Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

BIGGEORGE árfolyam

BIGGEORGE ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BIGGEORGE kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BIGGEORGE statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 15941.937
Nyitó ár:
Előző záró ár: 800.7
Napi átlagár:
180 napos átlagár:
360 napos átlagár:
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum:
Éves maximum:
Történelmi minimum:
Történelmi maximum:
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: %
Árfolyamváltozás 6 hó: %
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
BIGGEORGE
Értékpapír megnevezése Biggeorge share
Értékpapír kibocsátója Biggeorge Property Publicly Traded Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000201678
Kijelzés módja (ticker) BIGGEORGE
Értékpapír névértéke 10 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 19 910 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2022-09-05
Első kereskedési nap 2022-09-05
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 80073
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a BIGGEORGE árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Videóajánló
BIGGEORGE hírek

Új vezetőt nevezett ki a Biggeorge Property

Gárdai Jánost nevezték ki a Biggeorge új vezérigazgató-helyettesévé - közölte a szakember Linkedin oldalán. Gárdai János korábban a GTC operatív igazgatója és igazgatósági tagja volt.

Megint csengetés volt a BÉT-en, újabb részvény debütált

A Biggeorge Property többségi irányítása alá tartozó Biggeorge REIT részvényei is megjelentek a BÉT-en. Míg az elsősorban lakó- és logisztikai ingatlanfejlesztéssel, ingatlanbefektetéssel és alapkezeléssel foglalkozó Biggeorge Property tavaly a BÉT Xtend szekciójában foglalt helyet, a szabályozott ingatlanbefektetési társaságként (SZIT) működő és jelenleg jelentős ipari parki fejlesztéssel foglalkozó Biggeorge REIT a standard szekcióban debütált.

A jövő logisztikai ingatlanjait építi a LogStar by Biggeorge

Három évvel ezelőtt, 2020-ban indította el logisztikai fejlesztésekért felelős üzletágát a Biggeorge Property. A LogStar azóta gyors ütemben halad a fejlesztéseivel és folyamatosan keresi az új lehetőségeket az ország arra alkalmas régióiban. A cég tavalyi évben elért eredményeiről Lippai Rita, a LogStar fejlesztési igazgatója beszélt, a 2023-as év terveiről pedig az üzletág bérbeadási menedzserét, Pásztor Klárát kérdeztük.

Új megújuló energiás cég lép a magyar piacra

Megújuló energetikai szolgáltatásokat nyújtó céget alapított a Biggeorge Holding és az Energy Independence Kft. Az új közös cég, a 8G Energy Holding Zrt. a megalakulása után megvásárolta az Energy Independence tulajdonában álló Solarkraft Home Zrt.-t, amely a jövőben 8G Energy Solutions Zrt. néven folytatja működését - derül ki a Biggeorge közleményéből.

Új lakások és kollégiumok épülnek a XI. kerületben

A Szerémi út – Hauszmann Alajos utca, valamint a Szerémi út – Barázda utca sarkán két új lakóingatlan épül, amelyekben összesen 506 lakás és 246 kollégiumi szoba kap helyet. Az Újbuda Garden és Campus Residence nevet viselő ingatlanfejlesztési projektek részét képzi egy közel 1200 közpark létesítése is.

Debütáltak a Biggeorge Property részvényei a BÉT Xtend piacán

Kereskedésindító csengetés jelezte a Budapesti Értéktőzsdén a hazai ingatlanszektor közel két évtizedes múltra visszatekintő szereplője, a Biggeorge Property tőzsdei bevezetését. A társaság értékpapírjai a BÉT középvállalati igényekre szabott platformján, a BÉT Xtenden jelentek meg. A Biggeorge Property nyilvános részvénypiacra lépését több tőkepiaci mérföldkő előzte meg - 2019-ben helyet kaptak a BÉT középvállalati sikertörténeteket bemutató BÉT50 kiadványában, 2022 elején pedig a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Kötvényprogramja keretében zöld kötvényt bocsátottak ki, amelyet a BÉT kötvényplatformjára, a BÉT Xbondra is bevezettek.

Látványos a drágulás, de épülnek még így is új lakások

A kivitelezési költségeken túl, a projektfinanszírozási költségek is jelentősen emelkedtek, ami egy-egy projekt esetén sok százmillió forintos plusz kiadást jelent. A lassuló piac miatt pedig 25-30 százalékkal csökkenhet az új projektek indulása - egyebek mellett erről beszélt Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Property tulajdonos-vezérigazgatója a Portfolio Checklist szerdai adásában.

Jelentős tranzakció zárult le az ingatlanpiacon

A CBRE is bejelentette Linkedin oldalán, hogy lezárult a törökbálinti WestGate Business Park adás-vétele, melyben ők az eladói oldalt képviselték. A közel 18 000 négyzetméteres logisztikai parkot a Biggeorge Property vásárolta meg.

Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property

Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property. A cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója, Nagygyörgy Tibor elmondta, hogy a következő 5 éves stratégia további jelentős növekedést irányoz elő, ezért a célok elérése érdekében a csapatot új vezetőkkel erősítik meg.

Az MNB új szigorítása: megdobhatja az új lakások árát, de legalább nyugodtan aludhatnak a vevők

A lakóingatlan-fejlesztések finanszírozásának szigorítására tett ajánlást az MNB. Ennek értelmében a kereskedelmi bankok csak a megfelelő önerővel rendelkező ingatlanfejlesztéseket hitelezhetik, ahol ráadásul a lakásvásárlók által befizetett előlegeket egy zárolt óvadéki számlán kell tartania a fejlesztőnek. A szigorítások nagyobb biztonságot jelenthetnek a vásárlókra nézve, elkerülve ezzel a korábbi évekből jól ismert "horrorsztorikat". Maradt azonban még egy kérdés, ami egy ilyen szabályozás során felmerülhet: a nehezebb finanszírozás vajon megemeli a fejlesztők költségét és így az új lakások árát?

Látványos fejlesztésekkel alakítják át Budapest arculatát - Íme a Top 5 hazai ingatlanfejlesztő

Több ezer lakás, számos nagy irodaház, logisztikai- és bevásárlóközpont kötődik a vezető hazai ingatlanfejlesztők nevéhez. Ők azok, akik több millió négyzetmétert felépítve a leginkább hozzájárulnak Budapest megújulásához, akiknek tevékenysége olyan épületekre terjed ki, amit a városban élők akár lakhatás, akár munkahely, akár bevásárlás miatt gyakran nap mint nap használnak. Idén először a Top 50 iparági szereplő listája mellett további 4 toplistával is készültünk, hogy még szélesebb körben tudjuk bemutatni a hazai ingatlanpiacot befolyásoló szereplőket. Elsőként azt az 5 ingatlanfejlesztőt soroljuk fel ABC sorrendben, akiknek a tevékenysége leginkább hozzájárul Budapest fejlődéséhez. Íme a Top 5 ingatlanfejlesztő.

Új városnegyed épül Óbudán!

Új városrész épül az óbudai Duna-parton, a volt BUSZESZ területén, ennek részeként egy 1400 lakásos lakópark és az ehhez kapcsolódó iroda, valamint kereskedelmi egységek építését jelentette be a fejlesztő Biggeorge Property.

Hozzá fogunk szokni a belvárosi milliós négyzetméterárakhoz

Bár a lakáskiadással elérhető hozamok csökkenésnek indultak, a lakóingatlanok még mindig rendkívül vonzó alternatívának bizonyulnak más befektetési termékekkel összevetve. Budapest egyik legaktívabb lakásfejlesztője, a Biggeorge Property tulajdonos-vezérigazgatója szerint a magyarországi lakásárak és bérleti díjak hosszú távon növekedni fognak és folyamatos lehet a felzárkózás a nyugat-európai városok szintjéhez. Nagygyörgy Tibor beszélt a Portfolio Ingatlannak piaci várakozásairól.

Vigyázz, veszélyes túl olcsón új lakást venni

Az új lakások árazását számos tényező befolyásolja, nem csak az adott projekt lokációja, de a lakás egyedi adottságai is komoly tényezőt jelentenek. Még a már hosszú ideje a piacon lévő szereplők sincsenek könnyű helyzetben az árak megállapításakor a folyamatosan emelkedő kivitelezési költségek következtében, folyamatosan monitorozniuk kell a várható profit alakulását illetve az értékesítések ütemét. A lakásépítési hullámot több új szereplő is igyekszik kihasználni, akik nem rendelkeznek megfelelő tapasztalattal az árazásban, inkább csak másolják a nagyobb beruházók árait, ami azért veszélyeket rejt magában a projekt megvalósulását illetően, és így a vásárlók számára is.

13 ok, amiért szeretjük a 13. kerületet

Az elmúlt években, évtizedekben a fővárosban sehol máshol nem zajlottak le olyan volumenű ingatlanfejlesztések, mint a XIII. kerületben. Lakás-, bevásárlóközpont- és irodafejlesztők egyaránt régóta kedvelik a kerületet, mely megkerülhetetlen Budapest ingatlantérképén. Az ott élő vagy odaköltözni vágyó lakosok és cégek számára összegyűjtöttünk tizenhárom okot, hogy miért is lehet szeretni a főváros XIII. kerületét.

Elképesztő sebességgel száguld az újlakáspiac

A magyarországi újlakáspiaccal kapcsolatos hírek az elmúlt évekig rendre a kevés épülő lakásról, a fejlesztések hiányáról és az alacsony keresletről szóltak. Mára azonban ez megváltozott, a fejlesztők egyre aktívabbak, a kereslet óriási és úgy tűnik a következő években is folytatódhat ez a tendencia. A lakásépítések száma a korábbi időszakokban folyamatosan hullámzott, országon vagy Budapesten belül is változtak a fejlesztők kedvelt helyszínei. Jelenleg a felmérések alapján Budapest legnépszerűbb kerülete a XIII., ami mind a beruházók, mind a vásárlók körében kiemelt célpontnak számít. Éppen ezért megnéztük, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban és milyen lakások közül választhatnak a kerület iránt érdeklődők.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok