Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

EPDUFERR árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
EPDUFERR ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 2 950 34,2
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
37,7 3 350 2
EPDUFERR kötéslista
Idő Ár Darab Érték
EPDUFERR statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 2446.18773
Nyitó ár:
Előző záró ár: 35
Napi átlagár:
180 napos átlagár:
360 napos átlagár:
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum:
Éves maximum:
Történelmi minimum:
Történelmi maximum:
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: %
Árfolyamváltozás 6 hó: %
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
EPDUFERR
Értékpapír megnevezése Épduferr share
Értékpapír kibocsátója ÉPDUFERR Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000190855
Kijelzés módja (ticker) EPDUFERR
Értékpapír névértéke 10 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 69 891 078
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2022-02-11
Első kereskedési nap 2022-02-11
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 50
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az EPDUFERR árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Videóajánló
EPDUFERR hírek

Nehéz időket él az építőipar: most kiderül, kik maradnak talpon

Sem a tavalyi, sem az idei nem az építőipar éve, Magyarországon 2023-ban jellemzően a korábbi években kötött szerződéseiket teljesítették a vállalkozások, amely mintegy 5 százalékos csökkenést mutat 2022-höz képest. A teljesítménycsökkenés mögött viszont nagy ágazati és területi szóródás látszik, a dunaújvárosi Épduferr Nyrt. a nehéz piaci körülmények között is igyekezett reagálni a kihívásokra. A vállalat igazgatósági elnöke, Palkovics Milán szerint ebben nagy szerepe van a cég tevékenységének sikeres diverzifikálásában, és az építőiparban kevéssé jellemző tőzsdei jelenlétnek, amelyet értékelnek a Magyarországon aktív külföldi befektetők is. Interjú.

Nagy üzletet kötött az Épduferr

Az Épduferr szerződést kötött egy ceglédi kosárlabda csarnok építésének fennmaradó munkálataira, a nettó vállalkozási díj 1 523 324 440 forint.

Ma húsz kivitelező cég jelentkezik arra az építőipari munkára, amire tavaly csak kettő

Továbbra is gyengélkedik a hazai építőipar, és a negatív spirál vége egyelőre nem látszik. Csak azok a szereplők maradhatnak életben, amelyek transzparensen működnek, növelik a hatékonyságukat, és igyekeznek az egész iparági vertikumban minél nagyobb területeket lefedni. Mind a tőzsdei cégeknek, mind ezek beszállítóinak, alvállalkozóinak egyre fontosabbak a fenntarthatósági törekvések, ugyanakkor jelenleg a piac olyan árérzékeny, hogy a „zöld” működés egy-egy tender elnyerésének döntési szempontjaként, teljesen háttérbe szorul az ajánlati ár mögött. A fenntarthatósági beruházások rengeteg erőforrást igényelnek, amelyek viszont komoly versenyképességi kérdéseket vetnek fel: a szabályok szigorításával párhuzamosan piacvédelmi intézkedések is szükségessé válhatnak. A Portfolio Palkovics Milánt, az Épduferr Nyrt. igazgatóságának elnökét kérdezte a rossz építőipari teljesítmény mögötti okokról, piactisztulásról, fenntarthatósági kérdésekről, és a vállalat jövőbeni terveiről.

Felhasználási szerződést kötött az Épduferr

Az Épduferr bejelentette, hogy a 2023. június 27-én közzétettek szerint létrehozott GeoAkku Kft. az energiatárolás alternatív lehetőségeire vonatkozó találmány hasznosítására 2023. augusztus 29-én a találmány jogosultjaival felhasználási szerződést kötött.

