Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

SET Group árfolyam

SET ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
SET kötéslista
Idő Ár Darab Érték
SET statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár:
Előző záró ár:
Napi átlagár:
180 napos átlagár:
360 napos átlagár:
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum:
Éves maximum:
Történelmi minimum: 1 2014-09-15
Történelmi maximum: 177 2019-03-29
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: %
Árfolyamváltozás 6 hó: %
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
SET Group
Rating
Értékpapír megnevezése SET GROUP share
Értékpapír kibocsátója SET GROUP Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000170246
Kijelzés módja (ticker) SET
Értékpapír névértéke 20 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 71 387 579
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2011-06-29
Első kereskedési nap 2011-06-29
Tőzsdei kategória Standard
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a SET Group árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Videóajánló
SET Group hírek

A világ egyik legagresszívebb, inváziós hangyafaja érte el Európát

A tudósok sürgetik a nemzeti és uniós hatóságokat, hogy gyorsan lépjenek fel a tűzhangya gyors terjedése ellen, amely rendkívül invazív faj jelentős egészségügyi és környezeti károkat okozhat - írja az Euractiv. A faj ma már világszerte megtalálható, de Európában most először találtak rá.

Törlik egy magyar cég részvényeit a tőzsdéről

Az MNB 2023. július 31. napjával elrendelte a SET Group Nyrt. részvényeinek tőzsdei terméklistáról történő törlését a nyilvános értékpapír-kibocsátói minőséggel összeegyeztethetetlen jogsértések miatt. A számos korábbi jegybanki intézkedés ellenére a társaság hosszabb idő óta nem tesz eleget a tőzsdei szereplőktől elvárt alapvető tájékoztatási kötelezettségének.

Két részvény kereskedését függesztették fel a magyar tőzsdén

Az OTT-ONE, a SET GROUP, a SunDell Estate és a Wingholding esetében azonosított problémát a tavalyi pénzügyi évről készített kibocsátói éves jelentés kapcsán az MNB, a felügyelet az első két vállalatnál bírságot is kiszabott, utóbbi kettő részvényeinek a kereskedését felfüggesztették.

Bemondta Zelenszkij tanácsadója: hamarosan elkaszálják a Wagner fejét

Anton Gerasenko, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója meredek gondolatokat osztott meg Twitter-fiókján: a tanácsadó szerint addig fajult a Wagner zsoldoscsoport és az orosz védelmi minisztérium közötti konfliktus, hogy hamarosan letartóztatásokról fogunk hallani.

Példátlan támadás történt: ukrán páncélosok törtek át az orosz határon

Az ukránok oldalán harcoló Szabad Oroszország Légió még a tegnapi napon egy sejtelmes bejelentésben közölte azt, hogy „hazamennek”, a Twitteren megjelenő fotók és videók alapján pedig nagyon úgy néz ki, hogy ezt a kijelentést komolyan is gondolták. Úgy tűnik, ma ukrán páncélozott járművekkel lépték át Oroszország határát és támadást indítottak egy orosz település ellen.

105 millió forintra bírságolta és a legsúlyosabb szankciókat fontolgatja az MNB egy magyar tőzsdei cég ellen

Az MNB 105 millió forint bírságot szabott ki a SET Groupra a rendkívüli tájékoztatási kötelezettségre, illetve a piaci manipuláció tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. A – tőzsdei kereskedését tekintve jelenleg is felfüggesztés alatt álló – kibocsátónak záros határidőn belül a hiányzó pénzügyi jelentései pótlása érdekében is lépéseket kell tennie. Az MNB több témában a befektetők tájékoztatására kötelezte a kibocsátót és a megállapításai nyomán újabb feljelentést tesz.

Robban az infláció, összeomlanak a tőzsdék, egekben a kamatok - Hova lehet menekülni?

A 2022-es évre még nagyon sokáig fogunk emlékezni: a sokadik hullám és oltás után kezdtük végre elfelejteni a koronavírust, és mire a nyomasztó emlékeket az asztal alá söpörve fellélegezhettünk volna, Vlagyimir Putyin egy váratlan mozdulattal felborította azt a bizonyos asztalt, és a vírushoz hasonlóan olyan helyzetet teremtett, amit előtte senki nem vélt elképzelhetőnek. Jött tehát a háború, elszabadult a már előtte is meredeken emelkedő infláció, a monetáris politika példátlan tempójú kamatemelésekkel próbálta és próbálja tartani a lépést, közben egyre hangosabban kopogtat az ablakon a globális recesszió réme. Az ehhez hasonló helyzetekben a történelem során gyakran a különböző menekülőeszközöknél kereste a helyét a tőke: a 2022-es év viszontagságai után elmondhatjuk, hogy egy elég minőségi táptalaj alakult ki az arany csillogásához 2023-ra. De mit gondolnak az elemzők, miért lehet az idei év sztárterméke a sárga nemesfém? És ha ez valóban így lesz, akkor mégis milyen konkrét befektetési lehetőségek kínálkoznak?

Százezreket, milliókat érő kincsek lapulhatnak a szekrényedben - Tombol az őrület, ezekkel a játékokkal szakíthatsz nagyot

Talán nem is tudsz róla, de százezreket vagy akár milliókat érő kincsek lapulhatnak a szekrényedben, a fiókjaidban, esetleg a pincében vagy a padláson. A legószettek természetesen sokkal többet érnek akkor, ha ki sem bontottad őket a dobozból, ezért már korábban összeszedtük, miért érdemes elgondolkodnod azon, hogy legóba fektess. Most megmutatjuk, melyek a legdrágább Lego készletek, amelyekből pénzt csinálhatsz, amennyiben van szíved megszabadulni tőlük. Itt a nagy Lego ranglista, ami nemcsak árakat, hanem számtalan érdekességet tartalmaz!

A horvátok is megadóztatják az extraprofitot, mit jelent ez a Molnak?

Horvátország is meg fogja adóztatni a háború okozta energiaválság miatt "extraprofitot" elérő ágazatokat, most ki is derültek a konkrét részletek. A vezető horvát energiaipari konszernben, az INA-ban való többségi tulajdonrésze apropóján ez kimondottan kedvezőtlen körülmény a Mol számára, a magyar olajcég ugyanis 49,08 százalékos részesedéssel rendelkezik a horvát vállalatban. De pontosan mekkora extra adót fizethet ki az INA az idei eredményéből, és ez milyen mértékben fogja rontani a Mol nyereségességét?

Megbírságolta az MNB a Set Groupot

Az MNB figyelmeztette a Set Groupot, hogy tegyen eleget rendszeres tájékoztatási kötelezettségének, továbbá felszólította a vállalatot, hogy haladéktalanul intézkedjen a 2022. pénzügyi év első féléves jelentésének közzétételéről - áll a Set Group közleményében.

Összeomlott a metaverzum-sztori, lehet mindent elölről kezdeni

Sok minden történt azóta, hogy a Facebookot tavaly október végén átnevezték Metává, hogy ezzel is hangsúlyozzák a nagy metaverzum fejlesztési terveket, például elszállt az infláció, a világ jegybankjai meredeken emelik a kamatokat, kitört az ukrajnai háború, a tőzsdék meredek esésbe kapcsoltak, a befektetők pedig fedezékbe vonultak, ez mind eliminálta a nagy metaverzum őrületet, a sztorihoz kapcsolódó eszközök durván át/leárazódtak. Miközben még idén év elején is arról szóltak a hírek, hogy több százezer vagy akár millió dollárért cserélnek gazdát virtuális földek, hajók, műalkotások, és egyre többen használják a virtuális világokat, mostanra komoly visszarendeződés történt, mert bár a Meta gőzerővel megy előre, és költ el több tízmilliárd dollárt a saját virtuális világának a fejlesztésére, a metaverzum-eszközök, tokenek, telkek ára zuhanórepülésben van. Az árfolyamok alakulás alapján azt lehet mondani, hogy a metaverzum-sztoriról még nem lehetett lemaradni, ez egy olyan társasjáték, ahol az elmúlt hónapokban mindenkit visszaküldtek a startmezőre. Aki kimaradt, nem maradt le.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Váratlanul blokkolták az ukránok Magyarország olajimportjának nagy részét!