Kassak2_12_dusk_Wide_Fin-0006_1500
Prémium

Most spórolhatunk a Kassák Passage lakásaival (x)

PR cikk
Közel legyen a belvároshoz, mégis nyugodt, családias zöld környezetben helyezkedjen el - ehhez hasonló igények fogalmazódnak meg sok családban és párban, amikor lakásvásárlásra kerül a sor.

A WING lakóingatlanokra szakosodott LIVING ernyőmárkája maradéktalanul eleget tesz a 21. századi fogyasztói igényeknek is, olyannyira, hogy a Klapka utcában épülő Kassák Passage lakóparkban a kikapcsolódástól kezdve a barkácsolásig, mindennek meglesz a maga helye. A leggyorsabbak ráadásul mindehhez kedvezőbb áron juthatnak hozzá, mint valaha.

Az otthonukat még keresők most abban az igazán szerencsés helyzetben vannak, hogy amennyiben most lépnek, akár milliókat spórolhatnak meg maguknak, ugyanis a 2019 év végéig befizetett önrész még az 5 %-os ÁFA hatálya alá esik. Azonban sokáig nem érdemes húzni a lakásvásárlást, mivel 2019. december 31-et követően ismét 27 %-ra emelkedik a lakások ÁFA tartalma.

Kassak2_12_dusk_Wide_Fin-0006.jpg

A Klapka utcai álomotthon a Kassák lakófejlesztés második ütemében, a nagysikerű Kassák Residence folytatásaként épül majd fel, a LIVING fejlesztésében, melynek munkálatait előreláthatóan 2019 utolsó negyedévében kezdik meg.

A Váci úttól néhány percnyire lévő lakóingatlan megtestesíti mindazt, amire a családok, és a fiatal párok vágynak: egy lépésnyire van a könnyen megközelíthető belvárostól, ugyanott a közelben lévő Városliget, és a Margitsziget zöld parkjai kiváló helyszínt biztosítanak a munka utáni közös kikapcsolódásnak. A Kassák Passage lakópark a lakások méreteit tekintve is alkalmazkodik a családok változó igényeihez: az érdeklődők 30-tól 140 négyzetméterig terjedő lakások közül válogathatnak, többségében 1+1 szobás, 3 szobás, valamint stúdiólakások szerepelnek a kínálatban.

Az épület különlegessége, hogy a tervezők a potenciális lakók életvitelét helyezték a központba a lakások megtervezésekor. Így láttak napvilágot benne olyan okos szolgáltatások, amelyek maximálisan a lakók kényelmét szolgálják: köztük a központi egység, a fűtésszabályozás, valamint az okos dugalj. Az okos megoldások köre tovább bővíthető a Smart+ csomaggal, melyben többek között világítás- és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, klímavezérlő, okos gomb és zár, de akár kézmozdulat- és hangvezérlés is igényelhető.

Ezekhez olyan közösségi szolgáltatások társulnak, amelyek jelentős mennyiségű időt takarítanak meg a lakók számára, akik úgy érezhetik, nemcsak otthonra, hanem egy közösségre is találtak. Ilyen lesz a közösségi könyvtárral felszerelt nappali, amely ideális helyszíne lehet az otthoni munkavégzésnek, és a lakótelepi kapcsolatépítésnek is, de egy közös kölcsönözhető szerszámokkal ellátott fészer is megtalálható lesz az épületben.

Érdemes, tehát minél hamarabb lecsapni a Kassák Passage nyújtotta lehetőségekre, hiszen 2019 év végéig mindezt kedvező áron tudhatjuk magunkénak. A projekt állását figyelemmel kísérhetik a LIVING honlapján.

(x)

ljubljana_szlovenia_var
járvány koronavírus brazília
görög santorini getty stock
olaj
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Miért előnyös trendkövető kereskedővé válni, hogyan azonosítod a piaci irányokat?
Online előadás
Egyszerű, kézzel fogható praktikák, termékek az olajár meglovaglásához.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. június 11.
Tudatos felkészülés a generációváltásra
2020. június 25.
Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
07_NHP_GettyImages-1003743872