Így lehetne vonzóvá tenni az építőipari szakmunkákat a fiatalok számára

Az elmúlt egy évben jelentősen visszaesett az építőipar teljesítménye, ami nem csoda: a kedvezőtlen gazdasági körülmények miatt mind az állami, mind a magánberuházások száma drasztikusan visszaesett. Újra megjelent a szektorban a rég nem látott körbetartozás jelensége, amit további jogszabályi módosításokkal lehetne csak kordában tartani. Az állandósult munkaerőhiányon magas színvonalú szakképzési centrumok létrehozásával, és ha szükséges, ázsiai vendégmunkásokkal lehetne enyhíteni, a jelenlegi munkaerőpiaci állapot miatt már beruházások is veszélybe kerültek. Nem szokványos, hogy egy hazai építőipari KKV kilépjen a tőzsdére, de az Épduferr számára meghozta a sikert, legnagyobb projektjeik elnyerésében is fontos tényező volt a tőzsdei jelenlét nyújtotta magasabb reputáció. A Portfolio Palkovics Milánt, az Épduferr Nyrt. igazgatóságának elnökét kérdezte az építőipart érintő legfontosabb kihívásokról, a tőzsdére lépés részleteiről és az új, a napokban alapított innovatív energiatárolási megoldást fejlesztő vállalkozásukról.

Céget alapít az Épduferr

Az Épduferr arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a vállalat igazgatósága 2023. június 27-i ülésén döntött az Épduferr és Meleghegyi Balázs 50-50 százalék arányú részvételével a GeoAkku Kft. megalapításáról.

Közel negyedmilliárd forintos megrendelést nyert el az Épduferr

Az Épduferr a BÉT oldalán tájékoztatta a befektetőket, hogy a vállalat eredményes ajánlatot tett a Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata számára az Intercisa Múzeum vállalkozási szerződés keretében történő fejlesztésének kivitelezésére. A projekt célja az Intercisa Múzeum korszerűsítése és turisztikai célú hasznosítása.

Fellélegezhet az acélpiac idén?

Igazán hektikus időket élt meg tavaly az acélpiac, amelynek a viszonylag eseménytelen 2022-es évkezdet után a háború okozta pánikvásárlással, kirívó drágulással, majd ezt követő forgalom- és árzuhanással is szembe kellett néznie. A kilengések és a bizonytalanság az év utolsó hónapjaiban is folytatódott, az év végére pedig mind a kereslet, mind az árak bezuhantak. Furda Roland, az Épduferr Nyrt. acélkereskedelmi és gyártási vezetője az előttünk álló hónapokra áremelkedést és stabilizálódást prognosztizál – komoly kockázatokkal.

Felére is eshet az építőipari teljesítmény az idén

Az építőipar teljesítménye várhatóan drasztikusan visszaesik idén, főleg a nagy lakásprojektek állhatnak le. Bár a legnagyobb hazai kivitelezők helyzete stabil, azonban számítani kell arra, hogy kisebb szereplők be fognak dőlni a piacon. A magyar vállalatok pozícióit nem csak a megemelkedett költségek és a beruházások leállítása, hanem a török cégek megerősödése is veszélyezteti a hazai piacon. A külföldi alapanyagkitettség csökkentése és a kormányzati hazai építőanyag gyártás megerősítésére tett törekvések előre mutatók, de ehhez az olyan kulcsfontosságú üzemek, mint a Dunaferr túlélése is nélkülözhetetlen. A Portfolio Palkovics Milánt, az elsősorban ipari ingatlanokat kivitelező Épduferr Nyrt. elnök-vezérigazgatóját kérdezte az építőipar előtt álló kihívásokról, a keleti versenytársak megjelenéséről, és a hazai építőanyaggyártás felfuttatásának lehetőségeiről.

Itt vannak az építőipari lézergépek

A modernizációs projekt a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás keretén belül valósul meg.

Megszólalt az ÉPDUFERR-vezér: ezek lehetnek a nyerő cégek a válságban

A Portfolio Checklist vendége volt Palkovics Milán, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend-platformján jegyzett ÉPDUFFERR igazgatóságának elnöke. A vállalatvezető azzal kapcsolatban nyilatkozott podcastünknek, hogy a cég a napokban tette közzé féléves jelentését. A vállalatvezető nemcsak az ÉPDUFERR elmúlt időszakbeli teljesítményéről és jövőbeni terveiről beszélt adásunknak, hanem arról is elmondta véleményét, hogy mely cégek teljesíthetnek majd a legjobban az előttünk álló időszakban.

Sokkoló gázszámlák jöttek átlagfogyasztás alatt – Mi történik?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A mai műsor első részében arról lesz szó, hogy a napokban kézhez kapott gázszámlák miatt sokan csalódottak, felháborodottak lehetnek akkor is, ha a gázfogyasztásuk egyébként jócskán elmarad az átlagfogyasztási limittől. Arról, hogy a havi bediktálós fogyasztók esetében mi okozza a kiugró számlát, és hogy mit tehetnek az érintettek, Csiki Gergelyt, a Portfolio lapigazgatóját kérdeztük. Az adás második részében a CSOK esetében október 1-től bevezetett változtatásról lesz szó, amelynek keretében megszűnik az akár 65%-os büntetőkamat, ami eddig a gyermekvállalás meghiúsulása esetén érvényben volt. Az CSOK új kondícióit Palkó István, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzője ismertette a műsorban. Mai harmadik témánk, hogy megjelent az ÉPDUFERR Nyrt. féléves eredménye, a cég elmúlt időszakbeli teljesítményéről és jövőbeni terveiről Palkovics Milánt, a vállalat alapító-tulajdonosát, igazgatósági elnökét kérdeztük.

Nagyot húzott az ÉPDUFERR az acélkereskedelemre való átállással

Mozgalmas félévet tudhat maga mögött az ÉPDUFERR, a társaság acélkereskedelmi üzletága a várakozásokat meghaladóan, mindössze fél év alatt teljesítette az egész évre kitűzött célokat. A vállalat emellett megtette a szükséges előkészületeket a lemezfeldolgozó félkész és kész alkatrészgyártó üzem elindulásához. Az acélkereskedelemre való átsúlyozás kifizetődőnek bizonyult, ugyanis árbevétel- és profitsoron is növekedni tudott a vállalat az első félévben.

Eszelős hullámvasúton az acélpiac

Igazi hullámvasúton ül idén az acélpiac, amely álmos évkezdet után a háború okozta pánikvásárlást, döbbenetes drágulást, majd ezt követő forgalom- és árzuhanást is megélt nyár végéig. A tavaszi fokozott készletezéskor felhalmozott készletek kitartottak egész nyáron, amelynek révén a disztribútorok sokszor kénytelenek voltak veszteséggel értékesíteni némely tételt. A szeptember hozott némi élénkülést az Épduferr acélkereskedelmi és gyártási vezetője szerint, ám a jövő továbbra is megjósolhatatlan. A kínai gazdaság visszaesése, az európai recesszió fenyegetése és a hazai építőipari visszaesés egyaránt keresleti szűkülést vetít előre, ám az energiaválság miatt kényszerűen leálló üzemek miatt még így is kialakulhat acélhiány.

Szinte leálltak a megrendelések az acél piacán

Kirívó hullámhegyet, majd hirtelen hullámvölgyet eredményezett az acélpiacon az orosz-ukrán háború és a nyomában érkező válság. Az év elején még álmosan induló szegmensben a harcok hírére úrrá lett a pánik, az erőltetett beszerzések miatt pedig jelentős áremelkedés alakult ki. Azóta viszont az ellenkező erők hatnak: szinte leálltak a megrendelések és ennek nyomán áresés alakult ki. Az egyébként is volatilis acélpiacon kiemelkedően hektikusnak ígérkezik az idei év, amely ellen átgondolt beszerzéssel és a továbbfeldolgozás jelentette hozzáadott értékkel lehet védekezni az Épduferr acélkereskedelmi és gyártási vezetője szerint.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára