Uniós források

Másfél hónappal kinyújtották a ma bezárni tervezett EU-s pályázatot

Portfolio
Ma délben bezárták volna a „Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek” című, GINOP-5.3.5-18 kódszámú) felhívást, de reggel azt közölték a hivatalos pályázati oldalon, hogy ezt április 15-én délre elnyújtották.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A 2018. október 18-tól nyitva lévő pályázaton 10-50 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el a jogosult indulók. A támogatási adatbázis szerint 191 támogatási kérelmet nyújtottak már be 8,27 milliárd forint összegben, ezekből egyelőre 60-at hagytak jóvá 2,56 milliárd forint összegben,

így tehát a 4 milliárd forintos keretből maradt még valamennyit és ezt igyekeznek most feltölteni a másfél hónappal kinyújtott beadási határidővel.

A pályázat kiírói egyébként azt tervezték, hogy a támogatott támogatási kérelmek várható száma: 110 - 400 db között lesz, így tehát még legalább több tucatnyi nyertes várható a kiíráson.

A felhívás célja a szociális partnerek társadalmi és munkaerőpiaci szerepvállalásának erősítése, képviseleti erejének növelése, kapacitásaik fejlesztése és olyan tevékenységek megvalósításának támogatása, melyek hatékonyan hozzájárulnak a munkavállalók és a munkáltatók, vállalkozások munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztéséhez, társadalmi felelősségvállalásuk erősítéséhez és szolgáltató szerepének növeléséhez.

A felhívás keretében a szociális partnerek egy általuk képviselt nemzetgazdasági ágban/ ágazatban/alágazatban/szakágazatban (a továbbiakban együtt: ágazatban) az ágazathoz, vagy egy adott munkavállalói csoporthoz szorosan kapcsolódó, aktuális munkaerőpiaci kihívás kezeléséhez járulhatnak hozzá tematikus/ágazati projektjük megvalósításával. A projektek keretében olyan témák feldolgozására kerülhet sor, amelyek hosszútávon javítják a foglalkoztathatóságot, alkalmazkodóképességet, termelékenységet és a versenyképességet.

Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
boris johnson
aston martin
sebastian kurz
PSD2
Tabdi_1500px
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
Hasznos elemzések, ötletek, lehetséges forgatókönyvek.
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
Kover Laszlo figyelmeztetes veto jogallamisag unios penz201030