Összefogtak a betegekért (x)
Prémium

Összefogtak a betegekért (x)

PR cikk
Együttműködik a BENU Magyarország Zrt. és a Foglaljorvost.hu.

Mára az online vásárlás és ügyintézés az életünk részévé vált, szinte mindent elintézhetünk, ha van okostelefonunk vagy interneteléréssel rendelkező egyéb készülékünk. A betegek örömére már egyes egészségügyi szolgáltatók is kínálnak olyan kényelmi szolgáltatásokat, amivel időt és energiát spórolhatunk, valamint megóvhatjuk magunkat a kellemetlen bosszúságoktól.

portfolio2_1245x700
Straub Fanni, a Foglaljorvost.hu ügyvezetője és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatója (Fotó forrása: BENU Magyarország Zrt.)

Fókuszban az ember

Magyarország legismertebb gyógyszertárhálózata, a BENU Magyarország Zrt. és az ország legnagyobb elérésű egészségügyi időpontfoglaló-felülete, a Foglaljorvost.hu számára is az ember az első. Mindkét szolgáltató az innovációra alapozva igyekszik a magas minőségű ügyfélkiszolgálást középpontba állítva hozzájárulni a betegek életminőségének javulásához.

A BENU az egyik legfőbb feladatának a gyógyszerek elérhetőségének biztosítását tekinti. Ehhez nyújt segítséget a benuveny.hu, a BENU online gyógyszerfoglalási rendszere, egy Magyarországon egyedülálló, innovatív szolgáltatás. Az oldalon többezer vényköteles készítmény díjmentes lefoglalására van lehetőség a közel 200 BENU Gyógyszertár valamelyikében – ezzel időt és energiát spórolva.

Ha például valakinek egyszerre több vényköteles gyógyszert kell beszereznie, néhány kattintással utánajárhat, hogy hol tudja ezt egy helyen beszerezni és kényelmesen le is foglalhatja magának a készítményeket. A benuveny.hu oldalon lefoglalt gyógyszerek összekészítéséről üzenetet küld a kiválasztott gyógyszertár, amelyeket ezt követően 3 napig van lehetőségünk átvenni.

A Foglaljorvost.hu célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. A platformon a szakterület, az igénybe venni kívánt szolgáltatás és a város megadásával nemcsak az adott specialisták aktuálisan szabad időpontjait láthatjuk, de összehasonlíthatjuk az árlistáikat, illetve az adatlapjukra kattintva korábbi páciensek véleményeit is átböngészhetjük. Így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szakembert, és lefoglalhatja a számára ideális időpontot.

Betegkiszolgálás még magasabb szinten

Most a két cég összefogott a betegek még magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Céljuk, hogy segítsék az egészségügyi rendszerben történő eligazodást, egyszerűsítsék a betegutat, valamint, hogy támogassák a felhasználók és vásárlók nagyobb kényelmét.

További információk: www.benuveny.hu, www.foglaljorvost.hu

(x)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019