Előfizetői tartalom

Kínai fiaskó után robbant be Európában az NBA, az USA globális exportja

Hatalmas üzlet az NBA: a liga üzleti értéke évről évre növekszik, egyre jobban járnak a tulajdonosok csapataik nyereséges működtetésével és a franchise-ok értékének folyamatos bővülésével, és még a játékosok is jelentős összegeket keresnek. Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkoztunk a Portfolio Checklist legutóbbi, szombati extra kiadásában meghívott vendégünkkel, Tőrös Balázs tartalomgyártó, NBA-szakértővel.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET A podcastben más témák mellett a következőkről volt szó: Ismét rendkívüli népszerűségnek örvend az NBA, az egész világon, ezt mutatják a nézettségi statisztikák, a felhasználói számok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés