Tovább erősítette piaci pozícióját az ORLEN Magyarországon (x)
Prémium

Tovább erősítette piaci pozícióját az ORLEN Magyarországon (x)

PR cikk
Másfél év alatt közel 140 töltőállomást nyitott a vállalat

Jelentős bővítést hajtott végre az ORLEN az elmúlt hónapokban Közép-Európában. 2030-ig meghirdetett stratégiájával összhangban a régió legnagyobb multienergetikai társasága Magyarország mellett a szlovák, majd az osztrák piac irányába is terjeszkedett, így összesen már 7 európai országban, közel 3500 töltőállomáson érhetők el a társaság minőségi üzemanyagai és szolgáltatásai.

Hazánkban 2022. december 1-től van jelen az ORLEN, az elmúlt másfél évben pedig rendkívül gyorsan építette fel közel 140 töltőállomásból álló hálózatát. A piacra lépés után rövid időn belül elérhetővé váltak a magyar ügyfelek számára a prémium VERVA üzemanyagok és az ORLEN értéknövelt szolgáltatásai, ezzel megszilárdítva a vállalat pozícióját az országban. A magyarországi ügyvezető szerint ezt a gyors növekedést a kiterjedt tapasztalat és szakértelem tette lehetővé, és a jövőben is erre építenek majd.

ORLEN Stop

Az ORLEN maximálisan elkötelezett Magyarország és a régió mellett is. Az ORLEN 2030 elnevezésű stratégiánk világos és egyértelmű: bővülés a magyar piacon csúcsminőségű termékekkel és szolgáltatásokkal. Országos hálózatbővítésünkben kulcsfontosságú volt a nemzetközi piacon szerzett két évtizedes tapasztalatunk, erre a szaktudásra építve tudtuk a terveknek megfelelően, gyorsan és hatékonyan végrehajtani a közel 140 hazai töltőállomás átvételét és átalakítását.”

- mondta el Jaroslaw Szeliga, az ORLEN Magyarország ügyvezető igazgatója.

A vállalat értékajánlatának alapját az üzemanyagkínálata adja. A VERVA üzemanyagok az összetételüket és az adalékolást tekintve is innovatív termékek, amelyeket több millió európai autós használ megelégedéssel. A Verva 100 prémium benzin nem tartalmaz hozzáadott alkoholt, oktánszáma pedig kiemelkedően magas, akár versenyzési célokra is alkalmas lehet. A Verva Diesel prémium gázolaj rendkívül hatékony égést tesz lehetővé a motorban, ráadásul a lerakódások eltávolítását is segíti, ezzel hozzájárulhat a teljesítmény javításához is.

Az integrált multienergetikai vállalatcsoport prémium üzemanyagai mellett az ügyfelek igényeihez igazodó szolgáltatásokat is kínál partnereinek. Így épül fel az üzemanyagkártya- és flottaportfólió, amely az adott cég méretéhez, a járművek számához és típusához, valamint a tankolt üzemanyag mennyiségéhez igazodó szolgáltatásokat kínál, illetve minden töltőállomáson kényelmes, készpénzmentes üzemanyag-vásárlást tesz lehetővé.

Mindezek mellett a kutakra betérő vásárlókat áprilistól új frissítők is várják. A Stop.Cafe kuriózuma, hogy külön, az ORLEN-nek szállító pörkölőüzemben készült, prémium kávészemekből főzött Arabica-kávét fogyaszthatnak a vásárlók, ez már minden magyarországi kúton kapható. A prémium minőségű kávé mellett hot doggal, Stop.Cafe snackekkel és különböző ízesítésű frissítő italokkal várja feltöltődésre vágyó vásárlóit az ORLEN.

(x)

Holdblog

Megválnak az Nvidiától a fedezeti alapok

Még mindig a legtrendibb papír az Nvidia, de az adatok szerint a hedge fundok inkább csökkentik részesedésüket a vállalatban. Az ábra azt mutatja, hogy mely... The post Megválnak az Nvidiától a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az EU kirakta a fegyvereket az asztalra, kereszttűzbe kerülhet Magyarország

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2