Díjazzuk a zöld beruházásokat, innovációkat és a
Üzlet

Díjazzuk a zöld beruházásokat, innovációkat és a "legzöldebb" kollégákat is - Jelölj vagy jelentkezz a Zöld Díjak egyikére!

Portfolio
Még nem késő pályázni a 2024-es Green Awardsra, július 14-ig várjuk a legelhivatottabb zöld projektek, programok, vállalatok képviselőinek jelentkezését. Az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen már 6 kategóriában a Green Cloud, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával. A díjakra azon vállalatok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a cég tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára vagy innovációjára. Idén először pedig az Év Zöld Példaképe kategóriában is lehet jelentkezni, vagy jelölni.

FRISSÍTÉS: A határidőt meghosszabbítottuk, július 28-ig várjuk a pályázatokat.

2024. szeptember 4-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen már 6 kategóriában. A Green Awards powered by Green Cloud díjakra azon vállalatokat, azok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a cég tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára, innovációjára, vagy akár egy munkatárs elhivatottságára.

Tavalyhoz képest újdonság, hogy már 6 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket, új kategóriánk az Év Zöld Példaképe.

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Beruházása
  5. Az Év Jó Ügye
  6. Az Év Zöld Példaképe
Green_awards_2024_fb_1200x628
A jelentkezési lap ezen a linken érhető el.

Mit takarnak a kategóriák?

A nagyvállalatoknak szóló kategória kikötése a 250 főnél nagyobb munkavállalólai létszám, a Zöld Nagyvállalat, valamint a Zöld Kkv kategóriákban pedig az adott gazdasági társaság elmúlt egy évben tett fenntarthatósági eredményeit értékeljük.

Az Év Zöld Innovációja kategóriában azon cégek jelentkezését várjuk - mérettől függetlenül -, amelyeknek a tevékenysége, vagy egy programja, már megvalósított ötlete, új választ, új szemléletet jelenthet a fenntarthatósági megoldások terén.

Zöld Beruházások kategóriában várjuk azokat a fejlesztéseket, beruházásokat, vagy akár befektetési lehetőségeket is, amelyek megvalósításával a vállalat, a munkavállalók, a partnerek vagy a felhasználók számára pozitív hatást tudott elérni - akár társadalmi, akár környezeti, akár vállalatvezetési oldalon. Emellett a beruházás külső vagy közvetett pozitívummal is jár, a környezet, a társadalom vagy a gazdaság számára.

Az Év Jó Ügye kategória minden, leginkább társadalmi, és környezeti előnyöket jelentő programot magába foglal, amely akár a cég egy személyéhez, akár a vállalat egy részlegéhez, termékéhez, programjához vagy az egész társasághoz kötődik.

Az idei év új kategóriája: Az Év Zöld Példaképe. 

Ezen jelentkezéseknél a jelölt elhivatottságát, eddigi fenntarthatósági tetteit, társdalmi, gazdasági és környezeti hozzáadott értékét díjazzuk. Várjuk mind a fenntarthatósági vezetők pályázatait, vagy a cégen belül egy olyan kollégáét, aki önszorgalomból edukál, ötletel, és tesz a környezetért, a csapatért. Jelölhetők a cégen kívüli partnerek, ügyfelek, egykori tanárok, jelenlegi tanácsadók, vagy bárki, aki a jelölő szerint az elmúlt években valós munkával és tettekkel sokak számára mutatott példaképet a fenntarthatóság területén.

2024-ben július 14-ig várjuk a pályázatokat a Sustianable World konferencia aloldalán szereplő jelentkezési lap kitöltésével.

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

A címlapkép illusztráció. Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újult erővel támad a fertőzés, ami Magyarországon is halálozással járt - Már a hazai járványhatóság is figyelmeztet

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tozsde részvény