Most spórolhatunk a Kassák Passage lakásaival (x)
Prémium

Most spórolhatunk a Kassák Passage lakásaival (x)

PR cikk
Közel legyen a belvároshoz, mégis nyugodt, családias zöld környezetben helyezkedjen el - ehhez hasonló igények fogalmazódnak meg sok családban és párban, amikor lakásvásárlásra kerül a sor.

A WING lakóingatlanokra szakosodott LIVING ernyőmárkája maradéktalanul eleget tesz a 21. századi fogyasztói igényeknek is, olyannyira, hogy a Klapka utcában épülő Kassák Passage lakóparkban a kikapcsolódástól kezdve a barkácsolásig, mindennek meglesz a maga helye. A leggyorsabbak ráadásul mindehhez kedvezőbb áron juthatnak hozzá, mint valaha.

Az otthonukat még keresők most abban az igazán szerencsés helyzetben vannak, hogy amennyiben most lépnek, akár milliókat spórolhatnak meg maguknak, ugyanis a 2019 év végéig befizetett önrész még az 5 %-os ÁFA hatálya alá esik. Azonban sokáig nem érdemes húzni a lakásvásárlást, mivel 2019. december 31-et követően ismét 27 %-ra emelkedik a lakások ÁFA tartalma.

A Klapka utcai álomotthon a Kassák lakófejlesztés második ütemében, a nagysikerű Kassák Residence folytatásaként épül majd fel, a LIVING fejlesztésében, melynek munkálatait előreláthatóan 2019 utolsó negyedévében kezdik meg.

A Váci úttól néhány percnyire lévő lakóingatlan megtestesíti mindazt, amire a családok, és a fiatal párok vágynak: egy lépésnyire van a könnyen megközelíthető belvárostól, ugyanott a közelben lévő Városliget, és a Margitsziget zöld parkjai kiváló helyszínt biztosítanak a munka utáni közös kikapcsolódásnak. A Kassák Passage lakópark a lakások méreteit tekintve is alkalmazkodik a családok változó igényeihez: az érdeklődők 30-tól 140 négyzetméterig terjedő lakások közül válogathatnak, többségében 1+1 szobás, 3 szobás, valamint stúdiólakások szerepelnek a kínálatban.

Az épület különlegessége, hogy a tervezők a potenciális lakók életvitelét helyezték a központba a lakások megtervezésekor. Így láttak napvilágot benne olyan okos szolgáltatások, amelyek maximálisan a lakók kényelmét szolgálják: köztük a központi egység, a fűtésszabályozás, valamint az okos dugalj. Az okos megoldások köre tovább bővíthető a Smart+ csomaggal, melyben többek között világítás- és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, klímavezérlő, okos gomb és zár, de akár kézmozdulat- és hangvezérlés is igényelhető.

Ezekhez olyan közösségi szolgáltatások társulnak, amelyek jelentős mennyiségű időt takarítanak meg a lakók számára, akik úgy érezhetik, nemcsak otthonra, hanem egy közösségre is találtak. Ilyen lesz a közösségi könyvtárral felszerelt nappali, amely ideális helyszíne lehet az otthoni munkavégzésnek, és a lakótelepi kapcsolatépítésnek is, de egy közös kölcsönözhető szerszámokkal ellátott fészer is megtalálható lesz az épületben.

Érdemes, tehát minél hamarabb lecsapni a Kassák Passage nyújtotta lehetőségekre, hiszen 2019 év végéig mindezt kedvező áron tudhatjuk magunkénak. A projekt állását figyelemmel kísérhetik a LIVING honlapján.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01