szolgáltatásunkról további információt a következő helyen találhat:
www.e-cegkapu.hu

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek